نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 241 به 248 از 302
صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  1. #241
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    بهبهان-خوزستان
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2113
    پسند کرده
    2010
    فوت و فن های پخت گوشت بوقلمون



    نکاتی برای چاشنی زدن به بوقلمون:ا

    ستفاده از چاشنی می تواند یکی از برتری های پخت بوقلمون باشد. بهتر است که چاشنی و بوقلمون را جداگانه پخت نمایید سپس چاشنی را در 30 دقیقه پایانی پخت داخل شکم آن اضافه نمایید.
    به ازای هر نیم کیلو بوقلمون در حدود یک فنجان چاشنی می توان در نظر گرفت.
    با اضافه کردن چاشنی زمان پخت افزایش می یابد 5 تا 7 دقیقه به ازای هر نیم کیلو گرم بوقلمون.
    هیچگاه بوقلمون را زودتر از موعد چاشنی نزنید.
    اگر به بوقلمون خود آب نمک می زنید توصیه نمی شود چاشنی بزنید چون چاشنی نمک زیادی جذب می کند.
    اگر چاشنی نمی زنید می توانید مقداری گیاهان تازه که خیلی ریز نشده باشد به آن اضافه نمایید. با کرفس، پیاز و هویج داخل شکم آن را پر نمایید تا طعم بهتری به بوقلمون شما بدهید.

    آب نمک کمک می کند بوقلمون شما رطوبت بیشتری داشته باشد و با کمترین زحمت به آن طعم مناسب بدهید. برای خیساندن بوقلمون در آب نمک یک قابلمه بزرگ نیاز دارید که بوقلمون را داخل آن گذاشته و از آب نمک پر کنید سپس این قابلمه را در یخچال بگذارید به مدت دو ساعت بماند. بوقلمون شما باید کاملا در آب نمک غرق گردد.

    می توانید بوقلمون را چندین ساعت یا حتی از شب تا صبح در آب نمک بخیسانید. این کار معمولا برای پرنده ها و بوقلمون های کوچک قابل انجام است ولی برای بوقلمون های بیش از 10 کیلوگرم اینقدر قابلمه شما سنگین می شود که این کار غیر عملی به نظر می رسد. نسبت آب نمک هم به این صورت است که به ازای هر 4 لیتر آب یک فنجان نمک لازم است.

    گردن و جگر را از داخل شکم بوقلمون خارج کنید. سپس بوقلمون را در داخل آن بخوابانید تا خوب در محلول آب نمک غرق شود. اگر می خواهید از شب تا صبح بوقلمون را در آب نمک بخوابانید باید از نصف فنجان نمک بجای یک فنحان استفاده نمایید. اگر از نمک تصفیه شده استفاده می کنید بهتر است تا 30 درصد نمک بیشتری استفاده کنید چون این نمک چگالی کمتری دارد.

    نکته های عمومی در پخت بوقلمون:

    1.همیشه دل و جگر بوقلمون را قبل از چاشنی زدن و کباب کردن خارج کنید.

    2.بوقلمون را تازه از بازار بگیرید و بپزید اگر بوقلمون یخ زده از بازار تهیه کردید باید آنرا دو روز در یخچال بگذارید تا کاملا یخ آن باز شود هیچگاه بوقلمون یخ زده را در دمای اتاق قرار ندهید.

    3.بوقلمون را یک ساعت قبل از پخت از یخچال خارج نمایید.

    4. قبل از کبابی کردن بوقلمون با دست و دلبازی به آن کره بمالید تا هم خوشرنگ تر شود و هم طعم خوبی داشته باشد. فقط قبل از کبابی کردن آنرا چرب کنید. اگر بعدا به آن کره اضافه کنید آن حالت ترد را نخواهد داشت.

    5. در قابمله یا تابه ای که در آن بوقلمون را قرار می دهید آب مرغ بریزید. در صورتی که آب مرغ در اختیار ندارید می توانید آب لیمو یا آبغوره اضافه کنید البته مراقب باشید بوقلمون شما مزه ترشی نگیرد.

    6. در یک ساعت اول پخت سینه بوقلمون رو به پایین باشد.

    7. اگر از یک دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید بهتر است. در این صورت دمای تمام قسمت ها گوشت باید به 165 درجه فارنهایت معادل 75 درجه سانتیگراد باشد.

    8.آب گوشت را نگه دارید تا آنرا داخل شکم بوقلمون بریزید.

    اجازه دهید بوقلمون بعد از پخت 30 دقیقه ای استراحت کند. اینکار باعث می شود آب گوشت شما در تمام قسمت های بوقلمون کامل تقسیم شود.

    جدول پخت بوقلمون

    جدول های مختلفی در اینترنت برای زمان پخت بوقلمون وجود دارد که بسته به اندازه آن این زمان متفاوت است. اما زمان پخت به چندین عامل بستگی دارد که از آن جمله می توان به دمای بوقلمون زمانی که آنرا در داخل فر قرار می دهید، میزان دقت فر، شکم پر بودن یا نبودن بوقلمون، دمای فر، ارتفاع و ضخامت سینی فر و این که چقدر در فر را باز و بست می کنید می توان اشاره کرد.

    بیشتر دستور پخت های بوقلمون دمای فر بین 325 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت (160 تا 190 درجه سانتیگراد) را توصیه می کنند. یکی از چالش های آشپزها در پخت بوقلمون پخت کامل گوشت سینه و ران به صورت همزمان است چون این دو زمان پخت یکسانی ندارند. با استفاده از یک دمای متوسط به شما اطمینان می دهد که همه قسمت های بوقلمون به خوبی خواهد پخت.

    همچنین تا زمانیکه از گوشت بوقلمون تازه و بدون هیچ افزودنی استفاده کنید بوقلمون شما سریعتر خواهد پخت. وقتی که بوقلمون کامل بپزد تمام قسمت های آن باید به 160 درجه فارنهایت معادل 70 درجه سانتیگراد برسد.
    نفست باران است، دل من تشنه ی باریدن ابر، دل بی چتر مرا میهمان کن

  2. بانک بند ناف
  3. #242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلا64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    بهبهان-خوزستان
    نوشته ها
    298
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2113
    پسند کرده
    2010
    بهترین شیوه دم کردن چای


    چای یکی از نوشیدنی های پر طرفدار در کشور ماست. چایی که درست دم می کشد عطر و بوی خوبی می دهد که انسان را به سمت خود می کشاند اما چایی که درست دم نمی کشد رنگ و عطر خوبی ندارد و اصطلاحا می گویند یا دم نکشیده یا جوشیده !


    آب مناسب برای دم کردن چای:فقط جوشاندن آب در این جا مورد نظر نیست و باید به نکات دیگری نیز توجه داشته باشید. حتما از آب*های کاملا تصفیه شده و رد شده از فیلترهای مختلف برای دم کردن چای استفاده کنید. مثلا اگر یخچال شما آب تصفیه شده می*دهد، می*توانید از آن استفاده کنید. استفاده از آب*های معدنی نیز برای تهیه چای، زیاد توصیه نمی*شود، چرا که املاح موجود در آن می*تواند طعم و رنگ چای را عوض کند.


    شیوه صحیح دم کردن چای مخصوصا چای سیاه به چه صورت است؟ چای سیاه چای تخمیر شده و چای سبز چای تخمیر نشده است و به همین دلیل رنگ متفاوتی ایجاد می کنند. برای دم کردن چای سیاه ابتدا باید صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد. بعد مقداری چای خشک داخل قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای دم بکشد و رنگدانه ها از برگه ها جدا و وارد آب شوند.


    چای سیاه ایرانی به دلیل اینکه کمتر تخمیر می شود، مدت دم کشی طولانی تری دارد و دم کشیدن آن بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می خواهد ولی چای خارجی به دلیل اینکه تخمیر بیشتری داشته و سریع تر و در عرض ۳-۴ دقیقه دم می کشد.


    بعد از آنکه چای دم کشید تا چه مدت می توانیم آن را مصرف کنیم؟ معمولا باید چای را بعد از دم کشیدن فورا مصرف کرد. هر چه چای تازه تر مصرف شود ترکیب های مفید آن خاصیت بیشتری در پیشگیری از بیماری های قلبی – عروقی و سرطان و… دارد. هر چه چای مدت زمان بیشتری بماند این ترکیب ها تغییر کرده و با هم واکنش می دهند و خاصیت خودشان را به مرور از دست می دهند.


    نباید چای دم شده را بیش از نیم تا یک ساعت نگه داشت و قبل از این مدت باید آن را مصرف کرد. بهتر است چای را به اندازه مصرف همان لحظه دم کنیم. چای تازه، خوش عطر تر بوده و حاوی ترکیبات مفید بی شماری است.


    افزایش عطر چای:اگر دارچین، هل، زعفران و گل سرخ همراه چای دم شوند نه تنها مشکلی ایجاد نمی کنند بلکه خاصیت هم دارند و باعث افزایش عطر چای و خوش طعم شدن آن می شود. مصرف موادی مثل آبلیمو هم اشکالی ندارد.


    نکات اشتباه در دم کردن چای:گذاشتن چای روی سماور یا کتری برای دم کشیدن و زیاد درست کردن چای و مصرف آن برای چند ساعت از جمله اشتباهات شایع مردم است که از خواص مفید چای می کاهد و عطر و بوی آن را خراب می کند.


    منع مصرف چای:چای منع مصرف برای هیچ فردی به خصوص کودکان ندارد. البته زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود. از جمله دلایلی که می گویند به کودکان چای ندهید این است که آنها با چای قند زیادی می خورند و دادن چای به آنها باعث ریشه گرفتن این عادت بد می شود. بهتر است صبر کنیم کودک به سنی برسد که خوب و بد را تشخیص دهد. بعد با قند کم به آنها چای بدهیم تا هم به مزه شیرین عادت نکنند هم به مشکلاتی ماند چاقی و فساد دندان دچار نشوند.


    شیرین کردن چای:یکی از مواردی که باید به آن دقت بسیاری داشته باشید، نوع شیرین کردن چای است. استفاده از شکر و قند، نه تنها برای بدن ضررهایی دارد، بلکه خواص چای را نیز کاهش می‏دهد. بهترین شیرین‏ کننده چای، می*تواند عسل باشد و یا اینکه اصلا از شیرین کردن چای خود صرف نظر کنید و آن را تلخ و خالص بنوشید.
    یاسمین22, m1361, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نفست باران است، دل من تشنه ی باریدن ابر، دل بی چتر مرا میهمان کن

  4. #243
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,177
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    9065
    پسند کرده
    12047
    سلام
    جایی بهتر از این جا برای این عکس پیدا نکردم.اگه هست بگین تا جا به جاش کنم
    خاصیت رنگ های مختلف میوه ها رو گفته
    نام: 1743683_506544809465537_85888886_n.jpg نمایش: 886 اندازه: 34.3 کیلو بایت
    هیچ وقت قسمت پایین عکس های من نشون داده نمیشه
    خودم مینویسم
    بنفش:طول عمر
    قرمز:سلامت قلب
    نارنجی:جلوگیری از سرطان
    galaxy_a, hengamehh, ( MAHNAZ ( X ZIEBA و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #244
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347

    پیازداغ

    پیاز با دستگاه خرد شده رو با آب یه جوش دادم و ریختم تو آبکش.بعد سرخ کردم و ریختم تو صافی که روغنش بره و بعد روی حوله آشپزخانه.
    نام: P8130276.jpg نمایش: 1775 اندازه: 100.7 کیلو بایتنام: P8130284.jpg نمایش: 848 اندازه: 85.9 کیلو بایتنام: P8130262.jpg نمایش: 829 اندازه: 95.2 کیلو بایت
    sOhEiLa71, مامی رضا, بانـــو و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    من اینو تو یه سایتی دیده بودم.ولی دوستای مامی سایتی هم دیدم که درست کردن.خیلی به درد میخوره.ما بهش میگیم معجون سیر.سیر خردشده و ترکیبی از روغن زیتون و مایع.
    نام: P8140305.JPG نمایش: 1492 اندازه: 81.8 کیلو بایت
    حسرت الملوک, azmil, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #246
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli beli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    528
    هلیا جان موارد مصرفش ذکر می کنی عزیزم

  8. #247
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    هرجا که سیر لازم داشته باشم از این سیر میریزم.مثلا برای میرزا قاسمی یا کشک بادمجون از این سیر برمیدارم و سرخ میکنم.گاهی تو پیازداغ میریزم یا لای سبزی پلو.نون سیر یا روی خمیر پیتزا.کلا مثل سیر خام دیگه.چون خرد شده و آماده ست کار آدمو راحت میکنه.
    مامی جون نجمه, شیرین بیان و *** صحرا 61 *** این نوشته را پسندیده.

  9. #248
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46933
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    عاقا من یه سوتی دادم
    میشه یکی راه حل بده؟
    همیشه تو روغن مایع میذاشتیم که عااااااالی میشد
    اومدم هنرمندی کردم ایندفعه به جای روغن مایع روغن جامد ریختم رو سیرهام گفتم روغن روغنه دیگه
    بعدم گذاشتم یخچال.حالا که یه مدت گذشته بوی سیر نمیده یه بوی نافرمی میده
    نگین بریزم دور که دلم نمیاد
    قیمه احتمالا :-x
     

صفحه 31 از 38 نخستنخست ... 2128293031323334 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما