نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 302
صفحه 36 از 38 نخستنخست ... 26333435363738 آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,176
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12044
    اگر فلفل غذای شما زیاد شد

    اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه
    به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ،
    آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل
    ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
    mamienazi, زبرجد, titish khanoom و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    7349
    پسند کرده
    3127
    برای اینکه هویج مدت زمان بیشتری داخل یخچال تازه بمونه باید سر اون رو برید
    اگر روی گوشت مخلوط سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید 2 ساعت بماند، ترد می*شود.
    اگر می*خواهید هنگام پخت، طعم گوجه فرنگی حفظ شود، به اندازه نصف قاشق چایخوری شكر به آن اضافه کنید
    اگر می*خواهید پوست گوجه فرنگی را بكنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطه*ور كنید. اگر قبل از این كار با نوك چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد كنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.
    ترنم63, ostooreh, Shiva Sh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  4. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    1

    20 فوت و فن صحیح آشپزی که نمی دانید

    آشپزی خوب اسراری دارد که لازم است اصول صحیح آن را بدانید. سرآشپز ها این ترفندهای آشپزی را رعایت می کنند و به همین دلیل آشپزی بی عیب و نقصی دارند.

    این 20 اصل صحیح آشپزی را بدانید:


    - برای سرخ شدن سریع تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع تر سرخ می شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

    - اگر کاهو تلخ است، می توانید آن را چند دقیقه ای (حدودا 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

    - اگر به غذا بیش از حد فلفل زده اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

    - اگر می خواهید رنگ و بوی ادویه های قرمزرنگ حفظ شود، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

    - برای گرفتن بوی کلم در غذا می توانید از تکه ای نان خشک یا یک قاشق سوپخوری آرد استفاده کنید.

    - برای خوش طعم شدن ماهی سرخ شده، چند دقیقه ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آبلیمو اضافه کنید.

    - هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

    - برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

    - همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می کند که به بهتر رسیدن سایر میوه ها و سبزی ها کمک خواهدکرد، بنابراین اگر میوه نرسیده ای دارید، از سیب برای رسیدن سریع تر آن استفاده کنید.

    - میوه های قرمزرنگ را قبل از شستن حتما چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند

    - برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آبجوش قل بزند. حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید.

    - برای نگهداری سبزی ها بعد از شستشو، آنها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

    - به جای شکستن تخم مرغ با لبه ظرف، از سطحی صاف استفاده کنید. به این ترتیب هرگز پوسته تخم مرغ وارد غذا نمی شود.

    - اگر گوجه فرنگی ای خریده اید که هنوز کاملا قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.

    - برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.

    - برای اینکه برنج سفید شود، می توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.

    - هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

    - اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

    - اگر می خواهید سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.

    - برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.
    ویرایش توسط minooyi : ۱۳۹۴/۰۳/۰۵ در ساعت ۱۲:۴۶ بعد از ظهر
    naz nazi, Miss Razieh, mehr banoo و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    165
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    692
    وقتی با دستگاه ابلیمو گیری بیرون لیموهاا رو اب میگریم معمولا یه مزه تلخی میدن برای رفع این مشکل چند عدد هویج پوست گرفته رو توی بشکه ابلیمو میریزیم بعد از یک روز ابلیمو رو صاف میکنیم
    ما کارونی
     
    همسر مهربان, mehr banoo, z.rezaei و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    سلام خانوما شبکه یک سیمای خانواده اشپزهمون اقاهه سیبیل قشنگه گفت اگه یه موقع غذاتون تند شد مثلا فلفل سیاه خیلی ریختین به همون اندازه فلفل قرمز بریزین تا تندیش خنثی شه شاید خودتون میدونستین ولی گفتم بگم البته من که کلی تعجب کردم
    پرناک, *شمیم*, r.khk و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    165
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    994
    پسند کرده
    692
    دوستان اگه وقتی حبوبات رو میپزید یک عدد خیار با پوست رو توی ظرف پخت بیندازید از نفخ حبوبات جلوگیری میکند
    ما کارونی
     
    r.khk, maman_mahya, مامی سجاد و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    891
    نوشته های وبلاگ
    357
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    14509
    پسند کرده
    14681

    ویترین مدال ها

    پیاز داغ به روش باران جون

    نام: پیاز داغ (3).jpg نمایش: 399 اندازه: 110.3 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    zakizadeh, باران67, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم کوچولوووووو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    111
    پیاز هارا قبل از پوست کندن در اب بریزید هم پوست کندنش راحت تر است وهم کمترسبب سوزش چشم میشود .برای تشخیص پیاز شیرین انگشت خود را کمی روی پیاز بفشارید.پیاز های نرم تر ابدارتر ند و لایه های انها ضخامت بیشتری دارند و چشم را کمتر میسوزاند.
    باران67, sita-golam و سارا3 این نوشته را پسندیده.

صفحه 36 از 38 نخستنخست ... 26333435363738 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما