نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 302
صفحه 3 از 38 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50
    مجله روزهای زندگی شماره 346(پانزدهم بهمن 88) در بخش نکات ریز خانه داری این مطلب رو گذاشته:
    پخت سریع حبوبات
    حبوبات دیرپز هستندبخصوص اگر در شرایط معمولی پخته شوند.برای سهولت کار و صرفه جویی در وقت میتوانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید.صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده اند.

    حالا تجربه ی من:من دیشب توی فلاسک عدس ریختم و صبح که چک کردم دیدم کاملا پخته بدون اینکه پوستاش جدا شه. حالا برای شب جو ریختم که باهاش سوپ درست کنم.برای خانمای شاغل خیلی نکته ی بدرد بخوریه .امتحان کنید خواهشا نتیجه رو اعلام کنید.
    نوشین جونم من امروز می خواستم قرمه سبزی درست کنم از دیشب لوبیا رو ریختم تو فلاسک و امروز که نگاه کردم دیدم حسابی پخته!(البته باید کمی جوشونده می شد تا قابل خوردن باشه).این روش خیلی خیلی ساده و در عین حال کاربردی و باحاله!خیلییییییییییییییی یییی ازت ممنونم که تجربتو در اختیار ما قرار دادی.بووووووووووووووووووو ووس
    هدهد14 این نوشته را پسندیده.
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مامان اشكان عزيز !براي اينكه سويا زياد روغن جذب نكنه تو ماهيتابه تفلون كه داغ شد بدون روغن كمي سويا رو تفت بده بعد روغن اضافه كن من زياد سويا استفاده ميكنم وهميشه از اين روش .ميزان روغن به كار رفته به شدت پايين مياد
    هدهد14 این نوشته را پسندیده.
    نوشتم :(دوستت دارم
    پرانتز را نبستم بگذار اين حقيقت تا ابد جريان بيابد....

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من برای تهیه انواع کوکو فقط از سفیده ی تخم مرغ استفاده می کنم . چون همسرم چربی خون داره . به نظرم طعمشون اصلن بد نمیشه .
    چون با خدا همراهماز هیچ چیز نمی ترسم

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    18
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای تهیه ی ماهی قزل آلا که واقعن بی مزه اس :

    یه جور سس هست که همه جا ندیدم به اسم سس کاری کمی شبیه قره قوروته . ماهی رو بهش آغشته می کنینم سراسر . بعد تو آرد سوخاری نمک و فلفل و ادویه کاری و زرد چوبه میریزیم هم می زنیم و ماهی رو توش می غلطونیم می ذاریم نیم ساعتی بمونه بعد سرخش می کنیم . ماهی خیلی خوشمزه و البته ....اوووه تند مزه میشه . من که عاشق طعمشم .
    چون با خدا همراهماز هیچ چیز نمی ترسم

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای از بین بردن بوی* بد مرغ یا ماهی* و میگو یا صدف و غیره به میزان ۱به۲ ، نمک و نشاسته را با هم مخلوط کنید و کمی باآب خیس کنید و مواد رو داخل اون به آرامی مالش دهید .بعد آنها را آبکشی کنید .
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۱۶
    نوشته ها
    143
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای خوشبو کردن منزل ضرفی را روی حرازت خیلی کم بزاریدو مقدار خیلی کمی به آن دارچین اضافه کنید و بزارید خواهید دید فضای خانه را عطر دارچین فرا گرفته

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اگه می خواهید ادویه ی پلویی رو خودتون بسابید و آماده نخرید ، فرمولش اینه :

    گل سرخ تبريز (قسمت هاي سرخ گل فقط) آسياب شده + زيره آسياب شده . اين پايه ی ادويه ی پلویی است : زيره و گل مساوي هم .

    بعد مقدار كمتر از اين ادويه ها رو بهش اضافه کنید . دارچين + زنجبيل .

    بعد از اينا هم كمتر هل و جوز هندي و ميخك .

    مثلا اگه بخوام نسبتا رو بنويسم 4 واحد گل و زيره. دو واحد دارچين و زنجبيل. يك واحد جوز و ميخك و هل.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نگهداری خیار:

    یک روش قدیمی برای نگهداری خیار در یخچال قرار دادن آن در قابلمه ای در دار بود و اینک یک روش جدید :چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده شدن آنها جلوگیری می شود
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




صفحه 3 از 38 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما