نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 302
صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 273435363738 آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    پیاز خاصیت بوگیری از روغن های مایع بد بو را دارد .بنابراین اگر مجبور شدید از روغن مایع بد بوییبرای خورشت استفاده کنید . سرخ کردن پیاز در ان به از بین بردن بوی بد روغن کمک خواهد کرد . این یکی زیاد ربطی نداره به این بخش اما نوشیدن اب پیاز جوشیده شده برای درمان سرفه موثر است.
    کوئین, باران67, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سارا ساروی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    250
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1462
    پسند کرده
    62
    برای اینکه چشما موقع پیاز نسوزه نیم ساعت داخل فریزر بذارید
    کوئین, marie, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    اگر میخواهد ران یا سینه مرغ را برای شنیتسل اماده کنید بعد از جدا کردن گوشت مرغ از استخوان ان را میان دو لایه کیسه فریز قرار دهید وبا گوشت کوب بکوبید تا نرم و صاف و یکدست شود .
    باران67, مامان حدیث جون, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    برای اینکه پنیر پیتزای خانگی مثل پیتزاهای بیرون کش بیاید پیش از اینکه مواد را روی خمیر بریزید کمی خامه روی پنیر بمالید و قبل از قرار دادن پیتزا درون فر هم کمی با ابپاش روی سطح پیتزا اب بپاشید.
    zakizadeh, ala70, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    نکات مهم در تهیه خورشت
    ۱-قبل از تهیه هر خورشت، پیاز ان را سرخ کرده و مقداری از ان را نگه دارید و گوشت را به بقیه ان اضافه کنید.
    ۲-نمک و ترشی و چاشنی را در اخر پخت اضافه کنید.
    ۳-انواع سبزی را پس از نیم پز شدن گوشت اضافه کنید تا بر اثر پخت زیاد ویتامین سبزی ها از بین نرود.
    ۴-خورشت را زیاد هم نزنید زیرا مواد داخل ان له میشود.
    ۵-اگر خورشت نیاز به رب گوجه فرنگی داشت ان را در روغن سرخ کنید و داخل خورشت بریزید که خوشرنگتر شود.
    میدونم همهههههه خانومای گل مامی سایت یه پا کد بانو هستن اما خب خودم یه جایی خوندم گفتم اینجام بگم البته از نت برنداشتما نگین کپی کرده
    ویرایش توسط خانوم کوچولوووووو : ۱۳۹۴/۰۸/۲۹ در ساعت ۰۵:۴۴ بعد از ظهر
    مامان حدیث جون, باران67, kurosh1 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #294
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75774

    ویترین مدال ها

    نحوه استفاده از زعفران




    گاهی دیدم بعضیا جوری از زعفرون استفاده میکنن که هم مقداری از زعفرون اسراف میشه و هم خودشون تو زحمت بیشتر میافتن.
    دستگاه های زعفرون ساب یا یانه سنگی های کوچولو مخصوص این کار تو بازار فراوانه.
    منتها من همیشه زعفرون رو اینجور که براتون توضیح میدم استفاده میکنم
    با این شیوه نه تنها نیاز به صرف هیییچ نوع هزینه برای خرید دستگاه یا ظرف و.. نیست
    بلکه خیییلی هم آسونه
    جای کمی میگیره
    هیچی از زعفرون اسراف نمیشه
    و حتی رنگ بیشتری هم از زعفرونمون میگیریم

    معمولا زعفرون رو داخل بسته بندی ای مطابق تصویر میخریم.مگر اینکه زعفرونمون داخل بسته های شیشه ای باشه که در اون حالت هم من بعد از باز کردن بسته سریعا همه ی زعفرون رو میریزم داخل یه پاکت کوچولو و به ترتیبی که براتون میگم اون رو میسابم.


    سابیدن زعفران:

    بسته بندی کاغذی زعفران رو باز میکنم و با پشت یه قاشق مرباخوری با ملایمت و فشار دست کم روی پاکت زعفرون میکشم.
    دقت کنین حتما با پشت قاشق بکشین و گر نه ممکنه پاکت پاره بشه
    حرکت دستتون هم یکنواخت و با ملایمت باشه هیییچیش نمیشه و محاله پاره بشه
    بعد از اینکه کل محتویات داخل پاکت سابیده شد،
    پاکت رو میگیرم دستم و بهش ضربه میزنم تا تمام زعفرون ها پایینش جمع بشه
    و با خیال راحت یه گوشه از بالای اون رو با قیچی میچینم.

    اگر نمیخوایین کل زعفرون داخل پاکت رو مصرف کنین همینجوری ایستاده تکیه ش بدین کنج کابینتتون
    من میذارم کنار کابینتی که قوطی های ادویه م داخلشه
    یک بار هم تا الان اتفاق نیافتاده که بیافته یا مشکلی براش پیش بیاد
    با این کار تا ذره اخر زعفرون رو استفاده میکنین

    دستگاه زعفرون ساب و چیزایی که تو بازار هست رو من دوست ندارم چون کلی از زعفرون اسراف میشه و دقت کنین میبینین که کل اون ظرف بعد از مدتی چه رنگی از زعفرون میگیره و چقد زعفرون داخلش رسوب میکنه.

    برای استفاده و به اصطلاح دم کردن زعفرون من با یخ کار میکنم.
    این قوری کوچولو رو مخصوص زعفرونم خریدم.
    زعفرون رو داخلش میریزم و یه تیکه خیییلی کوچولو یخ میندازم کنارش
    اینجور زعفرون خیییلی بهتر رنگ میده و حتی بیشتر از وقتی که با آب جوش دم بذاریم.

    اخیرا هم از خانم گل اور یاد گرفتم که :
    کل محتویات پاکت زعفرون رو با یخ آماده میکنم و بعد داخل فریزر میذارم
    هر موقعی که میخام استفاده کنم میذارم بیرون از فریزر و خیلی هم زود یخ زدایی میشه.

    دقت کنین در طبقه ای از فریزر قرار بدین که مواد بودار مثل سبزیجات و گوشت و.. داخلش نباشه.
    من در قسمتی که زرشک و پوره میوه و بستنی و یخ و.. رو میذارم زعفرونم رو قرار میدم.

    مقدار یخی که استفاده میکنین اگر خیلی زیاد باشه اصلا نتیجه ی مطلوبی نخواهد داشت.
    یه تیکه یخ خیلی کوچولو بزنین تا زعفرونتون غلیظ و خوشرنگ بشه
    .افسوس., golbarg., pink girl و 44 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #295
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86516
    پسند کرده
    75774

    ویترین مدال ها

    نحوه ی پختن حبوبات




    پیش اومده که بعد از پخت حبوباتتون ازش راضی نباشین؟
    مثلا یا زیادی بپزه
    یا پوستش جدا بشه
    یا تیره و بد رنگ بشه
    ...

    من برام پیش اومده بود و بعد از کشف این روش که از آموزش های خانم گل اور عزیز هست ،خیلی خوشحال و راضی هستم
    دوست داشتم این تجربه ی شیرین رو با شما شریک بشم

    برای پخت حبوبات اون ها رو از قبل باید خیس کنین تا نفخ اون ها گرفته بشه
    برای عدس در حد 1-2 ساعت کافی هست منتها باقی حبوبات رو 12-24 ساعت نیازه که بخیسونین و در این مدت 2 الی 3 بار آب اون رو عوض کنین.
    بهتره که در اب سرد بخیسونین
    با این کار نه تنها بوی نا مطلوب گندیدگی نمیگیرن،بلکه زیر پوستشون جوونه های کوچولوی سفید رنگ بیرون میزنه که حبوبات رو از لحاظ ارزش غذایی غنی تر میکنه و کلسیمشون خیلی بیشتر میشه.


    برای طبخ حبوبات اون ها رو داخل قابلمه ای جا دار بریزین جوری که حبوبات نصف قابلمه رو بگیره
    داخل قابلمه تا سه چهارمش رو پر اب کنین
    میزان اب بعد از یکی دو بار درست کردن دستتون میاد.منم چشمی میریزم و نمیتونم دقیق خدمتتون بگم چقد آب میریزم.

    نکته ی مهم اینه که آب کافی بریزین چون اگر وسط پخت آبش تموم بشه و مجبور شین آب بریزین اون موقع باعث جدا شدن پوست حبوبات میشه


    در قابلمه رو به صورت برعکس روی قابلمه بذارین ،یه لیوان اب داخل در قابلمه بریزین و اون رو روی حرارت قرار بدین.
    با این کار حبوباتتون اصلا و ابدا تیره نمیشن.بلکه بسسسیار خوشرنگ و مطلوب باقی میمونن.
    خانم گل اور در مورد علتش گفتن که به خاطر ابی که داخل در قابلمه ریختیم از میعان آب داخل قابلمه جلوگیری میشه و همین مساله باعث میشه حبوبات بد رنگ نشن
    .افسوس., golbarg., pink girl و 51 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    سلام خانوما شبکه سه تلتکست بخش اشپزی نکاتی در باره اشپزی میذاره روزای زوجم به روز میشه .شاید جاش اینجا نباشه اما خب خودم یکی دوبار از اونجا مطلب خوندم اینجام گفتم بگم شاید به درد بقیه بخوره بعد گفتم کسی فکر نکنه از نت میرم کپی میکنم.خلاصه مطالبش خوبه خواستین بخونین خانوما
    ویرایش توسط خانوم کوچولوووووو : ۱۳۹۴/۰۹/۰۳ در ساعت ۰۱:۲۴ قبل از ظهر
    sita-golam, مامان ژووژه, مامی سجاد و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 38 نخستنخست ... 273435363738 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما