نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 302
صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ساره جون خیلی روش جالبی بود . من هم خالم همیشه عزای ته دیگهایی رو می گیره که باید روونه زباله بشن . حتما بهش اطلاع میدم که ا این روش استفاده کنه .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مامان نيكوي عزيز و سامره جون خيلي لطف كرديد كه با عكس برام توضيح داديد از عكس ساره جون تا حدودي متوجه شدم كه بايد يه حالت تا شو و كشويي مانند داشته باشه اما مطمئن نبودم و اينكه ميدونم براي بخار پز نبايد ظرف داخل آب قرار بگيره اما چون نميدونستم اين ظرف پايه داره برام سوال بود كه پس چطوري ميتونه بالاتر از سطح آب قرار بگيره آخه من خودم يه قابلمه لعابي دارم كه يه سبد بخار پز داره كه اين سبد دو تا دسته داره كه روي لبه هاي قابلمه قرار ميگيره و براي همين سبد و بالاتر از سطح آب نگه ميداره و چون دسته هم داره من گاهي اوقات بعنوان سرخ كن هم ازش استفاده ميكنم ( آخه سرخكنم خيلي بزرگه و خيلي بكارم نمياد) اما چون توي عكس من نميتونستم پايه هاي سبد ساره جون و ببينم برام سوال شده بود كه شما زحمت كشيديد و خيلي قشنگ برام توضيح داديد خيلي ممنونم ازتون خانوماي گلم
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دخترك جون من اين روش رو قبلا شنيده بودم.
    اونم كجا؟ توي يه رستوران!!!

    گفتيم آقا ته ديگ نداريد؟
    گفت : نه.ما برنجامون رو نميذاريم ته ديگ بزنه.
    گفتيم چه جوري؟
    گفت:
    يه صفحه هاي روهي سوراخ سوراخ داريم مثل آبكش كه 1-2 سانت پايه داره.
    زيرش آب ميريزن.برنج روش
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  5. #36
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دوستان خوشحالم که خوشتون اومد.
    آیسان جون جواب سامره و فاطمه جون فک کنم کافی و وافی و عالی بود:) ممنون دوست جونا.
    آمیتیس جون چه باحاااااااال، واقعا تو اون مقیاس خیلی هم به صرفه ست براشون، هر چند من تو مقیاس زیاد امتحان نکردمش چون با توجه به حجم قابلمه ها و اندازه ی سبد می ترسم رو هم فشار بیارن و برنجم به علت کم جایی له بشه؛ البته من اعلام می کنم که این روش ابداع خودم بود ولاغیر:دی

  6. #37
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ممنون ساره جون

    آره تو بیشتر رستورانها همین کار رو می کنن اما واسه مقیاس زیاد یه بار یکی بهم گفتش کف قابلمه گونی خیس می ذارن ... حالا من درست نمی فهمم چه جوری نمی سوزه ... این سبد تا شو رو از همه جا میشه خرید ، البته من بخار پزم هم قابلمه ای هست که روی گاز می ذارم و روش سبد می خوره و طبقه اضافه میشه اما اون کفش سوراخ نداره کناره هاش سوراخ دارن ، اما از این سبد خیلی خوشم اومد
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #38
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6745
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    .مهشید جون من یکی دو سال پیش 1500 خریدمش هم ارزونه هم خیلی مورد استفاده،من پلوپزم بخار پز داره اما سوراخاش درشته و برای بخار پز کردن چیزای ریز مشکل داشتم مثل همین برنج و لپه و ... (البته وقتی حجم زیاد بود رو هم می موند و فقط مقداری از سوراخاش میریخت بیرون اما خب دیگه) از وقتی اینو خریدم بسی راحت شدم
    میسی ساره که یادمون انداختی :))) بیایم اینجا ازش تعریف کنیم :دی
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #39
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    یه راه دیگه برای روغن نگرفتن بادمجون:سفیده تخم مرغ بمالین بهشون و سرخشون کنین...روغن جذب نمیکنن..

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  9. #40
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ستاره اینو قبلا هم شنیده بودم ولی بوی بد تخم مرغ نمی گیره ؟
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 5 از 38 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما