نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 302
صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 2431323334353637 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطیماه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    509
    پسند کرده
    2604
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    با این روش خییلیی کم روغن مصرف میشه ولی مزشم خوب میشه.من که میپسندم.
    کدو رو با قلم موی آشپزی چرب کردم زیر گریل فر گذاشتم.
    بادمجون تلخی گرفته رو با کمی آب و در بسته گذاشتم آبش تبخیر شه بعد یکی دو قاشق روغن ریختم و سرخ کردم.همه روغنا کف تابه مونده بود و جذب نشده بود.
    این روش بادمجون سرخ کردنو از "آشپزی من در کانادا" یاد گرفتم.
    شرمنده هلیاجان
    من اینجاش رو متوجه نشدم،یعنی بادمجون رو توی ماهیتابه میذارین با کمی آب و بدون روغن؟بعد که روغن رو میریزین خطرناک نمیشه،روغن بپاشه؟
    پدر، بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است...


  2. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sama18 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۳۰
    محل سکونت
    ساحل دریا
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2503
    پسند کرده
    7136
    نقل قول نوشته اصلی توسط *فاطیماس* نمایش پست ها
    شرمنده هلیاجان
    من اینجاش رو متوجه نشدم،یعنی بادمجون رو توی ماهیتابه میذارین با کمی آب و بدون روغن؟بعد که روغن رو میریزین خطرناک نمیشه،روغن بپاشه؟
    دوست عزیز
    وقتی آبی که تو تابه ریختین تبخیر شد،بعد بهش روغن اضافه میکنید.دیگه آبی تو تابه نیست که باعث شه روغن بپاشه.
    قیمه
     
    aydaa و helia59 این نوشته را پسندیده.
    بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند:
    تو نمی توانی !

  3. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط *فاطیماس* نمایش پست ها
    شرمنده هلیاجان
    من اینجاش رو متوجه نشدم،یعنی بادمجون رو توی ماهیتابه میذارین با کمی آب و بدون روغن؟بعد که روغن رو میریزین خطرناک نمیشه،روغن بپاشه؟
    دقیقا سمای عزیز درست گفتن.شما هم اگه نگران میشی با حرارت کم سرخ کن.در تابه رو هم دم دست بذار که اگه خواست بپره نیمه باز بذاری رو قابلمه.
    پنجه طلایی این نوشته را پسندیده.

  4. #268
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    دقیقا سمای عزیز درست گفتن.شما هم اگه نگران میشی با حرارت کم سرخ کن.در تابه رو هم دم دست بذار که اگه خواست بپره نیمه باز بذاری رو قابلمه.
    هلیا جون ممنون از اینکه تجربتو با ما قسمت کردی
    من با روش هلیا جون بادمجون سرخ کردم تو قابلمه مقداری اب ریختم بادمجونا روکه ئرقه کردم ریختم و گذاشتم روحرارت زیاد 2 3 دقیقه کافیه ریختم تو ابکش زهر ابشم خارج شد گذاشتم تو تابه دو 3 قاشق روغن ریختم خیلی سریع سرخ شد از روغنم اندازه یک قاشق باقی موند

    مرسی هلیا جون
    aydaa, helia59, bluesea و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    19
    دوستای گلم تا حالا از این وسیله که باهاش ذرت دون می کنن استفاده کردید ؟؟؟خوبه ؟؟؟ یه شکلش حلقه ای یه جورشم مثل موس !!!! کسی میدونه کدوم بهتر؟؟؟؟
    عجله دارم مرسی

  6. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ارکیده آواتار ها
    گیلدا دلدار
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۴
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    1,170
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    7348
    پسند کرده
    3127
    [QUOTE=helia59;1144647]من اینو تو یه سایتی دیده بودم.ولی دوستای مامی سایتی هم دیدم که درست کردن.خیلی به درد میخوره.ما بهش میگیم معجون سیر.سیر خردشده و ترکیبی از روغن زیتون

    دوست عزیز باید داخل یخچال نگهداری کرد؟
    من برای تنها نبودن آدم های زیادی دوروبرم دارم.........
    آن چیزی که ندارم کسی برای با هم بودن است

  7. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آیه جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    کاشان
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    547
    من برای بادمجونمام زیاد روغن نکشه و خوشمزه بشه این کار و میکنم:
    بادمجونای خرد شده رو در هر سایزی، میریزم توی کاسه آب نمک میخیسونم و آخر سر اونا رو داخل آب فشار میدم تا منافذی که از هوا پره و موقع سرخ کردن پر روغن میشخ پر از آب بشه این طوری هم سودا بادمجون میزنه بیرون و آب قهوه ای میشه و هم بادمجونا روغن کمی میبره و خوشمزه سرخ میشه نسبت به ماهی تابه رژیمی
    نوووووووووووووش جونتون
    hengamehh, **زهرا**, هستی ساغر و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #272
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12041
    نام: 10174910_736942636371402_6047171641892411236_n.jpg نمایش: 549 اندازه: 35.8 کیلو بایت
    armita 60, ostooreh, aydaa و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 34 از 38 نخستنخست ... 2431323334353637 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما