نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 193 به 200 از 302
صفحه 25 از 38 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  1. #193
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    6 توصیه برای خوش*طعم کردن سبزی*ها




    1. بهتر است برخی از سبزی*ها مانند هویج، گل*کلم، پیاز و گوجه*فرنگی را اصلاً نپزید.

    چون این سبزی*ها به صورت خام خوشمزه*تر هستند. شما می*توانید آن*ها را قطعه*قطعه و با کمی آب*لیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید.

    اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می*توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان*تر شود.






    2. هیچ طعم*دهنده*ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی*تواند سبزی*های شما را خوش*طعم کند.

    افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی*های پخته هم می*تواند طعم فوق*العاده*ای به آن*ها ببخشد.





    3. هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید.


    این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید.


    برای اینکه ویتامین*ها، شکل و بافت سبزی*ها از دست نروند و بی*طعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آن*ها، از روش بخارپز استفاده کنید.


    حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند.


    برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است. و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.







    4. ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن*ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند.

    در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می*تواند طعم این سبزی*ها را بسیار مطلوب*تر کند.







    5. اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب*زمینی پخته*شده، طعم فوق*العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می*دهد.





    6. پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش*طعم شدن این سبزی*ها می*شود.


    البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آن*ها اضافه شود!
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  2. #194
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    5 توصیه برای خوش*طعم کردن برنج


    1. اگر می*خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید.

    این طوری هم برنجتان خوش*طعم می*شود و هم رنگ نمی*گیرد.




    2. بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه*فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.



    3. همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می*تواند طعم بهتری به آن بدهد.




    4. اگر می*خواهید ته*چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید.

    با این روش هم طعم زعفران حفظ می*شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.




    5. اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش*طعم*تری را جلوی میهمان*های*تان بگذارید.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  3. #195
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    10 راه ساده برای بهتر گریل کردن گوشت


    چوب تنها سوختی است که به غذا طعم واقعی می بخشد. اگر نوع کباب پزتان اجازه می دهد، قطعات کامل چوب را در آن قرار دهید. اگر کباب پزتان معمولی است، تکه های کوچکتر چوب را بین زغال ها قرار دهید






    1.از چوب استفاده کنید

    برترین ها: چوب تنها سوختی است که به غذا طعم واقعی می بخشد. اگر نوع کباب پزتان اجازه می دهد، قطعات کامل چوب را در آن قرار دهید. اگر کباب پزتان معمولی است، تکه های کوچکتر چوب را بین زغال ها قرار دهید (البته زغال هم باید زغال چوب باشد)

    2.گوشت را سرد نگه دارید

    هیچ نیازی نیست دمای گوشت را قبل از گریل شدن به دمای اتاق برسانید چون این کار هیچ تفاوتی در زمان پخت به وجود نمی آورد. در رستوران ها هم بنا به دلایلی چون راحتی و بهداشت، گوشت تا قبل از پخت به همان صورت منجمد نگهداری می شود.



    3. تکه های گوشت را مرتب بچینید

    تکه های گوشت را هنگام گریل شدن به طور مرتب و دقیق بچینید. این کار به شما کمک می کند تا بدانید کدام قطعه زودتر روی کباب پز قرار داده اید و به این ترتیب به موقع آنها را بچرخانید یا از کباب پز خارج کنید.

    4. هر تکه را فقط یک بار بچرخانید

    لازم نیست هر 10 ثانیه یک بار تکه های گوشت را برگردانید. کافی است آنها را دو دقیقه بعد از اینکه روی حرارت قرار دادید، 90 درجه بچرخانید.

    5. قبل از گریل کردن از ادویه کافی استفاده کنید

    استفاده از نمک باعث می شود تکه های گوشت در حین طبخ خوش طعم و ترد شوند. قبل از اینکه گوشت ها را گریل کنید، مقدار کافی نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید.



    6. کباب پز را گرم، تمیز و چرب نگه دارید

    این کار از چسبیدن غذا جلوگیری می کند. قبل از شروع صفحه را با برس تمیز کرده و سپس با یک پارچه تمیز آغشته به روغن چرب کنید. بعد از اتمام کار صفحه را دوباره تمیز کنید.

    7. به طریقه گریل شدن سبزیجات دقت کنید

    سبزیجاتی مانند فلفل دلمه ای و پیاز، که آبدار هستند، باید در معرض حرارت مستقیم قرار بگیرند. سبزی های کم آب مثل سیب زمینی یا بادمجان بهتر است در حرارت غیرمستقیم قرار بگیرند (تا جایی که می توانند از زغال چوب ها دور باشند).

    8. به جای چنگال باربیکیو یا چاقو، از انبر استفاده کنید

    چنگال و چاقو سوراخ هایی را روی گوشت ایجاد می کنند و باعث می شوند آب گوشت خارج و گوشت خشک شود. اگر می خواهید از پخته شدن گوشت مطمئن شوید، با کارد شکاف کوچکی روی آن ایجاد کنید.



    9. زمان پخته شدن را تشخیص دهید

    اگر در حال گریل کردن گوشت قرمز یا گوشت مرغ هستید، تکه ای از آن را با انگشتتان بکنید. می توانید از دماسنج های مخصوص گوشت استفاده کنید، فقط مراقب باشید دماسنج با استخوان ها تماس پیدا نکند چون در آن صورت تشخیص شما درست نخواهد بود.

    10. گوشت را بالافاصله بعد از گریل شدن سرو نکنید

    وقتی گوشت گریل می شود، فیبرهای ماهیچه ای آن منقبض می شوند و مایع موجود در گوشت را به مرکز آن می رانند. اگر گوشت بلافاصله بعد از گریل شدن سرو شود، خشک و سفت خواهد بود. اگر تکه های گوشت بزرگ هستند (مثلاً ران گوسفند) زمان بین گریل شدن و سرو شدن باید طولانی تر باشد.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  4. #196
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اینگونه مرغ بریان خوردنی درست کنید!


    فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغ*هاي بريان خياباني، بي*مزه*اند و فقط پوست را كمي طعم**دار كرده*اند كه آن هم سرشار از هورمون است.







    فريادرس آشپزخانه هنگام سر رسيدن مهمان ناخوانده است، البته اگر از بيرون تهيه شود، فقط مشكل آن است كه مرغ*هاي بريان خياباني، بي*مزه*اند و فقط پوست را كمي طعم**دار كرده*اند كه آن هم سرشار از هورمون است. دستور*غذايي كه پيش*رو داريد اين مشكل را حل كرده است.


    مواد لازم براي 4 نفر

    مرغ درسته: يك عدد، حدود يك*ونيم كيلوگرم
    كره گياهي: 100 گرم
    ترخون ساطوري: 2 قاشق غذاخوري
    رنده پوست ليموترش:* 2 قاشق چاي*خوري
    كرفس: يك ساقه، خرد شده
    گوجه*فرنگي متوسط: يك عدد
    نمك و فلفل: به ميزان لازم

    روش تهيه:

    1- مرغ را بشوييد، خشك كنيد، سپس درون و بيرون آن را نمك و فلفل بپاشيد.

    2- كره را در دماي محيط قرار دهيد تا نرم شود، ترخون و رنده پوست ليمو را با آن مخلوط كرده و نمك و فلفل بپاشيد، به اندازه*اي كه كمي شور و تند شود.

    3- دست خود را بين پوست و گوشت مرغ قرار داده و به آرامي همه پوست را از گوشت جدا كنيد تا بين آن*ها فضاي خالي ايجاد شود، سپس كره نرم شده را روي گوشت مرغ ماليده و پوست را سرجاش قرار داده، همچنين كرفس و گوجه*فرنگي را هم در شكم مرغ جا دهيد.

    4- مرغ را در يك سيني نچسب گذاشته و يك ساعت*و*نيم با دماي 180 درجه سانتي*گراد در طبقه وسط فر قرار دهيد تا برشته شود.

    نكات:

    1- براي هر نيم كيلوگرم مرغ نيم ساعت زمان پخت درنظر بگيريد.

    2- پس از پايان پخت يك خلال دندان را در ران مرغ فرو كنيد اگر آب شفاف از آن خارج شد، مرغ پخته است.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  5. #197
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نحوه و زمان نگهداری فرآورده*های خام دامی




    نام فرآورده و شكل عرضه شرایط نگهداری عمر ماندگاری
    گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    گوشت قرمز تازه ، بسته*بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
    گوشت قرمز تازه ، بسته*بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
    گوشت قرمز منجمد، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 9 ماه
    گوشت قرمز چرخ*كرده تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    گوشت قرمز چرخ*كرده منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
    گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    گوشت سفید تازه ، بسته*بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
    گوشت سفید تازه ، بسته*بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
    گوشت سفید منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
    ماهی شكم خالی تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    ماهی شكم خالی منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 6 ماه
    میگو تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    میگو منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
    آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    آلایش خوراكی منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 4 ماه
    آلایش خوراكی مرغ تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    آلایش خوراكی منجمد ، بسته*بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
    تخم*مرغ تازه ، بسته*بندی معمولی برودت یخچال 1 ماه




    بسته*بندی معمولی منظور بسته*بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته*بندی در پوشش پلاستیكی پلی*اتیلن است.

    برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
    برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی*گراد است.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  6. #198
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    رب گوجه فرنگی و نکات بهداشتی آن



    ناخالصی

    آن چه هنگام مصرف رب گوجه*فرنگی بسیار اهمیت دارد، استفاده از رب گوجه فرنگی با ناخالصی*های کمتر است.
    برای پی بردن به وجود ناخالصی در رب، می*توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی، بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به صورت یک لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت، ناخالصی*هایی مانند هسته، پوسته، ذارت خارجی، چوب و سایر مواد زاید به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.




    رب گوجه فرنگی باید یک دست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته*های گوجه و هسته باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.
    تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می*کنند.






    باز کردن

    پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید.
    رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه*ای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید. همچنین هنگام استفاده از رب، از قاشق تمیز استفاده کرده و پس از مصرف، در شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
    رب گوجه*فرنگی در تهیه بیشتر غذاها کاربرد دارد و به دلیل طعم و بوی دلپذیر آن، چاشنی مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی و سرخ کردنی است.
    در صنعت نیز از رب گوجه*فرنگی برای تهیه انواع کچاپ گوجه فرنگی و چاشنی*های غذایی، استفاده می*شود.




    تقلبی

    یکی از مواردی که بعضی اوقات هنگام مصرف رب گوجه*فرنگی مشخص نمی*شود، تقلبی بودن آن است.

    برخی از سودجویان، با اضافه کردن سبزی*هایی مانند کدوی پخته یا سیب*زمینی پخته* و له شده، پودر نشاسته و سایر مواد دیگر در ترکیب رب گوجه*فرنگی و حرارت دادن آنها با هم، رب گوجه فرنگی تقلبی را به بازار عرضه می*کنند.
    تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می*کنند.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  7. #199
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    تـوصـیـه های جالب که غذای شما را خوش طعم تر می کند

    بهترین آشپز دنیا هم که باشید، وقتی اسم میهمان و میهمانی شام بیاید، دست و پایتان را گم می کنید و استرس می گیرید که حالا چه کار کنم …





    و چطوری غذا درست کنم که باب میل میهمان ها باشد و چه جوری هنر آشپزی ام را به رخ همه بکشم؟! حتما شما هم «نیکول کیدمن» هنرپیشه معروف هالیوود را می شناسید و شاید فکر کنید او آنقدر شهرت دارد و مشغول است که اصلا وقتی برای آشپزی ندارد اما بهتر است بدانید اینطور نیست! خانم کیدمن دوست دارد تا حد امکان خودش آشپزی کند و غذاهای خانگی را به غذاهای محل کار یا رستوران ترجیح می دهد. او هر وقت بیکار می شود، سری به سایت های آشپزی می زند تا با جدیدترین و سالم ترین روش های پخت آشنا شود. ما هم قصد داریم در این مقاله، چند روش ساده اما کاربردی را برای خوش طعم کردن غذاها به شما آموزش بدهیم.





    ● ۹ توصیه برای خوش طعم کردن گوشت





    ۱) برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!



    ۲) بهتر است گوشت قرمزی را که می خواهید کباب کنید، از ۳ ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.



    ۳) گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آبلیمو، فلفل دلمه ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.



    ۴) برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.



    ۵) ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی است.



    ۶) اگر می خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید. با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی دهد.


    ۷) ساقه کرفس و فلفل دلمه ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می دهند.



    ۸) می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل دلمه ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه فرنگی بخوابانید.





    ۹) حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هریک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!





    ● ۷ توصیه برای خوش طعم کردن سبزی ها





    ۱) بهتر است برخی از سبزی ها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلا نپزید. چون این سبزی ها به صورت خام خوشمزه تر هستند. شما می توانید آنها را قطعه قطعه و با کمی آبلیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، می توانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسان تر شود.





    ۲) هیچ طعم دهنده ای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمی تواند سبزی های شما را خوش طعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزی های پخته هم می تواند طعم فوق العاده ای به آنها ببخشد.




    ۳) هرگز به سبزی هایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آنها می شود. شما می توانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی ها اضافه کنید.




    برای اینکه ویتامین ها، شکل و بافت سبزی ها از دست نروند و بی طعم نشوند، بهتر است به جای آب?پز کردن یا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده کنید




    ۴) ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیاسبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن می تواند طعم این سبزی ها را بسیار مطلوب تر کند.




    ۵) اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیب زمینی پخته شده، طعم فوق العاده جدیدی را به این خوراکی مفید می دهد.



    ۶) پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش طعم شدن این سبزی ها می شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!



    ● ۵ توصیه برای خوش طعم کردن برنج





    ۱) اگر می خواهید برنج آبکش سفید درست کنید، بهتر است داخل آب در حال جوش برنجتان چند عدد دانه هل یا یک چوب دارچین بیندازید. این طوری هم برنجتان خوش طعم می شود و هم رنگ نمی گیرد.




    ۲) بهتر است به جای اضافه کردن رب به لوبیاپلو یا سایر پلوهایی که به رب نیاز دارند، از گوجه فرنگی رنده شده یا آب آن استفاده کنید.




    ۳) همیشه اضافه کردن روغن زیتون، روغن کنجد و کره به برنج می تواند طعم بهتری به آن بدهد. اگر می خواهید ته چین درست کنید، داخل برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن، به برنجتان زعفران بزنید. با این روش هم طعم زعفران حفظ می شود و هم رنگ برنج زردتر خواهد بود.




    ۴) اگر عادت دارید برنج میهمانی را از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتما داخل آب آن چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوش طعم تری را جلوی میهمان های تان بگذارید.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  8. #200
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    راه حل سفید نگه داشتن قارچ


    اگر می خواهید که قارچ های تمیز و سفید و بی نقص داشته باشید این روش را حتما امتحان کنید: حتما برایتان پیش آمده و دیده اید كه برای درست كردن غذایی پس از خرد كردن قارچ ها در مدت زمان كمی آنها تیره و قهوه ای رنگ شده اند ، در این حالت غذای شما نیز بدرنگ می شود .

    حال برای جلوگیری از این حالت تنها كافی است قارچ را برای ۵ دقیقه در یك ظرف آب سرد خیس كنید تا شن های داخل آن بیرون بیاید سپس با یك ابر نرم زیر آب سرد آن را بشویید و حلقه حلقه كنید سپس یك عدد لیمو ترش كوچك را نصف كنید و آب نیمی از آن را روی قارچ ها بریزید در این صورت قارچ های شما سفید و تازه خواهد ماند و با قرار دادن در فریزر تیره نخواهند شد.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

صفحه 25 از 38 نخستنخست ... 152223242526272835 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما