نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 302
صفحه 4 از 38 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای پخت سریع مرغ ,کف ظرف پیاز را ریز خرد کرده مرغ را روی آن چیده وهویج را هم خرد کرده و روی آن می ریزیم وفلفل دلمه ای را هم ریز کرده و روی آن می ریزیم وکمی رب ونمک وفلفل وزردچوبه افزوده و یک لیوان آب هم افزوده (البته در زود پز)(وقابل توجه خانم های کارمند در روزهایی که غذا ندارند).20 تا 25 دقیقه بعد یک مرغ خوشمزه وجا افتاده دارید.(اول حرارت را زیاد کرده ووقتی جوش آمد حرارت را کم می کنیم.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه بادمجان به خودش روغن نگیرد در هنگام سرخ کردن باید آنها را در شیر زد وسپس در روغن سرخ کرد.امتحان کنید وخبرش را بدید!!!!.......

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    خورش فسنجان خوشمزه:هنگام پخت از آ ب سرد استفاده کنید و آب را کم کم اضافه کنید تا گردو روغن بیشتری بدهد...
    پشت ساده ترین چیزها ....
    پنهان شدم تا آسان پیدایم کنی .


    و تو در تکاپوی حل پیچیدگی های زندگی چه آسان از کنارم گذشتی


    shaminanote.blogfa.com

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ساقه بامیه جوان رو کوتاه کنید ولی سر وته بامیه رو نزنید زیرا لعاب بامیه در هنگام پخت وارد غذا میشد و آن را لیز ولزج میکند
    پشت ساده ترین چیزها ....
    پنهان شدم تا آسان پیدایم کنی .


    و تو در تکاپوی حل پیچیدگی های زندگی چه آسان از کنارم گذشتی


    shaminanote.blogfa.com

  5. #29
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1960
    پسند کرده
    534

    Re: نکات مفید در آشپزی

    این رو مدتهاست می خوام بگم اما هی فراموش می کنم!
    از اونجایی که تو خونه ی ما من معمولا برنج نمی خورم (امان از فوبیای چاقی!) و همسرم هم اصلا لب به ته دیگ حتی نون و حتی گاهی سیب زمینی نمی زنه، معمولا برنج رو تو سبد بخارپز می پزم! اینجوری نه برنج ته دیگ می شه و حروم و نه من مجبور می شم ته دیگ (که وااااااااقعا هم دوست دارم) بخورم و عذاب وجدان اضافه وزن بگیرم!
    برنج رو بعد از آبکشی تو سبد بخارپز توی قابلمه که کف قابلمه کمتر از یه بند انگشت آب ریختم می ریزم و توش سوراخهای معمول رو ایجاد می کنم و درش رو می ذارم و وقتی بخار توش پیچید دم کنی می ذارم!
    حتی برنجهای مخلوط رو هم این مدلی می پزم، فقط در مورد اینجور برنجها، وقتی آبکشی کردم برنج رو تو همون آبکش بهش آب روغن اضافه می کنم و صبر می کنم کامل آبش بچکه. در مورد برنجهای ساده هم این نکته رعایت بشه بهتره که برنج زیادی نرم نشه.
    برنجها هم عااااااالی در میان، یعنی کسی فکرش رو نمی کنه به روشی جز روش معمول درست شدن!

    اینم جدیدترین برنج این سبکی که یادم موند ازش عکس بگیرم!



    وقتی بخار می پیچد!



    و برنج نهایی:



    حالا خوشم میاد خودتون بلد بوده باشین:))))

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دخترك جان دو تا سوال ناشيانه دارم اول اينكه اين سبدت كه تهش توي اون آب قرار نميگيره كه درسته يعني اين سبد بخار پز سطحش بالاتر از اون بند انگشت آبيه كه ميريزي آره ؟ و ديگه اينكه اين سبدت مخصوص همون قابلمه اي هستش كه توش برنج و دم ميزاري يه سبدت جوريه كه به هر قابلمه اي ميخوره ؟
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  7. #31
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    769
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    آیسانی من بگم تا ساره جون بیاد؟؟؟؟:دی

    این سبدهای تاشو مخصوص بخار پزی هستن....تهش 3 تا پایه داره که یه بند انگشت قدشونه:دی واسه همین توی ظرف بالا میمونه...
    چون تاشو هم هست توی قابلمه های مختلف جا میگیره.....

    من که خیلی ازش راضیم ام :)))

    ایده برنج هم خیلی باحال بود ساره جونم....حتما امتحان میکنم:))

    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #32
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    دخترك جان دو تا سوال ناشيانه دارم اول اينكه اين سبدت كه تهش توي اون آب قرار نميگيره كه درسته يعني اين سبد بخار پز سطحش بالاتر از اون بند انگشت آبيه كه ميريزي آره ؟ و ديگه اينكه اين سبدت مخصوص همون قابلمه اي هستش كه توش برنج و دم ميزاري يه سبدت جوريه كه به هر قابلمه اي ميخوره ؟
    با اجازه ی ساره جون
    اول اینکه نه هر چیزی که بخوای بخار پز کنی سطح سبد بخارپزت از آب جوش باید فاصله داشته باشه و فقط با بخار اون آب موادت بپزه،یعنی سطح اون سبد بالاتر از از اون یه بند انگشت آبه

    اینم عکس سبده که از سایز کوچیک تا نهایت سایز باز شده ش هر چی باشه میخوره



    kimiya 7 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 4 از 38 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما