نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 302
صفحه 32 از 38 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    شاید تو غذا بریزین خوب شه.امتحان کردین؟مثلا یه کمشو تفت بدین ببینین عطرش چطوره.فکر نکنم چیزیش شده باشه.اگه دوست داشته باشین یه کار دیگم میشه کرد.اینکه همشو بریزین تو تابه و کمی سرخ کنین و تو فریزر نگه دارین.اگه نجات پیدا کرد تجربتونو به ما هم بگین.
    titish khanoom, *** صحرا 61 *** و soheila این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    عاقا من یه سوتی دادم
    میشه یکی راه حل بده؟
    همیشه تو روغن مایع میذاشتیم که عااااااالی میشد
    اومدم هنرمندی کردم ایندفعه به جای روغن مایع روغن جامد ریختم رو سیرهام گفتم روغن روغنه دیگه
    بعدم گذاشتم یخچال.حالا که یه مدت گذشته بوی سیر نمیده یه بوی نافرمی میده
    نگین بریزم دور که دلم نمیاد


    فرشته جونم فکر نکنم راه حلی داشته باشه.فقط می تونی نگه داری همه رو تو آش نذری بریزی بره.شاید بوش رفته باشه ولی خواصش مونده.
    titish khanoom و * منصوره * این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    GHAZALAK-1388 آواتار ها
    مصی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    129
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    579
    پسند کرده
    1066
    نقل قول نوشته اصلی توسط *** صحرا 61 *** نمایش پست ها


    فرشته جونم فکر نکنم راه حلی داشته باشه.فقط می تونی نگه داری همه رو تو آش نذری بریزی بره.شاید بوش رفته باشه ولی خواصش مونده.
    منم مثل صحرا جون راه حلی ندارم ولی فک کنم بد نباشه با همون روغن سرخشون کنی و فریز کنی برای استفاده به قول صحرا جون تو آش
    حالا باز تا اساتید بیان و راهنمایی بدن...
    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    زنی که زیبایی اندیشه پیدا کند
    زیبایی بدنش را نشان نمی دهد

    پسری که تو رادوست داشته باشد عریانت نمی کند بانو...لباس عروس بر تنت می کند.

  5. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347

    آماده کردن سویا

    یه نکته ابتدایی به ذهنم رسید بذارم.شاید برای یه شخص کم تجربه مفید باشه.
    معمولا میگن بهتره سویا با کمی گوشت چرخ کرده مخلوط بشه.اما اگه گوشت نداشتیم این روش برای سویای خالی بد نیست.البته با ترکیب گوشت و سویا هم میشه:
    سویا رو با کمی سرکه یا آبلیمو و آب میجوشونم و آبکش میکنم و میچلونم که آبش بره.بعد با یه پیاز کوچولو میریزم تو غذاساز و خوب ریز و مخلوط میکنم.اگه گوشت هم دارین با هم بریزین تو غذاساز.جدا پیاز داغ درست میکنم و یه حبه سیر رنده شده و زردچوبه میریزم و سویا رو میریزم توش و با حرارت ملایم میذارم سرخ شه.ادویه هم میزنم.کمی زیره و فلفل و دارچین و تخم گشنیز.کم باشه که بوی ادویه نگیره.فقط برای خوش طعم تر شدن میریزم.و از همه مهمتر یه قرص عصاره گوشت که طعمشو به گوشت شبیه تر میکنه.روغنو میکشه و ظاهرش خشکه ولی اشکال نداره.گاهی همش میزنم تا شکل سرخ شده بشه.رب رو جدا سرخ میکنم و میریزم توش با یه کم آب.اگه ربو بریزیم تو سویا همشو سریع جذب میکنه و نمیذاره خوب سرخ شه.همین.غلیظ که شد آمادست.مسلما قارچ و فلفل دلمه ای و... هم میشه اضافه کرد.
    این سرخ شده ساده
    نام: P8180407.jpg نمایش: 1442 اندازه: 106.1 کیلو بایت
    این با رب
    نام: P8180412.jpg نمایش: 1442 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۵/۲۸ در ساعت ۰۲:۳۳ بعد از ظهر
    marziyeh.ali1, titish khanoom, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    533
    پسند کرده
    719
    من با اب خیس میکنم. چرا شما سرکه میجوشونی؟

  7. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    463
    پسند شده
    8515
    پسند کرده
    7347
    من چون عجولم حوصله خیس دادن ندارم.اینم همون کارو میکنه.همون آب زردی ازش خارج میشه که وقتی خیس میدین.این روش سریعتره.سرکه یا آبلیمو برای از بین بردن بوی مخصوصش میریزم عزیزم.امیدوارم کامل توضیح داده باشم.
    تان تان, تریوا, حسرت الملوک و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8518
    پسند کرده
    9689
    آرد سوخاری بسیاااار عالی و سالم خونگی
    با دستور شف طیبه عزیز
    اول نان باگت هایی که یه کم بیات شدن و دیگه خیلی قابل استفاده نیستن رو تکه تکه کنید و داخل فر 160 درجه 20 دقیقه میگذاریم. نباید رنگشون عوض بشه. باید سفت سفت بشن. بعد که خنک شدن داخل غذاساز پودرشون می کنیم. عاااالی





    ... رضوان ..., hengamehh, تپل طلا و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکیبای من آواتار ها
    محبوبه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    321
    میزان امتیاز
    138
    پسند شده
    4589
    پسند کرده
    5945
    نکات خانه داری مهم
    ▪ هنگام پختن گوجه فرنگی مقدار خیلی کمی شکر به اندازه یک نوک انگشت به آن اضافه کنید.طعم گوجه فرنگی حفظ خواهد شد.
    ▪ خیار سالاد را با پوست خورد کنید.پوست خیار طعم جالبی به سالاد شما می بخشد.
    ▪ مقداری جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته آن را بجوشانیدجرمها برطرف می شود.
    ▪ لیمو را پیش از آبگیری مدت ۱۵ دقیقه درون آب داغ بیندازید،آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد.
    ▪ برای جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید .
    ▪ برای آنکه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گیرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنید.
    ▪ پس از آنکه مرغ را آرد زدید،مدت یک ساعت آن را سرد کنید. اینکار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبیده از هم نپاشد.
    ▪ دانه های ذرت را باید همیشه در فریزر نگاهداری کنید.نه تنها تازه می ماند،بلکه انجماد،از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد
    ▪ هنگام پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات،هیچگاه به آن نمک نزنید،زیرا سخت خواهد پخت.
    ▪ برای زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنیدو پس از گرم شدن،بقیه آب را به آن اضافه کنید.


    M@sy, nazi15, MARYAM.E و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تنها جراحت پایدار،جراحت رنجی است که از متحول نشدن خود می بریم.

صفحه 32 از 38 نخستنخست ... 2229303132333435 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما