نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 302
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    345
    پسند شده
    9064
    پسند کرده
    12026
    کوئین, آپادانا, naz nazi و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    345
    پسند شده
    9064
    پسند کرده
    12026
    حتما همه شما تجربه پخت پیتزا توی فر رو دارین و شاید تا به حال با خودتون گفته باشید که چرا پیتزا من کش نمیاد
    چاره اش اینه که با یه اسپری آبپاش با برس روی پنیرتون رو مرطوب کنید.به گفته سرآشپز حمید ابراهیمی به حدی کش میاد که تعجب میکنید!!!

    یه باری امتحان میکنم
    ostooreh, بهنا, عطر سیب و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    345
    پسند شده
    9064
    پسند کرده
    12026
    راه شناسایی تخم مرغ تازه و کهنه
    1- تخم مرغ تازه
    2- " " یک هفته ای
    3 - " " 3 هفته ای
    4 - " " فاسد





    نام: 10253940_624992460920928_5157666435464798926_n.jpg نمایش: 1488 اندازه: 37.8 کیلو بایت




    ostooreh, zahra113, بهنا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4245
    پسند کرده
    5300
    هر چی گشتم جای مناسبی ندیدم اگر جای دیگه ای هست اعلام کنین تا ببرم اونجا

    خواص جادویی و شگفت انگیز پای مرغ .
    شاید بسیاری از شما از پای مرغ احساس چندش کنید و انرا دور بریزید ولی توصیه پزشکان و جراحان ارتوپد استفاده از سوپ های مختلف حاو...ی عصاره پای مرغ است!چون یکی ازغنی ترین منابع کلسیم و قویترین ویتامین،پروتئین ها، مواد معدنی و حیاتی برای بدن است.در مطالعه اخیر پزشکی نشان داد که دانشمندان در ژاپن چهار نوع پروتئین درپاهای مرغ کشف کردند،که خواص جادویی بر سلامتی دارند.متخصص تغذیه ژاپن معتقد است مصرف سوپ پای مرغ بهترین دارو و منبع کلسیم و ویتامین d برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به نرمی استخوان ( راشیتیسم) است. همچنین افرادی که با مشکل آرتروز یا کمردرد یا به دیسک کمر مبتلا هستند.پای مرغ را 3 ساعت با پیاز بجوشانید،کم اب که شد مواد را درمخلوط کن ریخته و معجون ژله ای آن را بخورید.پای مرغ پر از مواد غضروف ساز و سرشار از سولفات کندروئتین است.که در بهبودی مشکلات ذکر شده معجزه میکند..
    *خواص درمانی معجزه اسای پای مرغ ..
    • بهترین کنترل فشار خون بالا
    • بهترین درمان برای پوکی استخوان
    • بهترین درمان برای راشیتیسم
    • بهترین جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها
    • بهترین پیشگیری و درمان صدای مفاصل در حال فرسایش
    • بهترین جایگزین برای قرص های غضروف ساز اروپایی و آمریکایی
    • بهترین کمکی برای رشد کودک و نوجوان
    • بهترین درمان برای سرماخوردگی و ضعف شدید
    • بهترین منبع گلوکزامین و سولفات کندورایتین
    • بهترین ترمیم کننده شکستگی استخوان
    • بهترین بهبود دهنده کمردرد یا دیسک کمر
    • بهترین راه برای درمان افسردگی وبا استرس مبارزه می*کند
    روش مصرف :مقدار 1 بسته پای مرغ را پس از تمیز و شستشو کرده به همراه 3 تا 4 لیوان آب داخل قابلمه ای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت قرار داده و زیر آن را کم کنید و به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت حرارت دهید البته با شعله ملایم، پس از گذشت این زمان محتویات قابلمه را داخل مخلوط کن ریخته و صافی کنید و در فریزر نگهداری کنید برای مصرف کافی است از “عصاره پای مرغ “تهیه شده مقداری را به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.
    حتما از این معجون استفاده کنید تا به فاصله یک هفته بینید که چه جادویی می*کند.
    نکته ی مهم : افرادی که مبتلا به چربی خون و کلسترول بالا هستند باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به غذای خود اضافه کنند.
    افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند باید از مصرف زیاد آن خودداری کنند و حتما بعد از تهیه آن چربی آن را بگیرند.و باید هنگام خوردن این عصاره مقداری آب لیموترش و یا آب غوره به این غذا اضافه کنند.
    یه لفمه نون حلال
     
    aydaa, mamienazi, آدریانا20 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4245
    پسند کرده
    5300
    سیر خرد شده دارای خواصی باور نکردنی برای حفظ سلامت بدن و بویژه قلب انسان است.
    باشگاه خبرنگاران: کارشناسان بهداشتی به افرادی که در کنار غذاهای خود از سیر خوراکی یا خشک شده استفاده می*کنند توصیه اکید می*کنند که پس از خرد کردن سیر برای مدت حدود 10 دقیقه آن را به کنار بگذارند و بعد در خوراک یا سالاد از آن استفاده کنند.

    گفتنی است، تحقیقات جدید نشان داده است که در سیر خرد شده نوعی آنزیم به نام لیسین تولید می*شود که برای کاهش خطر ابتلا به بیماری*های قلبی عروقی و همینطور کاهش گرفتگی رگ*ها بسیار مفید است.
    یه لفمه نون حلال
     
    آدریانا20, زبرجد, glabella و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  7. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4245
    پسند کرده
    5300
    لیستی از مواد غذایی غیر مجاز اعلام شد



    سخنگوی سازمان غذا و دارو اسامی برخی واحدهای تولیدی مواد غذایی که به*دلیل جعل اسناد بهداشتی اداره کل فرآورده*های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیر مجاز شناخته شدند را اعلام کرد.

    محمد هاشمی، سخنگوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کرد: واحدهای تولیدی مواد غذایی که نامشان در ذیل می*آید به علت جعل اسناد بهداشتی اداره کل فرآورده*های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو غیر مجاز شناخته می*شوند.

    وی ادامه داد: جوپرک با نام تجاری ارغوان طبیعت، آدامس دراژه با طعم دارچین با نام تجاری اونیا، پیراشکی مخصوص با نام رنگارنگ، بامیه سنتی، قلمی با نام تجاری کوثر تهران، غیر مجاز و تقلبی هستند.

    هاشمی گفت: همچنین آرد نخود چی- حبوبات- ادویه جات با نام تجاری شعله، بستنی با نام تجاری توتک، محلول زعفران با نام تجاری معراج، عرقیات سفارش شرکت سنوس ایرانیان- تولید صنایع تقطیری ساغر با نام تجاری لحظه*ها و بیکینگ پودر با نام تجاری زرناز تقلبی و غیر مجاز هستند.

    سخنگوی سازمان غذا و دارو با نام بردن از آبلیموهای ترش با نام*های تجاری دستچین، گلدست، نوش آفرین و حاسب به عنوان دیگر محصولات غیر مجاز گفت: این آبلیموهای ترش پس از پایش سطح عرضه توسط کارشناسان انجمن صنفی کارآفرینی صنعت آبلیموی ایران و ارسال نتایج آزمایشگاهی به سازمان غذا و دارو غیر مجاز شناخته شدند.

    هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: از کسانی که محصولات نامبرده را در سطح عرضه مشاهده می*کنند خواست روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاونت های غذا و داروی دانشگاه*های علوم پزشکی سراسر کشور یا نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع آوری آنها در کوتاه*ترین زمان ممکن اقدام شود.



    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  8. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    5
    سلام میبخشید حالا گوشتو با حرارت کم میپزیم میشه بگین چه جوری ممنون از لطفت

  9. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    5
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma نمایش پست ها
    چگونگي پخت گوشت

    نكته مهم درباره پخت گوشت اين است كه اگر حرارت زياد به مدت طولاني به آن برسد سفت مي*شود (در ظرفي كه حرارت را در خود نگه مي*دارد مثل چيني). حتما توجه كرده*ايد زماني كه چند دقيقه*اي صرف كباب كردن يا سرخ كردن گوشت مي*شود به راحتي مي*توانيد گوشت كباب يا سرخ شده را بخوريد ولي اگر آب روي همان گوشت سرخ شده بريزيد و به مدت طولاني بپزيد دو سه ساعت وقت لازم است تا بپزد. علت اين است كه پروتئين در حرارت زياد سخت مي*شود. آيا توجه كرده*ايد كه شيشه شير را اگر با آب داغ بشوييد شير اطرف شيشه ديرتر پاك مي*شود تا وقتي كه آنرا با آب نيم گرم بشويد؟ يا اگر لكه خوني به روي پارچه*اي بريزيد و آن را در آب داغ فرو كنيد آن لكه ديگر پاك نمي*شود ؟ اگر پنير حرارت مستقيم و زياد ببيند مثل لاستيك مي*شود. در همه اين موارد اين پروتئين است كه در اثر حرارت زياد، سفت و سخت مي*شود.

    براي آن كه معلوم شود مناسبت*ترين درجه حرارت براي گوشت چيست تا پروتئين آن حفظ شود، طعم مطبوع داشته باشد، حداقل سوخت صرف شود و حداكثر خواص گوشت باقي بماند، متخصصان امر تغذيه حدود بيست هزار قطعه گوشت را در شرايط مختلف پخته و نتايج بررسي خود را به تفصيل بيان داشته*اند. اين تحقيقات از جمله نشان داده است كه گوشت بهتر است در درجه حرارت كم پخته شود. اگر مي*بينيم گوشتي كه رگه*هاي چربي دارد نرم*تر مي*شود به اين دليل است كه چربي به خصوص وقتي داغ نباشد حرارت را به آرامي منتقل مي*كند به هنگام تهيه ژيگو اگر گوشت را با درجه حرارت كم بپزيد گوشت به راحتي و به زودي سرخ مي*شود، سفت نمي*شود، همه گوشت به صورت يكنواخت مي*پزد و ديگ ته نمي*گيرد.

    در حرارت كم (در پخت گوشت با آب) گوشت كم*تر جمع مي*شود و صورت ظاهري آن زيباتر مي*ماند و نيز پرآب*تر است*. هم چنين شيره و مواد معدني آن حفظ شده است، حال آن كه با حرارت زياد آب گوشت بيرون مي*آيد و خود گوشت به صورت تفاله در مي*آيد.

    مطالب بالا درباره گوشت چرخ كرده نيز صدق مي*كند. اگر گوشت چرخ كرده نيز در طول مدت طبخ با درجه حرارت زياد سرخ كنيد شيره از گوشت جدا مي*شود و گوشت به صورت اسفنجي و سفت در مي*آيد و نيز وقتي گوشت از جهت بالا حرارت داده مي*شود (هنگام كباب كردن در فر) بهتر است حرارت كم باشد تا شيره گوشت از آن خارج نشود.

    نشانه*هاي گوشت سالم پخته شده اين است كه در حالي كه خود گوشت پخته شده و نرم است نسج*هاي رابط از يكديگر نپاشيده و جدا نشده باشند. در چنين صورتي مواد غذايي و شيره گوشت در آن باقي است و نيز طعم و عطر خوبي دارد.

    گوشت چرخ كرده بايد پس از خوب داغ شدن ماهيتابه و روغن، و چند لحظه زير و رو كردن گوشت، تفت داده و يا پخته شود. گوشت چرخ كرده*اي را كه براي نمونه در سوپ مي*ريزيد در كمتر از يك دقيقه مي*پزد. اگر گوشت را بكوبيد (به طور مثال در*هاون سنگي يا مولينكس) در اين صورت باز هم به زمان كم*تر و به درجه حرارت كم*تري نياز دارد.


    http://www.tabadolnazar.com
    سلام میبخشین گوشتو میشه بگین چه جوری تو حرارت کم بپزیم من نفهمیدم ممنون از لطفتون.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما