نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 302
صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 1926272829303132 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19120
    پسند کرده
    28856
    خانمها برای نگه داری قارچ میتونید اونو داخل روزنامه بپیچید و در کیسه پلاستیک که بهتره تیره رنگ باشه داخل یخچال نگه دارید تا چند روز تازه میمونه و سیاه نمیشه و برای فریزی کردن قارچ هم اونها رو نشورید چونکه خیلی آب به خودش جذب میکنه با یک دستمال قارچها رو تمیز کنید و ورقه ای برش بزنید و داخل فریزر نگه دارید چون آب بهش نرسیده اصلا سیاه نمیشه و همونطور سفید یخ میزنه
    Behjat, vida_sheyda, zohre.a و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    برای بهتر رنگ دادن زعفران،زعفران پودر شده را با مقدار کمی آب جوش مخلوط کنید و بلافاصله چند قطعه یخ توش بندازید.در اثر شوک وارده رنگ خیلی خوبی می ده!
    رستگار, خانوم گلی, marzyeh a و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    برای درست کردن پیاز داغ،اول پیازاتونو خرد یا خلالی کنید.بعد در یک قابلمه آب را جوش بیارید.پیازها رو توی آب جوش بریزید.2-3 دقیقه بذارید رو حرارت بمونه.حواستون باشه پیازها نباید بپزن!! بعد آبکش کنید و سرخ کنید.و در صافی بزیزید تا روغنش جدا بشه.پیازی خشک و ترد خواهید داشت.
    ویرایش توسط zohre.a : ۱۳۹۳/۰۲/۳۰ در ساعت ۱۲:۳۶ بعد از ظهر
    mehregan1384, رستگار, خانوم گلی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    ● فلفل نمكی
    از آن جا كه در بیشتر غذاها از نمك و فلفل ، هر دواستفاده می شود بهتر است یك نمكدان بزرگ انتخاب كرده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده وداخل آن بریزید. برای به دست آوردن یك تركیب مطلوب ، بهتر است سه چهارم نمك و یك چهارم فلفل را با یكدیگر مخلوط كنید.

    - - - Updated - - -


    ● پیمانه مایعات چسبناك
    اگر می خواهید مایعات چسبناك را نظیر عسل ، مرباوانواع شربت ها پیمانه كنید، قبلا فنجان اندازه گیری را با روغن خوراكی چرب كنید و درآب داغ ، آب بكشید به این ترتیب ، مایعات چسبناك به بدنه داخل فنجان نخواهند چسبید واندازه گیری شما دقیق انجام خواهد شد.

    - - - Updated - - -


    ● خارج كردن (كچاپ ) از بطری
    گاهی انواع سس ها و خوراكی هایی كه به عنوان چاشنی به كار می روند و معمولا در درون بطری به فروش می رسد، سفت می شود، به طوری كه ازدهانه بطری بیرون نمی ریزد. آسان ترین راه برای حل این مشكل آن است كه یك نی مخصوص نوشیدن نوشابه یا آب را به داخل بطری فرو برده تا انتها فشار دهید، سپس آن را بیرون بكشید .هوای كافی كه به این ترتیب وارد بطری می گردد، باعث می شود كه محتویات بطری به راحتی از آن بیرون بریزد.
    Negara, Ayshin, محیا خانوم و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    ● نرم كردن كره
    هیچ گاه سعی نكنید كره ای را كه از فریزر درآورده اید به وسیله یك كارد تیز از وسط به دو نیم كنید. این كار، به ویژه وقتی قالب كره را در دست خود گرفته اید، بسیار خطرناك است زیرا ناگزیربرای انجام این كار باید از زوربازوی خوداستفاده كنید و با تمام قوا به كره فشار آوریدوهمین تلاش شما باعث می شود كه ناگهان كاردتیز از قالب كره گذشته و دست شما را ببرد.بنابراین برای نرم كردن و بریدن كره منجمد ازروش های دیگر استفاده كنید:

    ▪ قالب كره را رنده كنید.رنده كردن كره ای كه سخت منجمد شده به سرعت آن را نرم می كند..

    ▪ اگر می خواهید كره شما بیش از حد نرم شود به طوری كه بتوانید آن را روی نان وغیره بمالید،یك لحظه ماهی تابه كوچكی را كه قبلا روی آتش گرم كرده اید وارونه روی ظرف كره بگذارید به زودی كره را نرم خواهد كرد. ولی اگر عجله ندارید و مایلید كره شما به طور طبیعی نرم شودساعتی قبل از مصرف آن را از فریزر خارج سازیدو بگذارید تا خود به خود نرم شود.


    مطالب دو پست آخر از سایت پرشین پرشیا می باشد.
    Negara, رستگار, خانوم گلی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    برای اینکه تخم مرغتان،هنگام آب پز کردن ترک نخورد،اول تخم مرغها رو با احتیاط زیر آب گرم بگیرید.و وقتی روی شعله گذاشتید کمی آبلیمو در قابلمه بریزید.مطمئن باشید ترک نمیخوره.
    narjes12, mina14, رستگار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kind آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    17
    خانم هایی که مثل من عطای ماکروفر رو به لقایش بخشیدن به خاطر ضرر های احتمالیش برای یخ زدایی کردن از گوشتی که تازه از فریزر در اوردین اونو بزارین روی سنگ یا سرامیک در عرض چند دقیقه میبینید که جاهایی که باسنگ به صورت مستقیم در تماس بوده نرم وشل شده
    تهچین مرغ
     
    hengamehh, mina14, ناظمی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    ۱- اگه داخل آب در حال جوش ماکارونی و لازانیا زردچوبه بریزید، به*هم نمی*چسبند. زردچوبه برای خوش*رنگ*کردن برنج ، میگو ، پلو و کلم*پلو و لوبیاپلو هم خوبه. یک بار امتحان کنید! البته زردچوبه زیاد نریزید که غذایتان بوی زردچوبه بگیره* ! نصف قاشق چای*خوری کافی است . موقع دم*کشیدن هم زعفران فراموش نشود چون باعث می*شود بوی زردچوبه کاملا از بین برود ( برای آنهایی که به بوی غذا خیلی حساس هستند ) .

    ۲- کمی دارچین را همراه ادویه*های دیگر در غذا امتحان کنید. هم خوش*بو و خوش*مزه می*شود هم جلوی بالا رفتن قند خونتان را می*گیرد.

    ۴- موقع سرخ*کردن بادمجان، یکی*دو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بذارید. این*کار باعث می*شود در مراحل بعد که می*خواهید ردیف*های رویی رو سرخ کنید روغن کم*تری مصرف بشود.

    ۵- قارچ رو قبل از شستن ده دقیقه توی آب*نمک شناور بذارید تا شن*هایی که داخلشه بریزن بیرون. بعد هم آنها را داخل آبلیمو خرد کنید تا موقع پخت سیاه نشوند.

    منبع:******
    Negara, sohei59, رستگار و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 29 از 38 نخستنخست ... 1926272829303132 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما