نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 302
صفحه 33 از 38 نخستنخست ... 2330313233343536 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **زهرا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    نوشته ها
    1,568
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5110
    پسند کرده
    1634
    دوستای عزیزم یه سوال دارم
    من تازه یه هفته اس رفتم سر زندگی خودم. هنوز گازم رو وصل نکردم و رو پیکنیک غذا درست میکنم
    چیزی که هست من قبلا تو قابلمه چدن غذا درست نکردم. الان که میپزم ته دیگ هام خیلی سفت میشه. نمیدونم چرا. باید چیکار کنم؟ روغن زیاد. آب و روغن هر چی میدونسم و قبلا تو بقیه قابلمه ها اونجور ته مینداختم رو انجام دادم. باید چیکار کنم که یه ته دیگ ترد و نرم و خوشمزه بهم بده. میشه به خاطر پخت روی پیکنیک باشه؟! ممنون اگه کمکم کنید
    پرنسس.م این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36123
    پسند کرده
    54995
    نقل قول نوشته اصلی توسط **زهرا* نمایش پست ها
    دوستای عزیزم یه سوال دارم
    من تازه یه هفته اس رفتم سر زندگی خودم. هنوز گازم رو وصل نکردم و رو پیکنیک غذا درست میکنم
    چیزی که هست من قبلا تو قابلمه چدن غذا درست نکردم. الان که میپزم ته دیگ هام خیلی سفت میشه. نمیدونم چرا. باید چیکار کنم؟ روغن زیاد. آب و روغن هر چی میدونسم و قبلا تو بقیه قابلمه ها اونجور ته مینداختم رو انجام دادم. باید چیکار کنم که یه ته دیگ ترد و نرم و خوشمزه بهم بده. میشه به خاطر پخت روی پیکنیک باشه؟! ممنون اگه کمکم کنید
    زهرا جون اگر منظورت از سفت شدن اینکه خیلی خشک می شه هست وقتی زیاد رو حرارت غذا بمانه هم ته دیگ ضخیم می شه هم سفت و خشک

    روغن کم هم سبب می شه که خشک بشه و خوب سرخ نشه که شما می فرمایید روغن را چک کرده اید

    این نظر من بود حالا اساتید به کمکت می آیند
    **زهرا*, .افسوس., laki و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبجـی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط **زهرا* نمایش پست ها
    دوستای عزیزم یه سوال دارم
    من تازه یه هفته اس رفتم سر زندگی خودم. هنوز گازم رو وصل نکردم و رو پیکنیک غذا درست میکنم
    چیزی که هست من قبلا تو قابلمه چدن غذا درست نکردم. الان که میپزم ته دیگ هام خیلی سفت میشه. نمیدونم چرا. باید چیکار کنم؟ روغن زیاد. آب و روغن هر چی میدونسم و قبلا تو بقیه قابلمه ها اونجور ته مینداختم رو انجام دادم. باید چیکار کنم که یه ته دیگ ترد و نرم و خوشمزه بهم بده. میشه به خاطر پخت روی پیکنیک باشه؟! ممنون اگه کمکم کنید
    شاید یکی از دلیا هاش خود پیکنیک باشه من که تا بحال با این مورد مواجه نشدم میتونی ته قابلمه کمی آب بریزی بدون روغن بعد ببینی دوباره همون مشکل خشکی رو داری روغن هم روی برنج بده طوری که مقدار کمتری به ته قابلمه برسه یا اینکه کمتر روغن بریزی تو قابلمه و با آبمخلوط کنی تست کن ببین جواب میده
    **زهرا* این نوشته را پسندیده.
    به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد

  5. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کیجا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    1417
    پسند کرده
    4439
    زهرا جان از شعله پخش کن استفاده میکنی؟ برای ته دیگ سیب زمینی و اینطور ها هم خشک میشه؟ یا فقط ته دیگ ساده مشکل داره؟ته دیگ با نون لواش رو امتحان کردی؟ نون میسوزه برنج حفظ میشه. یکبار اینو امتحان کردم برای گازی که شعله ش تنظیم نبود فقط تا یک حدی کم میشد ولی بعدش خاموش میشد.
    حلیم مهمان امام
    حسین
     
    یا رب !
    روا مدار گدا معتبرشود؛گر معتبرشود ز خدا بی خبر شود

    حجره خورشیدتویی خانه ناهید تویی روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مرا

  6. #261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **زهرا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
    نوشته ها
    1,568
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5110
    پسند کرده
    1634
    نقل قول نوشته اصلی توسط کیجا نمایش پست ها
    زهرا جان از شعله پخش کن استفاده میکنی؟ برای ته دیگ سیب زمینی و اینطور ها هم خشک میشه؟ یا فقط ته دیگ ساده مشکل داره؟ته دیگ با نون لواش رو امتحان کردی؟ نون میسوزه برنج حفظ میشه. یکبار اینو امتحان کردم برای گازی که شعله ش تنظیم نبود فقط تا یک حدی کم میشد ولی بعدش خاموش میشد.
    نون رو گذاشتم. نمیسوزه فقط خیلی سفت میشه قابل خوردن نیس. یعنی به خاطر پخت روی پیک نیک هست؟
    فعلا چاره ای ندارم؟

  7. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    سرخ کردن بادمجان و کدو با حداقل روغن

    با این روش خییلیی کم روغن مصرف میشه ولی مزشم خوب میشه.من که میپسندم.
    کدو رو با قلم موی آشپزی چرب کردم زیر گریل فر گذاشتم.
    بادمجون تلخی گرفته رو با کمی آب و در بسته گذاشتم آبش تبخیر شه بعد یکی دو قاشق روغن ریختم و سرخ کردم.همه روغنا کف تابه مونده بود و جذب نشده بود.
    این روش بادمجون سرخ کردنو از "آشپزی من در کانادا" یاد گرفتم.
    نام: P9060087.jpg نمایش: 1981 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    Shiva Sh, zardin, atoosa92 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12041
    نقل قول نوشته اصلی توسط **زهرا* نمایش پست ها
    دوستای عزیزم یه سوال دارم
    من تازه یه هفته اس رفتم سر زندگی خودم. هنوز گازم رو وصل نکردم و رو پیکنیک غذا درست میکنم
    چیزی که هست من قبلا تو قابلمه چدن غذا درست نکردم. الان که میپزم ته دیگ هام خیلی سفت میشه. نمیدونم چرا. باید چیکار کنم؟ روغن زیاد. آب و روغن هر چی میدونسم و قبلا تو بقیه قابلمه ها اونجور ته مینداختم رو انجام دادم. باید چیکار کنم که یه ته دیگ ترد و نرم و خوشمزه بهم بده. میشه به خاطر پخت روی پیکنیک باشه؟! ممنون اگه کمکم کنید
    سلام عزیزم
    سوالت رو اینجا بپرس=======> سوالات کاربران در زمینه آشپزی

  9. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط helia59 نمایش پست ها
    با این روش خییلیی کم روغن مصرف میشه ولی مزشم خوب میشه.من که میپسندم.
    کدو رو با قلم موی آشپزی چرب کردم زیر گریل فر گذاشتم.
    بادمجون تلخی گرفته رو با کمی آب و در بسته گذاشتم آبش تبخیر شه بعد یکی دو قاشق روغن ریختم و سرخ کردم.همه روغنا کف تابه مونده بود و جذب نشده بود.
    این روش بادمجون سرخ کردنو از "آشپزی من در کانادا" یاد گرفتم.
    نام: P9060087.jpg نمایش: 1981 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    هلیا جان ممنون به خاطر روش جالبت. باید اینم امتحان کنم...

    منم از تابه های رژیمی برای سرخ کردن کدو و بادمجون استفاده میکنم. 3-4 قاشق روغن میریزم تو تابه، کدوها و بادمجونای تلخی گرفته شده رو میچینم، درشو میبندم. به این ترتیب خودش عرق میکنه و اب میندازه توش، هم پخته میشه هم سرخ میشه. وسطا هم یه سری برمیگردونمش که اون یکی طرفشم سرخ شه. بعد از سرخ شدن هم وقتی درشو باز میکنم در عرض چند ثانیه چند قطره اب توش هم تموم میشه.
    اما فکر میکنم روش شما بهتر باشه. چون همون 2 قاشق روغن هم جذب نمیشه و باقی میمونه
    اش دندوني
     
    helia59 این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

صفحه 33 از 38 نخستنخست ... 2330313233343536 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما