نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 302
صفحه 28 از 38 نخستنخست ... 1825262728293031 ... آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56407
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    ریزه کاری مهم در آشپزی
    برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
    آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می کنیم.

    1 - اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.
    2 - برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.
    3 - اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.
    4 - برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.
    5 - آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.
    6 - برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.
    7 - برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و ... به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.
    8 - برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.
    منبع :

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158
    راهی جالب برای حذف چربی زیادی از سوپ و خورش
    اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می*توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ*ها چربی*های اضافی را به*خود جذب کرده و شما می*توانید براحتی کیسه یخ*ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانه*داری و کدبانوگری را اجرا کرده*اید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفته*اید!
    حسرت الملوک, (ziba), مامی رضا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158
    راحت*ترین راه برای پهن كردن خمیر پیتزا
    پیتزا با خمیری كه خودتان درست كرده*اید همیشه لذت*بخش*تر است. برای این كار باید خمیر را زمان پهن*كردن به یك توپ كوچك تبدیل و از مركز شروع كنید. وردنه را مركز خمیر بگذارید و به آرامی آن را پهن كنید. با انگشتان*تان لبه خمیر را به آرامی بلند كنید، آن را مرتب بچرخانید و هر بار از یك جهت آن را پهن كنید تا به ضخامتی برسد كه مي*خواهید. اگر خمیر را خراب كردید، آن را دوباره گرد كنید و از اول شروع كنید. اگر دیديد خمیر به كشش مقاوم شده، به آن 10 دقیقه فرصت دهید و دوباره شروع كنید.

    مناسب*ترین راه برای پوست كندن سیر
    اگر بخواهید پوست*های چند لایه و نازك سیر را با ناخن بگیرید، حتما دست*تان تا چند روز بوی سیر خواهد گرفت. به جای این كار مي*توانید سیر را روی تخته بگذارید، پهنای كارد را روی آن فشار دهید تا كمی له شود. آن*وقت به راحتی مي*توانید پوست سیر جدا شده را بردارید.
    بهترين راه براي فريز كردن گوشت چرخ شده
    گوشت را به اندازه*های مساوی در كیسه*های فریزر بزرگ بگذارید و آن را كاملا پهن كنید. با انگشت یا با یك سیخ چوبی روی گوشت خط بیندازید تا به چند بخش مساوی تقسیم شود. وقتی گوشت یخ زد سفت مي*شود و هر كدام از این تكه*ها به راحتی از هم جدا مي*شوند. مي*توانید هر تكه را جداگانه از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید آب شود.
    هنگامی که در حال درست کردن آبگوشت هستید و به طور ناگهانی آن را میسوزانید، تنها کافی است قابلمه را عوض کنید و به آشپزی ادامه دهید. میتوانید مقدار خیلی کمی به آن شکر اضافه کنید چرا که شکر موجب از بین بردن مزه سوختگی میشود.
    اگر سوپ یا خورشتتان به طور ناگهانی شور شده است، چند تکه سیب زمینی پوست کنده داخل آن بیندازید. سیب زمینی نمک اضافی را جذب میکند. از سیب نیز میتوانید استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که بعد از ۱۰ دقیقه تکه های سیب را خارج کنید.
    در هنگام پختن تخم مرغ، سر انگشتی نمک به آن اضافه کنید تا مانع از شکستن پوسته های آنها شود.
    اگر برنج تان سوخته، نان لواشی را روی برنج پهن کنید و بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه آن را بردارید، نان بو و طعم سوختگی را از بین میبرد. به یاد داشته باشید در هنگام کشیدن برنج، قسمت سوخته پایین قابلمه را نخراشید.
    برای پی بردن به تازگی تخم مرغ ها، آنها را در ظرفی پر از آب قرار دهید. تخم مرغهایی که در ته ظرف قرار میگیرند تازه هستند، تخممرغهایی که قسمت انتهای آنها به سمت بالا باشد، زیاد تازه نیستند و باید آنها را زود مصرف کرد و آنهایی که روی آب شناورند کهنه هستند.
    قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرتها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانههای ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها میشود و علاوه بر آن ذرتها پفدارتر میشود.

    هیچگاه موزها را در یک دسته یا در کنار میوههای دیگر نگهداری نکنید. موزها را از هم جدا کنید و هر کدام را در نقطه ای مختلف قرار دهید. موزها گازهایی آزاد میکنند که موجب سریعتر رسیدن میوه های دیگر حتی موزهای دیگر میشوند. جدا کردن آنها موجب تازه نگه داشتن آنها به مدت طولانیتری میشود.

    برای جلوگیری از جوانه زدن سیب زمینی های درون گونی، یک عدد سیب درون گونی آنها قرار دهید.
    هنگامی که گوشت را از فریزر خارج میکنید، مقداری سرکه روی آن بریزید. این کار نه تنها گوشت را ترد میکند بلکه موجب پایین آمدن دما و در نتیجه زودتر آب شدن یخ گوشت میشود.

    کندن لایه رویی پیاز موجب کاهش ریزش اشک میشود.

    برای جلوگیری از سفت شدن شکر قهوه ای کافی است داخل کیسه آن تکهای سیب یا تکه ای نان بگذارید.
    nilufari, mar mar67, حسرت الملوک و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    581
    پسند شده
    36154
    پسند کرده
    55077
    با عرض پوزش

    برای جوانه نزدن سیب زمینی باید از سیب زرد لبنانی ها استفاده کنید

    برای رفع بوی سوختگی هم می شه روی برنج پیاز حلقه شده گذاشت بویش کاملا گرفته می شود
    Behjat, محیا خانوم, mamienazi و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    با عرض پوزش

    برای جوانه نزدن سیب زمینی باید از سیب زرد لبنانی ها استفاده کنید

    برای رفع بوی سوختگی هم می شه روی برنج پیاز حلقه شده گذاشت بویش کاملا گرفته می شود
    برای بوی سوختگی برنج.قابلمه را عوض کنین و بدون برنج رنگ گرفته ها!! بعد روشون پیاز را گذاشته و درش را ببندین تا 5 -10 دقیقه.
    یا بسته به ذائقه یه دستمال حوله ای را گلاب بزنین و بگذارین رو برنج.البته من نون را هم دیدم که گلاب یزنن و ته دیگ قابلمه جدید بکنن! و بگذارن ته دیگ ببنده!
    samin88 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوس لوس آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    472
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2936
    پسند کرده
    2429
    نکته تجربه شده من که خیلی خوب جواب میده وقتی برنج سوخت حتی اگه خیلی سوخت علاوه برپیاز مقداری چای خشک بذارید تو یه بشقاب یا ظرف استیل وبذارید روی برنج دیگه بو سوختگی نمیده مخصوصا اگه مهمون داشتید فکر میکنن غذا همسایه سوخته وعابروتون حفظ میشه
    samin88, ماناسهیل, sama18 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکرنگ بمان حتی اگر دنیایی زندگی میکنی که مردمانش برای پررنگ شدن حاضرندهزار رنگ باشند

  8. #223
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    اگر برنج شما بی نمك شد
    اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمك شد اصلاً نگران نباشید، موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمك را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید. با این کار بی نمكی برنج شما رفع می شود هرگز نمك را مستقیم در روغن نریزید، زیرا نمك در روغن حل نمی شود.

    برای خوشمزه تر شدن شیر برنج
    اگرمی خواهید شیر برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شیر خیس کنید. این کار باعث می شود که شیر برنج شما خوشمزه تر شود.
    برای خوشمزه تر شدن شوید پلو
    برای اینكه شوید پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید از ادویه ی مخصوص پلو که سبزرنگ است و ( در عطاری ها موجود می باشد) استفاده کنید بعد از آبكش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج بپاشید.

    دستگاه بخار پز درخانه:
    برای ساختن این دستگاه ، یك قابلمه را آب کرده و آبكشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبكش با آب برخورد نكند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبكش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود.
    راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران
    برای اینكه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمك بگیرید: درون یك استكان کوچك به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینكه برنج را آبكش کردید و داخل قابلمه ریختید استكان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج ، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد

    پخت برنج برای خانم های کارمند:
    خانم هایی که بیرون ازخانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند، و یا این که دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند ،می توانند از این روش کمك بگیرند:
    صبح یا شب قبل برنج را آبكش کنید، البته کمی آن را خشك بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است.
    منبع: هنر 1360
    mahnooshin, sama18, آتامان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  9. #224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24435
    پسند کرده
    13954
    خانما وقتی خورشت میپزید و میخواید بکشید تو ظرف .. تا شعله خاموش شد سریع نکشید تو ظرف یه کم بهش استراحت بدید و دو تا تکه کوچیک یخ هم بندازید توش روغن پس میده خیلی هم خوب .. مخصوصا قورمه سبزی
    .
     
    مامی رضا, mina14, zardin و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

صفحه 28 از 38 نخستنخست ... 1825262728293031 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما