نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 209 به 216 از 302
صفحه 27 از 38 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  1. #209
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من اين پياز داغ رو با روشي كه زيبا جون گفتند درست كردم.
    اين حاصل تقريبا يك كيلو پيازه كه براي آش شله قلمكار آماده كردم. البته حدود 5 قاشقش هم زيادي برشته شده بود كه جداشون كردم.

    اين روش زيبا جون:

    post1200839.html#p1200839

    اينم عكس پياز داغ من:


    لطفا دو تا عكس رو با هم مقايسه نكنيد
    مامان غزل و sama18 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #210
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    2794

    Re: نکات مفید در آشپزی

    می تونید به جای لیمو عمانی یا آبلیمو توی خورش های قرمه سبزی کرفس ریواس و....... از رب نارنج استفاده کنید
    البته خیلی خیلی کم چون بی نهایت ترش میشه
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    مامان غزل و sama18 این نوشته را پسندیده.

  4. #211
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: نکات مفید در آشپزی

    یه نکته جالب که جایی خوندم و نمیدونستم، اینکه فلفل دلمه ای هم نر و ماده داره .فلفل هایی که ته اونها سه تیکه است نر هستن و تخم کمی دارن و مناسب پخت و پز .اونهایی که تهشون چهار تیکه هست ماده و شیرین و پر تخم و مناسب استفاده به صورت خام،چون در اثر پختن طعم تلخی میگرن.

    golnare atashin, مامان غزل, nadia56 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #212
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9436
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام خانوماي با تجربه "
    من ديروز مقداري بادمجون خريده بودم چون سرما خوردم نشد باهاش غذا درست كنم. گفتم سرخش كنم بردارم.مقداري هم پياز خرد كرده بودم باز چون سرما خورده بودم حوصله زياد سر پا ايستدن نداشتم .گفتم پيازها رو خشك كنم چون شنيده بودم پياز خشك شده كمتر روغن ميبره.
    بنابراين روي كاغذ هايي كه زير كيك ميگذاريم رو كمي چرب كردم پيازا رو ريختم روش واون رو به توري داخل فر منتقل كردم فر گاز رو روي حداقل گذاشتم تا حسابي آب پياز ها گرفته شد توي اين فرصت چند بار پياز هارو زير ورو كردم تا فر روشن بود بادمجونها رو داخل ماهيتابه اي كه خيلي كم روغن زده بودم داخل فر گذاشتم وبا اين كار در يك زمان هم از شر پياز وهم از شر بادمجون خلاص شدم وچون تو فر بودن مجبور نبودم سر پا كنار گاز باشم چون بيمار بودم .خلاصه وقتي پياز هاهم نيمه خشك شدن با 4 قاشق روغن سرخ شدن.








    golnare atashin, مامان غزل, (ziba) و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  6. #213
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام خانومای با سلیقه
    من امروز یه تجربه ای کسب کردم ...گفتم به شما هم انتقال بدم بد نیست...البته پیشنهاد شوشو بودااا. برنج رو بعد از اینکه شستیم داخلش ماست ریختیم و گذاشتیم چند دقیقه موند بعد دوباره برنج رو شستیم و به صورت کته گذاشتیم پخت. خیلی جالب بود. برنج هم سفید شده بود و هم قد کشیده بود و ته دیگش هم یه کمی مزه ته دیگ ته چین می داد. حتما امتحان کنید.
    مامان غزل, sama18 و mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    ...که با این درد اگر دربند درمانند، در، مانند!!!

  7. #214
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۸
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مامی رضا پیازارو چه مدت گذاشتین بمونه تو فر؟

  8. #215
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9436
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sanama
    مامی رضا پیازارو چه مدت گذاشتین بمونه تو فر؟
    نفيسه جون برا من چيزي حدود 15 دقيقه زمان برد البته دماي فر ها با هم فرق داره من روي minدما گذاشتم وطبقه چهارم در حدي كه بعضي از پيازهاي ظريف يك كوچولو طلايي هم شدن وبقيه مقدار زيادي از آبشون رو از دست داده بون. از اين مرحله يادم نبود عكس بگيرم ولي قول ميدم دفع بعد كه سرماخوردم وپياز داغم درست كردم عكسام گويا تر باشه
    مامان غزل, sama18 و zardin این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  9. #216
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214

    Red face

    یه پیشنهاد دارم البته جسارته دربرابر استادی مث نجما جون ، زعفرون رو آخر سر اضافه کنیم.
    منم درست میکردم با همین روش فقط زعفرون و آبلیمو اگه آخرای پخت باشه هم طعمش بیشتر می مونه هم رنگ زعفرون. راستی پیاز خلالی هم خوشگلترش می کنه ( البته به نطر من ) خیلی شبیه غذاهای رستوران میشه البته من گاهی اوقات آبلیمو هم نمی زنم.
    کلاً غذای راحت و خوشمزه ایه
    چلو گوشت
     
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

صفحه 27 از 38 نخستنخست ... 172425262728293037 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما