نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 302
صفحه 24 از 38 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    10 نکته مهم در پخت پيتزا


    1.هیچ وقت مواد داخل پیتزا رو قبلا تفت ندهید بجز اینکه پیتزای شما گوشت چرخکرده داشته باشه مثل پیتزا قارچ و گوشت که فقط گوشتش را کمی تفت می دهیم.


    2.همه پیتزاها در طبقه پایین نان کمی روغن و سس گوجه یا گوجه فیله شده که پخته شده باشد را دارد.


    3.پیتزاها از نظر ضخامت به دو نوع ضخیم و نازک تقسیم می شوند که نوع چیدن مواد هم بستگی به ضخامت پیتزا دارد .


    در پیتزای ضخیم به دلیل ضخامت لازم است که بعد از نان و گوجه از پنیر استفاده کنید تا بقیه مواد به ان خوب بچسبد ولی در پیتزای نازک مهم نیست.


    4.مواد گوشتی بیشتر در این لایه قرار می گیرند که شامل انواع کالباسها و سوسیسها می تواند باشد. پپرونی سالامی گوشت زامبون و...


    5.مواد خودرا به ترتیب پخت روی پیتزا بچینید بادمجان کدو گوجه فرنگی ذرت پیاز فلفل سبز قارچ زیتون و .... موادی هستند که به ترتیب می توانید روی ان بگذارید.


    6.همیشه بعد از این طبقه مقداری روغن روی کل مواد اسپری کنید و در لایه اخر هم که پنیر را بریزید.


    7.بعد از هرمرحله با کف دو دست مواد را فشار دهید تا پیتزا یک قالب شود.


    8.بعد از مرحله پخت از اویشن یا سبزیهای خوشبو کننده برای روی ان استفاده کنید.


    9.اگر نان کلفت دارید حتما روی نان و زیر نان را روغن بزنید .


    10.ایتالیاییها همیشه روی پیتزا را کمی روغن زیتون می ریزند و البته با یک نوشیدنی خاص می خورند.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    طرز صحيح طبخ انواع غذاها
    پختن صحـيح غـذاها مـي تواند ايـن اطميـنان را بـه مصرف
    کنـندگان بدهد که باکتري هاي مضر موجود در مواد غذايي
    به طـور کـامل کشته مي شوند. مصرف غذاهايي که بطور
    کامل پخته نشـده بـاشند، مـي تواند براي بدن مشکلاتي
    را ايجاد نموده و سبب بروز برخـي از انـواع مختلف بيماري
    هاي خاص در افراد مصرف کننده شود.


    از گرم شدن کامل غذا اطمينان حاصل کنيد


    يکي از راههايي که به واسطه ي آن مي توانيد اطمينان خاطر پيدا کنيد که غذاي شما به طور مناسب پخته شده، اين است که ببينيد آيا تمام قسمت هاي آن به خوبي گرم شده است يا خير. منظور از گرم شدن آن است که بخار از تمام قسمت هاي آن بلند شود.


    در اين حالت شما مي بايست غذا را با استفاده از يک چاقوي کوچک به دو نيم کنيد و ببينيد که آيا داخل آن نيز گرم شده است يا نه. اگر قسمت وسط آن گرم شده باشد، آنوقت مي توانيد نتيجه بگيريد که کل قسمت هاي آن گرم شده است. البته اگر در يک ظرف بزرگ غذا درست مي کنيد، بايد بيش از يک قسمت را چک کنيد چرا که اين امکان وجود دارد که حرارات در يک ظرف بزرگ براي تمام قسمت ها يکسان نباشد.


    برخي از انواع مواد غذايي هستند که در زمان طبخ، تغيير رنگ مي دهند. در نظر داشتن رنگ غذا به ويژه براي غذاهايي که در آنها گوشت وجود دارد، مي تواند به عنوان يکي از راههاي مناسب براي دريافت اين مطلب که آيا غذا پخته شده است يا خير محسوب شود.


    طبخ صحيح گوشت


    در پخت مواد گوشتي نظير گوشت گاو و گوسفند، برگرها، سوسيس، و کباب بايد دقت فراواني به خرج دهيد.


    اگر مي خواهيد از پخته شدن برگر، سوسيس، و يا تکه اي از گوشت مرغ اطمينان حاصل کنيد، آنرا از وسط تقسيم کنيد و بعد ببينيد که آيا تکه اي از گوشت صورتي درون آن باقي مانده است يا نه. زمانيکه تکه اي از گوشت را مي بريد بايد از داخل آن بخار خارج شود.


    اگر يک مرغ و يا گونه اي ديگري از پرنگان را به طور کامل مي پزيد، براي اطمينان از طبخ صحيح آن بايد ضخيم ترين قسمت پاي پرنده که در انتهاي ران قرار دارد را برش بزنيد تا مايع درون آن خارج شود، در اين حالت مي بايست دقت کنيد که مواد قرمز و يا صورتي رنگي درون اين مايع وجود نداشته باشند.


    دل، جگر و ساير قسمت هاي داخلي نيز بايد جداگانه پخته شوند؛ به طوريکه از آنها گرما خارج شود.


    گوشت نيم پز


    اشکالي ندارد که استيک و فيله ي گوساله يا گوسفند را به صورت نيم پز مصرف کنيد به شرط اينکه به طور کامل آب پز شوند و سپس آنرا درون ماهيتابه سرخ کنيد، البته با ميزان دماي بالا.


    سرخ کردن در اين مرحله از اهميت بسيار زيادي برخوردار است چرا که به شما کمک مي کند تا باکتري هاي موجود در گوشت کشته شوند. زماني مي توانيد متوجه شويد گوشت به اندازه ي کافي پخته شده است که رنگ روي سطح آن به طور کامل تغيير پيدا کند.


    اشکالي ندارد که گوشت هاي با استخوان را نيز به صورت نيم پز مصرف کنيد، اما بايد توجه داشته باشيد که اين مورد براي تمام گوشت ها صدق نمي کند.


    قسمت هايي از گوشت که با چند استخوان بهم متصل شده اند را نبايد به صورت نيم پز استفاده نمود. براي اطمينان از اين امر که مفاصل استخوان هاي موجود در گوشت به خوبي پخته شده اند بايد قسمتي از استخوان را برش دهيد، مايعي که از آن خارج مي شود نمي بايست قرمز و يا رنگي مايل به صورتي داشته باشد.


    به خاطر داشه باشيد که اين نوع گوشت ها را نبايد به صورت نيم پز استفاده کنيد:


    برگرها
    سوسيس
    گوشت گوساله
    ناگت ها که شامل

    تکه هايي از گوشت با استخوانهاي بهم چسبيده
    کباب

    دليلش هم اين است که اين نوع گوشت ها در تمام قسمت هاي خود داراي باکتري هستند و اگر آنها به خوبي پخته نشوند اين امکان وجود دارد که باکتري هاي موجود در آنها به طور کامل از بين نرود و بعداً مشکلاتي را براي مصرف کننده ايجاد نمايد.


    باقي مانده غذا


    اگر شما غذايي را تهيه مي کنيد که ممکن است آنرا در همان لحظه مصرف نکنيد، سعي کنيد که مدت زمان طبخ را تا آنجايي که مي توانيد کاهش دهيد. (به عنوان مثال سعي کنيد براي مدت زاني بيش از 1 تا 2 ساعت به طول نينجامد) سپس آنرا در يخچال بگذاريد. سعي کنيد که اين نوع غذاها را براي 2 روز بيشتر در يخچال نگهداري نکنيد و در طول اين مدت زمان کل غذا را مصرف نماييد.


    زماني که براي بار ديگري غذاها را گرم مي کنيد بايد حتماً مطمئن شويد که به طور کامل گرم شده و از تمام قسمت هاي آن بخار بلند شود. اگر غذا فقظ گرم شود و تمما قسمت هاي آن به طور کامل داغ نشوند، شايد خوردن آن کار درستي نباشد. سعي کنيد غذا را براي يک مرتبه بيشتر گرم نکنيد.


    ظرف هاي آلومينيومي


    بهتر است براي پخت مواد زير از ماهيتابه هاي آلومينيومي يا ساير ظرف هايي که در آنها آلومينيوم به کار رفته است، استفاده نکنيد. اين قبيل مواد عبارتند از:


    گوجه فرنگي
    ريواس
    کلم
    بسياري از ميوه هاي نرم

    اين به آن دليل است که آلومينيوم مي تواند طعم اين مواد غذايي را تغيير دهد.


    تحقيقات گوياي اين مطلب هستند که در حدود 20% از آلومينيومي که در رژيم غذايي افراد ديده مي شود به دليل استفاده از ظرف هاي آلومينيومي مي باشد. اما تحقيقات ديگري نيز در اين زمينه انجام شده است که مخالف اين مطلب بوده و اظهار مي دارند که استفاده از ظروف آلومينيومي هيچ تاثيري در روند افزايش آلومينيوم در رژيم غذايي ندارد .
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    جلوگیری از وارفتن كوفته تبریزی


    برای اینكه كوفته های شما در آب از هم نپاشد:



    1-قدری آرد و تخم مرغ به مواد آن بیافزائید


    2_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنید


    3_ پس از گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زیاد كنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نکاتی برای طبخ پاستا


    این خوش طعمی بی دلیل نیست و ترفندهایی دارد.

    در این مطلب ترفندهای ساده*ای ارائه می*دهیم که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک می*کند.



    پاستاهای خوبی انتخاب کنید


    هر پاستایی بنا به شکل و اندازه*ی خود سُس متفاوتی می*خواهد. برای انواع لوله*ای شکل پاستاها باید سس*های غلیظ**تری آماده کنید.


    برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی*ها و ماکارونی*های معمولی سُس*های رقیق*تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب*تر است.



    پاستاها را با حرارت بالا بپزید


    زمانی که آب جوش می*آید و پاستاها را داخل آن می*ریزید حواستان باشد که شعله*ی گاز بالا باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می*شود که پاستاها یکدست پخته شوند.



    از جوشاندن زیاد پاستاها بپرهیزید


    پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه می*دهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته می*شوند.



    پاستاها را آب نکشید


    بعضی*ها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آن*ها را زیر آب می*گیرند و حسابی شستشو می*دهند.


    این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آن*ها را در ظرف حاوی سس بریزید.


    هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاسته*ی آن*ها از بین می*رود و به خوبی با سس مخلوط نمی*شوند.




    به پاستاهایتان کمی پنیر رنده شده اضافه کنید


    کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید.


    این کار باعث خوشمزه تر شدن آن*ها می*شود. در ایتالیا معمولاً کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه می*کنند.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    روش بخارپز و مارينه كردن



    استفاده از روش بخار پز سالمترین نوع طبخ خوراک است. این روش علاوه بر اینکه تمام خواص ماده مورد نظر را حفظ میکند به دلیل عدم استفاده از روغن به مقدار زیاد و حرارت بالا برای طبخ خوراک، برای بیماران کلیوی، دیابتیک و مبتلایان به ناراحتی های قلبی بسیار مفید است.



    دستگاه بخار پز در انواع مختلف با سایز ها و کارایی های متفاوت در بازار موجود است. در صورتی که دستگاه بخارپز در دسترس ندارید، برای طبخ این نوع خوارک، از یک قابلمه با سایز بزرگ و یک توری فلزی که دهانه آن کمی از دهانه قابلمه کوچکتر باشد استفاده کنید.


    توری را روی قابلمه قرار دهید، داخل قابلمه به اندازه ای آب بریزید که حداقل 10 سانت با کف توری فاصله داشته باشد. به عنوان محفظه ادویه نیز میتوانید از یک کاسه فلزی در کف قابلمه استفاده کنید.


    فقط هنگام انتخاب توری فلزی توجه داشته باشید طوری سایز توری را در نظر بگیرید که امکان بستن درب قابلمه حین طبخ وجود داشته باشد. به اين نكته توجه كنيد كه هنگام استفاده از این روش کمی زمان پخت طولانی تر خواهد شد .




    زمان مارینه کردن بستگی به نوع ماده دارد. برای گوشت های قرمز این زمان تا یک شب حداکثر در نظر گرفته میشود و برای گوشت های سفید ( غیر از گوشت ماهی ) حدود 3-4 ساعت و برای گوشت ماهی به طور معمول حدود سی دقیقه است .


    مگر در موارد خاص از جمله ماهی آزاد ( سالمون ) ماهی سفید و انواعی از ماهی تن. که برای این موارد زمان مارینه کردن تا یک ساعت ( حداکثر ) مجاز می باشد. اگر مارینه کردن مواد بیش از زمان لازم طول بکشد، بافت ماده مورد نظر به شکل چرمی در می آید و نهایتا بعد از طبخ خوراک، بوی نامناسبی خواهد داشت. علاوه بر این ممکن است باعث فساد ماده مورد نظر حین طبخ نیز بشود .



    یک نکته مهم در مورد مارینه کردن ماهی اینست که اگر از گوجه فرنگی در سس مارینه استفاده کرده باشید میتوانید زمان مارینه کردن هر نوع ماهی را تا دو برابر افزایش دهید.


    می توانید برش هایی از انواع مختلف ماهی را برای تهیه این خوراک استفاده کنید. ولی استفاده از ماهی کامل برای طبخ این خوراک توصیه نمیشود.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اشتباهات رایج در آشپزی



    به گزارش باشگاه خبرنگاران، آشپزی یکی از هنرهایی است که همه افراد در صورت دانستن نکات اصولی، از انجام آن لذت می برند.



    هر آشپزی حداقل یک بار در آشپزخانه برای پخت غذا خرابکاری کرده است. اگر تا به حال برای درست کردن دسر، میوه ها را به جای غلتادن در شکر، در نمک غلتانده اید، مطمئن باشید شرایط تان خیلی بهتر از بقیه است.چند مورد از رایج ترین اشتباهات آشپزی را در زیر می خوانید.






    غذا را در حین پخت نچشیده اید





    این مشکل خیلی ها است. طعم غذایی که فکر می کنند عالی است و برای آن زحمت فراوانی کشیده اند، اصلا خوب نیست. یکی از اصول مهم اکثر آشپزها چشیدن دائمی غذا در حین پخت است. اما اگر فردی فراموش کند غذای خود را بچشد، باید منتظر رد شدن غذایش از سوی دیگران باشد. معمولا در دستور تهیه غذا ها و دسرها مقدارمصرفی نمک و سایر طعم دهنده ها را به عهده خود شما می گذارند.در نهایت کیفیت غذای شما به نوع اجاق گاز، کیفیت مواد اولیه و فاکتورهای دیگر بستگی دارد.





    قبل از شروع به آشپزی طرز تهیه آن را با دقت مطالعه نمی کنید




    این اشتباه باعث می شود که تهیه یک یا چند قلم از مواد اولیه و یا مراحل پخت غذا را فراموش کنید. حتی بهترین دستورهای پخت غذا هم در همان ابتدای کار اصول مهم طرز تهیه غذا را توضیح نمی دهند. یک آشپز عاقل قبل از اینکه دست به کار شود، ابتدا دستور پخت را با دقت مطالعه می کند. بهتر است قبل از انجام هر کاری کلیه مواد اولیه مورد نیاز را تهیه و در یک جا جمع کنید.






    ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نکرده اید




    وقتی در ماهیتابه ای که خوب داغ نشده آشپزی می کنید، مواد یا به کف آن می چسبند یا بد رنگ می شوند. معمولا هنگام پخت گوشت قرمز این اتفاق می افتد. از اینکه شعله اجاق گاز را زیاد کنید، نترسید. هر زمان که متوجه شدید ماهیتابه خیلی داغ شده، می توانید سریع آن را از روی اجاق بردارید. حتما قبل از اینکه ماهیتابه را داغ کنید کمی روغن داخل آن بریزید.








    ماهیتابه را از مواد غذایی پر می کنید



    معمولا اکثر افراد سعی دارند کلیه غذاهایی را که می خواهند برای یک مهمانی بپزند، را با هم و به یکباره و روی یک اجاق درست کنند. با این کار تمام شعله های اجاق را با ماهیتابه و قابلمه های مختلف اشغال می کنید و در آخر این خودتان هستید که گیج می شوید. یا ماهیتابه را خیلی شلوغ می کنید و آن را از مواد غذایی مورد نیاز غذای مورد نظرتان پر می کنید. همانطور که می دانید مواد غذایی به هنگام پخت آب خود را از دست می دهند، پس باید در ماهیتابه جای کافی برای بخار شدن آب آنها وجود داشته باشد. در غیر اینصورت آب مواد به دلیل ازدحام مواد غذایی در ماهیتابه جمع می شود و مواد شما به جای سرخ شدن، آب پز می شوند.





    غذای در حال پخت را مرتب هم می زنید

    اگر دائم به غذای خود که در حال پخت است، دست بزنید یا می سوزد یا خوب از آب در نخواهد آمد. یکی از مشکل ترین درس های آشپزی این است که غذا را به حال خود رها کنید. همه ما این را تجربه کرده ایم که دائم یا غذا (به خصوص غذاهای سرخ کردنی) را به این طرف و آن طرف برمی گردانیم یا آن را خیلی هم می زنیم و با تکان های شدیدی که به ماهیتابه می دهیم، اجازه نمی دهیم مواد به خوبی پخته شوند. ترک این عادت، کار سختی است. برخی مواد مانند گوشت یا مرغ را باید مدتی در ماهیتابه به حال خود بگذارید تا خوب پخته شوند. این اشتباه باعث می شود که گوشت قرمز یا مرغ به ظرف بچسبد.






    شعله اجاق را برای پخت پیاز بالا می دهید





    با این کار پیازها به جای پخته شدن، سرخ می شوند، شاید شکل ظاهری پیازها خوب به نظر برسد، اما وقتی تکه ای از همین پیاز سرخ شده و سفت زیر دندان تان می آید، حس خوشایندی ندارد.
    اگر می خواهید پیازهایی نرم و شیرین داشته باشیدکه سریع در دهانتان حل شوند، باید حوصله داشته باشید و شعله اجاق را پایین دهید و اجازه دهید پیاز به مدت یک ساعت در ماهیتابه با شعله پایین بماند. اگر شعله را زیاد کنید، در آخر پیاز خوشمزه ای نصیب تان نخواهد شد. پس پخت پیاز به زمان نیاز دارد.





    از مواد غذایی با کیفیت پایین استفاده کرده اید



    کیفیت مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخورد است. پخت یک غذا را باید با مواد غذایی خوب شروع کرد و به پایان رسانید. پس کیفیت و خوشمزگی غذای شما به کیفیت مواد اولیه هم بستگی دارد. در واقع مواد اولیه پایه و اساس غذای شما هستند پس بهتر است همیشه در آشپزی به خاطر داشته باشید که از مواد غذایی با کیفیت و خوب استفاده کنید.





    غذا را بیش از حد می پزید



    اکثر افرادی که تجربه زیادی در آشپزی ندارند، با این اشتباه به خوبی آشنا هستند. مثلا تکه بزرگ گوشت قرمز به دلیل پخت بیش از حد چروکیده و شبیه آلو بخارا می شود. زمانی که گوشت را در دمایی بالاتر از دمای مناسب آن می پزید، پروتئین موجود در گوشت منقبض می شود و آب و همچنین طعم گوشت را به بیرون پس می دهد. پس بهتر است برای حل این مشکل زمان کافی را به پخت گوشت اختصاص دهید و آن را روی حرارت ملایم بپزید.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  8. #191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ترفندهای سرعت در آشپزی



    اگر می خواهید به یک آشپز با سرعت عمل بالا تبدیل شوید، این نکات را رعایت کنید:



    ۱) چند تخته آشپزی داشته باشید. به جای خرد کردن یک ماده غذایی، شستن تخته و خرد کردن ماده غذایی دیگر بهتر است از دو تخته آشپزی استفاده کنید. برای گوشت قرمز، مرغ و ماهی از یک تخته و برای سبزیجات از تخته دیگری استفاده کنید. با این کار هم سرعت آشپزی تان بالا می رود، هم از انتقال آلودگی پیشگیری می کنید. این نکته را درباره چاقو هم رعایت کنید.



    ۲) یک چاقوتیزکن در آشپزخانه داشته باشید و چاقوها را همیشه تیز نگه دارید. چاقوهای تیز و برنده سرعت عمل شما را در آشپزی بیشتر می کنند.



    ۳) قبل از شروع آشپزی، مواد اولیه را آماده کنید. با این کار، سرعت عمل تان در آشپزی بیشتر می شود.



    ۴) غذاهای منجمد را برای یخ زدایی زودتر از فریزر بیرون بگذارید و در یخچال قرار دهید.



    ۵) از وسایل مخصوص خرد کردن مواد غذایی مختلف و سبزیجات متنوع استفاده کنید؛ مثلا استفاده از وسیله کوچکی که تخم مرغ آب پز و سیب زمینی پخته را به برش ها ی نازک تقسیم می کند، موجب می شود وقت کمتری برای خرد کردن این مواد غذایی صرف کنید. استفاده از رول ها ی کوچک سیر خرد کن هم سرعت تان را در خرد کردن سیر بیشتر می کند و هم موجب می شود دست تان بوی سیر نگیرد.



    ۶) همزن، قاشق، ملاقه و کفگیر هایی در اندازه ها ی مختلف داشته باشید. قیچی و پیمانه های آشپزی هم می توانند در آشپزخانه به کمک تان بیایند.




    ۷) برای ریختن روغن در ماهیتابه از ظروف کوچک اسپری کننده استفاده کنید. این کار موجب می شود هر بار زمان کمتری را برای باز و بسته کردن درب ظرف روغن صرف کنید و در ضمن روغن کمتری برای پخت غذا استفاده کنید.




    ۸) از لوازم آشپزخانه سبک و راحت و خوش دست که اصول ارگونومی در طراحی آنها رعایت شده، استفاده کنید. این موضوع در بالا بردن سرعت کارتان بسیار موثر است.



    ۹) حبوبات اگر از شب قبل در آب خیس بخورند، زودتر می پزند. در صورت استفاده از حبوبات، بهتر است آنها را از شب قبل خیس کنید.




    ۱۰) رب، آب لیمو، آب غوره و نمک را در مراحل آخر پخت به غذا اضافه کنید. افزودن این مواد و اسیدی کردن محیط غذا، زمان پخت گوشت را بیشتر می کند.




    ۱۱) برای پخت غذا از ظروف بزرگ استفاده کنید. با این کار، سطح بیشتری گرم می شود و غذا زودتر می پزد.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    9توصیه برای خوش*طعم کردن گوشت



    1. برای طعم دار کردن گوشت، اول از همه باید بدانید که گوشت را می*خواهید کبابی کنید یا خورشتی یا استیک!


    2. بهتر است گوشت قرمزی را که می*خواهید کباب کنید، از 3 ساعت قبل در کیوی رنده شده، نمک، فلفل قرمز، کمی سس مایونز یا ماست و کره بخوابانید.


    3. گوشت مرغ کبابی را باید یک روز قبل در مخلوطی از آب*لیمو، فلفل دلمه*ای، روغن زیتون، فلفل سیاه، زعفران و نمک قرار دهید.



    4. برای بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابی پیش از طعم دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمی باز و نرم کنید.



    5. ترکیبی از زعفران، نمک، فلفل سیاه و سرکه از بهترین طعم*دهنده*ها به گوشت ماهی است.




    هرگز به سبزی*هایی که قرار است پخته شوند، آب*لیمو یا سرکه اضافه نکنید.





    این کار باعث تلخ و بدبو شدن آن*ها می*شود. شما می*توانید آب*لیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزی*ها اضافه کنید.




    6. اگر می*خواهید گوشت قرمز یا مرغ را بپزید، بهتر است پیش از این کار، آن را با پیاز، فلفل سیاه و کمی زردچوبه خوب سرخ کنید و بعد آن را بپزید.



    با این کار، هم گوشت طعم بهتری پیدا می*کند و هم از نظر ظاهری بافتش را از دست نمی*دهد.






    7. ساقه کرفس و فلفل دلمه*ای عطر بسیار خوبی به مرغ پخته می*دهند.




    8. می*توانید برای بهتر شدن عطر و طعم گوشت استیکی، آن را از روز قبل در مخلوطی از سرکه، روغن کنجد، نمک، فلفل قرمز، فلفل*دلمه*ای و برگ کرفس خام و حتی کمی آب گوجه*فرنگی بخوابانید.




    9. حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند.



    برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد!
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

صفحه 24 از 38 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما