نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 201 به 208 از 302
صفحه 26 از 38 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  1. #201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    چگونه سبزیجات را کبابی کنیم؟
    سبزیجات کباب شده می‏ توانند همراه با غذا‏های کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند.


    دستورالعمل زیر شما را با چگونگی استفاده از این گونه سبزیجات آشنا می ‏کند:

    ۱- ابتدا سبزیجاتی را انتخاب کنید که به خوبی بتوان آن ها را کباب کرد. مانند: فلفل، بادمجان، گوجه ‏فرنگی، ذرت با چوب، قارچ‏، کدو و سیب‏زمینی.


    2- سبزیجات را پاک کرده،سر و ته آن ها را بگیرید و سپس بشویید. هر کدام از آنها را نصف کنید یا به قسمت‏هایی که بتوانید آن ها را سر سیخ بزنید، برش دهید.


    3- قبل از کباب کردن سیب‏زمینی، آن را نیم‏ پز کرده و کمی به روغن آغشته کنید. کاکل‏های ذرت را جدا کرده، برگ های آن را نگه دارید و آن را حدود یک ساعت قبل از کباب کردن در آب خیس کنید.

    4- قبل از کباب کردن، سبزیجات را حدود ۱۵ دقیقه در مخوط آبلیمو، روغن و نمک بخوابانید (سس مخصوص سبزیجات )،تا ترد و مزه دار شوند.


    اگر نمی‏ خواهید آن ها را در فویل بگذارید یا روی سبد کباب کنید، با یک برس مخصوص کمی روغن روی آن ها بمالید.

    5- روی زغال یا گاز، آتش ملایمی آماده کنید.


    6- سبزیجات را به سه طریق می توانید روی آتش بگذارید:

    - مستقیماً با سیخ

    - داخل فویل

    - سبد مخصوص سبزیجات.

    ابتدا پخت را با سبزیجاتی شروع کنید که زمان طولانی ‏تری برای پخت لازم دارند مثل سبزیجات فشرده‏ای چون سیب ‏زمینی یا فلفل‏ها و سپس آن هایی را که آبدار هستند بپزید مثل گوجه ‏فرنگی.

    7- سبزیجات را دائم بچرخانید و روی آن ها را با کمک قلمو با سس‏ تان بکشید.


    8- سبزیجات وقتی کاملا پخته هستند که به راحتی یک چنگال داخل آن ها فرو برود.


    تهیه سس مخصوص سبزیجات


    سس‏ مخصوص سبزیجات را می‏ توانید روز قبل درست کنید و آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

    پایه ی این سس‏ها شامل: دو قسمت روغن زیتون، یک قسمت آب لیمو ترش و یک عدد سیر پوست کنده و له شده است.

    به این سس می ‏توانید سبزیجات معطر تازه مانند رزماری یا اکلیل کوهی، آویشن و مرزنجوش اضافه کنید. یا آنها را با روغن ‏های مختلفی مانند روغن کنجد یا روغن گردو و یا سرکه‏ های مختلف(مانند سرکه سیب، سرکه انگور، سرکه بالسامیک) آغشته کنید.

    از کره نیز برای طعم دار کردن سبزیجات می ‏توان استفاده کرد، کره‏های آغشته‏ به فلفل، سبزیجات معطر و غیره.

    بیشتر سبزیجات سریع می ‏پزند. بنابراین هنگام پخت درست نیست که آنها را بدون حضور خودمان روی کباب ‏پز قرار دهیم.
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    طرز بو دادن پسته خام

    پسته خام را کمی در داخل تابه تفت دهید بعد کمی نمک حل شده در آب با کمی آبلیمو یا سرکه (به اندازه یک قاشق غذاخوری) به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید. بگذارید کاملاً آب آن گرفته شود.
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  4. #203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام دوستان نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما دوست دارم چیزی که میدونم رو به شما هم بگم استفاده کنین:
    الان دیگه فصل هندوانه است وقتی برش میزنین و هندوانه رو از پوست جدا میکنین همیشه یه قسمتی از گوشت هندوانه به پوستش میچسبه که من از اونم استفاده میکنم و با کارد اون قسمت های نازک چسبیده به پوست رو برش میزنم و تو مخلوط کن میریزم یک کمی شکر اضافه میکنم و یه نوشیدنی خنک با ته مانده هندوانه درست میکنم که توی روزای گرم واقعا دلچسبه
    امتحان کنین و خبرشو بدین
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    آینده کتابی است که امروز می نویسی پس چیزی بنویس که فردا از خواندن آن لذت ببری... !

  5. #204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط kadbanooo
    سلام دوستان نمیدونم جاش اینجاست یا نه اما دوست دارم چیزی که میدونم رو به شما هم بگم استفاده کنین:
    الان دیگه فصل هندوانه است وقتی برش میزنین و هندوانه رو از پوست جدا میکنین همیشه یه قسمتی از گوشت هندوانه به پوستش میچسبه که من از اونم استفاده میکنم و با کارد اون قسمت های نازک چسبیده به پوست رو برش میزنم و تو مخلوط کن میریزم یک کمی شکر اضافه میکنم و یه نوشیدنی خنک با ته مانده هندوانه درست میکنم که توی روزای گرم واقعا دلچسبه
    امتحان کنین و خبرشو بدین
    سلام.حتما تو اون کمی هم گلاب بریزین که هم خوش عطرش میکنه و هم حالت سردی هندوانه را میگیره!
    راستی همین مخلوط را تو فریزر بگذارین و هر نیم ساعت یا کمتر با قاشق هم بزنیدش یا بتراشید روش رو.نگذارین یخ بزنه .باید حالت برفک مانند بشه! این بستنی فالوده ای خوشمزه خییییلییی خوب میشه.خصوصا که با طالبی درست بشه
    sama18 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  6. #205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ديشب يه جا مهمون بوديم . سر سفره ماست محلي گذاشته بودند كه ميگفتند از محلات براشون مياورند و بسيار هم خوشمزه بود . جالب اينكه اين ماست مال 10 روز پيش بود بدون يك ذره مزه ترش شدگي.

    صاحبخانه ميگفت اين نكته رو از يك ماست بند حرفه اي ياد گرفته اند كه راز ترش نشدن ماست توي يخچال اينه كه درش رو نبنديم. وگرنه ماست محلي به 5 روز نكشيده ته مزه تيزي و ترشي به خودش ميگيره.

    ماستهاي كارخونه اي كه قربونش برم ترش شدن تو كارشون نيست ولي بهتره اونا رو هم بدون در توي يخچال بذاريم.
    sama18 این نوشته را پسندیده.

  7. #206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرناز88
    ديشب يه جا مهمون بوديم . سر سفره ماست محلي گذاشته بودند كه ميگفتند از محلات براشون مياورند و بسيار هم خوشمزه بود . جالب اينكه اين ماست مال 10 روز پيش بود بدون يك ذره مزه ترش شدگي.

    صاحبخانه ميگفت اين نكته رو از يك ماست بند حرفه اي ياد گرفته اند كه راز ترش نشدن ماست توي يخچال اينه كه درش رو نبنديم. وگرنه ماست محلي به 5 روز نكشيده ته مزه تيزي و ترشي به خودش ميگيره.

    ماستهاي كارخونه اي كه قربونش برم ترش شدن تو كارشون نيست ولي بهتره اونا رو هم بدون در توي يخچال بذاريم.
    oخوبه.ولی آخه بوی یخچال میگیره ماست!!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    من زرشك رو اينجوري درست ميكنم. اول كمي خيس ميكنم بعد از ابكشي توي ظرفي كمي روغن و كمي كره ميريزم وقتي داغ شد زرشك رو ميريزم كمي تفت ميدم بعد شكر ميريزم بعد زعفرا رو با كمي اب كه غليظ باشه توش ميزيم به اضافه كمي گلاب ميزارم با شغله كم ابش كشيده بسه. البته شوشو دوست داره با پياز درست كنم. كه قبلش از هر كاري اول پياز رنده شده توي ظرف ميريزم وقتي كمي وقتي ابش كشده شد وغن و كره رو بقيه ... مراحل رو انجام ميدم.

    ارسال مطلب توسط bahargol
    ببخشید زرشک و پیاز رو روی برنج می دید؟ ... گلاب؟
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  9. #208
    مدیر انجمن
    مانی بهار آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    محل سکونت
    گرگان
    نوشته ها
    1,144
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    1163

    Re: نکات مفید در آشپزی

    بله پریا جان امتحان کن خیلی مجلسی میشه
    غذا
     
    بهار ای دختر ناز طبیعت لباس سبز گلدارت مبارک

صفحه 26 از 38 نخستنخست ... 162324252627282936 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما