نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 302
صفحه 8 از 38 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای نگه داشتن آب گوشت و مرغ....فکر کنم این عکس کامل توضیح داده...اب گوشت را توی کیسه های یخ بریزید و توی فریزیر نگه داری کنید.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. بانک بند ناف
  3. #58

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه پوست لیمو و یا پرتقال به رنده نچسبه...کاغذ روغنی یا نایلون (فویله ) را روی تیغ رنده بگذارید و بعد رنده کنید. و بعد یا چاقو رنده پوست را از کاغذ بردارید و استفاده کنید...اینجوری پوست لیمو توی تیغای رنده گیر نمیکنه و میتونید از مقدار بیشتری از رنده پوست لیمو استفاده کنید...
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه خورش هاتون غلیظ بشه می تونید از تکه ای نون استفاده کنید.من بعضی وقتها که می خواستم سوپ یا عدسی یا... غلیظ بشه آرد رو با اب مخلوط می کردم و می ریختم توش اما الان یه تکه نون می ندازم داخل خورش یا سوپ و تا وقتی بخوام بکشم نون کامل مخلوط شده و خورش هم حسابی جا افتاده و زحمت کمتری هم داره.
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  5. #60
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: نکات مفید در آشپزی

    حالا که میسا در مورد لعاب دادن به غذا گفت.برای لعاب دار شدن سوپ جو باید مرتبا اونو هم زد.چنان لعابی میده که هر کی بببینه فکر می کنه آرد داخلش ریخته شده.
    برای لعاب دار شدن عدسی سوپ ورمیشل و خوراک لوبیا من همیشه از سیب زمینی رنده شده استفاده می کنم. چون کلا مخالف استفاده کردن از آرد برای لعاب دادن به غذا هستم.
    برای آبگوشت هم علاوه بر تفت دادن رب که باعث خوشرنگی و به نظر من کمی غلظت اون میشه چند تا دونه گندم هم به خوشمزه و لعاب دار کردنش کمک می کنه.
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    21

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahboubeh61
    دوستان کدبانو ، میشه بگید واسه تفت دادن سویا چه می کنید؟ برای اینکه خیلی به خودش روغن جذب نکنه راه حل خاصی دارین؟
    دوست عزيز من شنيدم بايد اول سويا را بدون روغن داخل ظرف ريخته و گرمش كنيم بعد به اون روغن اضافه كنيم. اينجوري روغن كمتري جذب مي كنه

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من تو یک برنامه اشپزی خارجی دیدم که گفت اگر جوز هندی در دسترس نبود میتوانید از یک عدد گردوی رنده شده استفاده کنید.

  8. #63

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    من تو یک برنامه اشپزی خارجی دیدم که گفت اگر جوز هندی در دسترس نبود میتوانید از یک عدد گردوی رنده شده استفاده کنید.
    جوز هندی یک ادویه خوشبو هست و نمی شه گردو رو جایگزین کرد
    در زبان عربی گردو رو جوز می نامند
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نجما جان منظورم ازاین برنامه اشپزی خارجی .مجموعه برنامه های اشپزیی بود که صدا وسیمای خودمان ان را دوبله کرده وکانال 7 در صبح ان را پخش میکرد. درضمن ان مجری از گردو بجای جوز در پخت شیرینی استفاده کرد.

صفحه 8 از 38 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما