نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 302
صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من تو همین تاپیک خوندم برا اینکه خیار رو مدت زمان بیشتر نگهدارین داخل قابلمه روحی بزارین.ایام عید امتحان کردم اونم به مقدار زیاد .و جالب اینکه تو بالکن گذاشتم اخه بالکن خونه افتاب گیر نیست.و اون موقع خیلی خنک بود.حدود ده روز بدونه هیچ چروکی موندن.راستی اب نزده هم بودن.

  2. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    خانومای عزیز من بادمجونارو به این روش سرخ میکنم بعد از اینکه پوست گرفتم داخل تابه دو سه قاشق آب به اضافه نمک و دو سه قاشق روغن میریزم بادمجونا رو توش میچینم و میذارم روی گاز با شعله متوسط رو به پایین در تابه رو میذارم بعد از خشک شدن آبش و جذب شدن نمک و روغن به جون بادمجونا شعله گازو کم میکنم و روغن در حد معمولی اضافه میکنم بعد از داغ شدن روغن شعله رو متوسط میکنم اینجوری روغن کمی مصرف میشه به خاطر نمک خوش طعم میشه چون من کارمندم وقت نداشتم بادمجون رو تو آب نمک چند ساعتی بخوابونم بنابراین این روش ابداعی من خیلی بکارم میاد و چند ساله بکار میبندم امیدوارم مفید بوده باشه
    یه مشکلی هم که داشتم و به مرور زمان راه حلشو پیداکردم در مورد پلوهای مخلوط که خشک نشه و کمی روغن استفاده بشه و خوب پخته بشه اینه که موقعی که برنجو میخواهیم آبکش کنیم کمی زنده تر از پلوی ساده برداریم و روغنی که میخواهیم روی برنج بریزیم قبلش روغن رو با یک لیوان آب بجوشونیم و روی برنج بریزیم
    باد میوزد میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی هم آسیاب بادی

  3. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    روش های پخت یک سوپ خوشمزه و سالم

    ۱ سوپ را می*توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع*تر آماده می*شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
    ۲ جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی* ته*نشین شود. بعد بگذارید تا بپزد.
    ۳ سینه مرغ را آب*پز کنید. برای اینکه مرغ لذیذتری داشته باشید، بهتر است مرغ را با یک پیاز بزرگ و یک دانه سیب بگذارید بپزد.
    ۴ لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده*اند و هم تکه*های ریز آنها در ظرف باقی نمی*ماند.
    ۵ اگر قارچ را بجوشانید قطعا سیاه خواهد شد. به قارچ آبلیمو بزنید و بگذارید مدتی بماند. تابه را بگذارید حسابی داغ شود. کمی روغن بریزید. وقتی از حرارت بالای آن مطمئن شدید، قارچ را درون تابه بریزید. در اثر حرارت به قارچ شوک وارد می*شود و دیگر سیاه نخواهد شد.
    ۶ قارچ را در آبکش بریزید تا روغن از آن جدا شود.
    ۷ سینه مرغ را ریش*ریش کنید و سایر مواد مثل هویج و قارچ را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید.
    ۸ در مرحله آخر دو پیمانه شیر را به سوپ اضافه کنید.
    ۹ احتیاجی نیست در سوپ روغن بریزید. چربی مرغ به تنهایی کافی و البته سالم*تر است.
    ۱۰ در صورت تمایل می*توانید برای لعاب*دار شدن سوپ یک تا دو قاشق سوپ*خوری آرد در سوپ بریزید. اما در غیر این صورت هم اگر جو خوب پخته شود، سوپ حتما لعاب خواهد داشت.
    ۱۱ سوپ که آماده شد، می*توانید روی آن ورق*های نازک قارچ بچینید.
    ۱۲ کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، می*توانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه می*توان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید.
    ۱۳ یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زود*تر در سوپ بریزید رنگ آن تیره می*شود و غذا را قدری زشت جلوه می*دهد.
    ۱۴ سوپ جوی بین*المللی تقریبا به همین شکل طبخ می*شود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن می*زنند.
    ۱۵ پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپ*خوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که این*ها را نباید هم زد.
    ۱۶ سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایه*ای روی سوپ شکل بگیرد.
    ۱۷ روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم می*زنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.
    ۱۸ فیبر محلول در جو باعث می*شود تا کلسترول خون پایین بیاید، پس سوپ جو یک غذای خوب برای کسانی است که کلسترول خونشان بالاست.
    ۱۹ جو این غذا برای کسانی که از یبوست رنج می*برندخیلی مفید است.
    ۲۰ جو قند خون را تنظیم می*کند. بیماران دیابتی بهتر است از این غذا بخورند.
    ۲۱ جعفری ویتامین آ دارد و منبع خوب اسید فولیک و آهن است. از این رو به مبتلایان کم*خونی، کمک فراوانی می*کند.
    ۲۲ فیبر نامحلول جعفری در درمان یبوست موثر است.
    ۲۳ جعفری خاصیت ضد نفخی دارد و اسپاسم گوارشی را از بین می*برد.
    ۲۴ خاصیت ادرارآوری جعفری به شستشوی مواد زائد از بدن منجر می*شود.
    ۲۵ آنتی اکسیدان هویج فوق*العاده است و ریسک بیماری*های قلبی و فشار خون مزمن را کاهش می*دهد.
    ۲۶ خامه در سوپ ارزش غذایی آن را پایین می*آورد. چرا که سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و می*تواند باعث ابتلا به کلسترول خون و تری*گلیسیرید شود. به همین دلیل بهتر است از خامه صرف نظر شود.
    ۲۷ افراد دیابتی و مبتلایان به چاقی در استفاده از ورمیشل در سوپ دقت کنند، چون ورمیشل میزان انرژی بالایی دارد
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  4. #180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    8 ریزه کاری مهم در آشپزی


    برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. در این مطلب به بعضی از نکات مهم آشپزی اشاره می کنیم.



    1 - اگر مرغ، گوشت و ماهی را که در حال سرخ شدن است قبل از پایان زمان سرخ برگردانید، این امر باعث از هم پاشیدن گوشت می شود و آن قسمت گوشت ترد نخواهد شد.


    2 - برای این که سبزیجات یا گوشت به خوبی سرخ شود، از قابلمه یا ماهیتابه با اندازه مناسب استفاده کنید.


    3 - اگر ماده غذایی مانند گوشت که باید روی شعله آرام پخته شود با حرارت بالا بپزد، سفت و خشک خواهد شد.


    4 - برای حفظ تردی سالاد و سبزیجات مانند کاهو آن را کاملا خشک کنید، سپس روغن یا سس را به آن اضافه کنید.


    5 - آشپزهای ماهر، در زمینه نحوه افزودن نمک به مواد غذایی دقت زیادی می کنند. به عنوان مثال، خواباندن گوشت مرغ در نمک و آب مرکبات باعث می شود گوشت مقدار کمی از مواد را به خود جذب کند و با دور ریختن آب، تمامی نمک و ادویه نیز دور ریخته می شود و مرغ بی مزه می شود. بنابراین کمی نمک به مواد اضافه کنید و بقیه را پس از درآوردن آن از داخل مواد اضافه کنید. اگر هم از خرده نان استفاده می کنید، ابتدا روی مرغ نمک بریزید، سپس در خرده نان بغلتانید.


    6 - برای این که سفیده تخم مرغ خوب پف کند، آن را کاملا از زرده جدا کنید، بگذارید برای مدتی در دمای اتاق بماند. سپس با همزن بزنید.



    7 - برای افزودن کشمش، گیلاس، آلبالو و ... به کیک، آن را در کمی آرد که برای تهیه کیک اندازه گیری کرده اید، بغلتانید سپس به مواد اضافه کنید تا ته نشین نشود.


    8 - برای کاهش میزان اسیدیته در سس های حاوی گوجه فرنگی کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم آن خنثی شود.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  5. #181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نکات مهم در سرخ و بخارپز کردن سبزیجات
    برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش*شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین c، گروه b و برخی مواد معدنی می*شود.

    در گذشته انواع سبزی*ها به شکل سبزی خوردن، سالاد یا برای تهیه انواع خورش* مورد استفاده قرار می*گرفتند، ولی اکنون در بسیاری از مهمانی*ها در کنار غذاهای متنوع، معمولا بشقابی از سبزیجات خام یا بخارپز دیده می*شود.

    سبزیجات را هم می*توان خام خورد و هم به صورت بخارپز، اما به دلیل دارا بودن ویتامین* های حساس به حرارت ( مثل ویتامین c )، باید در هنگام پخت آن*ها دقت بیشتری به خرج داد.

    اگر تصمیم به بخارپز کردن سبزی*جات دارید بهتر است نکات زیر را رعایت کنید:


    1 - در زمان بخارپز کردن حتما باید در ظرف گذاشته شود.

    2 - از مقدار کمی آب استفاده کنید تا بعد از طبخ به خورد سبزی*جات برود.

    3- آب حاصل از سبزیجات را میل کنید ( به غیر از سیب*زمینی ).

    4 - بهتر است در این روش، ابتدا آب را جوش* آورید. سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیم*های موجود در سبزی حفظ می*شوند و ویتامین*ها هم در اثر حرارت کمتر آسیب* می*بینند.


    5 - برای حفظ رنگ سبزی به هیچ عنوان از جوش*شیرین استفاده نکنید، زیرا باعث از بین رفتن ویتامین c، گروه b و برخی مواد معدنی می*شود.


    6 - سبزیجات را قبل از خرد کردن باید بشویید، زیرا اگر سبزی خرد شود، ویتامین*ها با شستشو از بین می*روند.




    سرخ کردن سبزیجات


    گاهی اوقات دیده شده است که سبزیجات را سرخ و یا با مقدار زیادی روغن می*پزند که این روش علاوه بر ایجاد ترکیبات مضر، باعث بروز چاقی و بیماری*های قلبی*- عروقی شده و به سلامتی افراد لطمه می*زند، مخصوصا اگر برای این کار از روغن جامد یا روغن حیوانی استفاده شود.

    به علاوه، وقتی درجه حرارت در این روش پخت بالا باشد، باعث از بین رفتن ویتامین*ها شده و مهم*تر اینکه هضم*شان با مشکل مواجه می*شود.

    یادتان نرود که تلفیق آنها با سایر گروه**های غذایی از جمله غلات، گوشت سفید و لبنیات کم*چرب می*تواند وعده غذایی کامل*تری را ایجاد کند.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  6. #182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مقدار زیادی کدو دارم، چه کارشان کنم؟

    ۱ – کدوها را منجمد کنید
    بدون اینکه پوست کدوها را بکنید، آنها را به شکل مکعب یا دایره ببرید یا خیلی ساده خردشان کنید. کدوهای خرد شده را روی یک سینی پهن کنید و آنها را درون فریزر بگذارید. سپس آنها را درون کیسه های خشک بریزید و بگذارید برای زمستان یخ بزنند.
    اگر آنها را مستقیماً درون کیسه بریزید تا یخ بزنند، به هم خواهند چسبید و استفاده از آنها خیلی سخت می*شود. اما با این کار آنها به خوبی از هم جدا هستند و شما می*توانید با آنها بدون اینکه یخ شان باز شده باشد، آشپزی کنید.


    ۲ – سوپ کدو را منجمد کنید
    کدوها را با پنیر مازارلا یا پنیر تازۀ بز خوب مخلوط کنید. سپس آنها را درون ظرف های شیر بریزید و داخل فریزر قرار دهید.
    به آن نمک نزنید، هر وقت که خواستید گرم شان کنید می*توانید ادویه و چاشنی های مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.
    ۳ – گراتین کدو را منجمد کنید
    ۲ کیلوگرم کدو را به شکل دایره خرد کنید و بگذارید با روغن زیتون ۱۰ دقیقه بپزد. آنها را درون یک سینی پهن کنید. ۲ عدد تخم مرغ را با ۴۰ سی سی شیر بزنید و روی کدوها بریزید. سپس آن را داخل فر ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد. سپس آن را تکه تکه ببُرید و درون فریز بگذارید.
    زمانی که می*خواهید این گراتین را گرم کنید، کمی پنیر رنده شده رویش بریزید.
    ۴ – پورۀ کدو را فریز کنید
    ۱ یا ۲ کیلوگرم کدو را به شکل دایره یا مکعب ببرید. آن را با بخار بپزید. سپس به کمک یک صافی یا آبکش بزرگ آبش را به خوبی بگیرید.
    برگ های یک دسته ریحان را روی آن ریز ریز کنید. مخلوط حاصل را با مخلوط کن خوب له کنید. مجدداً کمی ریحان و کمی خامه به آن اضاف کنید. خوب مخلوط شان کنید. پورۀ آماده شده را درون چند ظرف بریزید و بگذارید منجمد شود.
    ۵ – مثل خیار کنسروشان کنید
    ۱ کیلو گرم کدو را به شکل مکعب های بزرگ خرد کنید. آنها را درون یک سینی بریزید، مقدار زیادی نمک روی آن بریزید آن قدر که مالامال از نمک شود، سپس بگذارید تمام شب در فریزر بماند.
    فردای آن روز، آبش را به کمک یک صافی بگیرید. سپس آنها را در چند شیشه بریزید.
    ۲ شیشه سرکه را به اضافۀ نیم لیوان آب و ۲ قاشق سوپ خوری شکر بگذارید جوش بیاید. این مخلوط را روی کدوها بریزید و در شیشه ها را ببندید.
    ۶ – کدو را تبدیل به چاشنی نمایید
    ۱ کیلوگرم کدو را به شکل مکعب های کوچک ببرید. سپس خیلی سریع آنها را درون کمی روغن زیتون بریزید.
    ۱ تکه زنجبیل رنده شده، ۲ یا سه حبه سیر ریز شده، ۱ قاشق سوپ خوری عسل، و ۱ مشت کشمش به آن اضاف کنید.
    ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری سرکه، نمک و فلفل روی آن بریزید. سپس آن را درون ظرف های کوچک بریزید و منجمد کنید یا درون چند شیشه بریزید و درون یخچال نگه شان دارید.
    این چاشنی را با کباب گاو، دندۀ بره، و ماهی شکم پُر سرو کنید.
    ۷ – بستنی کدو درست کنید
    ۱ کیلوگرم کدو را به شکل دایره های نازک ببرید. آنها را درون آب جوش که کمی نمک به آن اضافه شده، به مدت ۱۰ دقیقه شناور کنید.
    آب آنها را بگیرید و با ۴ سوسیس کوچک یا یک کاسه مازارلا و سبزیجات معطر (ریحان، جعفری یا سبزی دیگر) مخلوط کنید. با آب لیموترش طعم دارش کنید. سپس آن را درون فریزر قرار دهید.
    این بستنی را با تارت ماهی آزاد (یا هر ماهی دیگر) و یا سالاد، سرو کنید یا روی مخلوط سبزیجات خام بریزید.
    ۸ – مربای کدو درست کنید
    دو بار آب جوش روی پوست ۳ لیموترش بریزید و خالی کنید، سپس آنها را به تکه های کوچک خرد کنید. ۱٫۵ کیلوگرم کدوی خردشده و شسته شده را را در مخلوط کن، مخلوط کنید. سپس آب لیموترش به آن اضافه نمایید.
    ۱ کیلوگرم شکر، پوست لیموترش ها، یک نوک قاشق وانیل، و ۱ قاشق سوپ خوری دانۀ هل را درون یک ظرف بریزید.
    مخلوط آماده شده به همراه کدوها را درن قابلمه بریزید. ۲۰ دقیقه به آرامی آن را بپزید، مدام باید همشان بزنید. سپس درون ظرف بریزید.
    شما می*توانید این مربا را با استفاده از ادویه های دیگر مانند، دارچین، رازیانه، دانه های رازیانه، زنجبیل رنده شده، یا با اضافه کردن کشمش، خلال بادام، و یا پستۀ له شده تهیه کنید.
    ۹ – با کدوها شیرینی بپزید
    این دستور العملی را از ژولی آندریو از آخرین کتابش برای تان می*آوریم.
    ۶۰۰ گرم کدو را بشویید و رنده کنید. آن را داخل دستمال بگذارید، لبه های دستمال را بتابانید و فشارش دهید تا آب کدو تا آن جایی که ممکن است خارج شود.
    فر را روی ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد آماده کنید.
    ۷۰ گرم کره را آب کنید. ۱۰ سی سی شیر نیمه چرب را گرم کنید.
    ۱۵۰ گرم آرد، ۱۵۰ گرم شکر، ۲ عدد تخم مرغ، ۵۰ گرم کرۀ آب شده، ۱ قاشق قهوه خوری وانیل، نصف قاشق قهوه خوری پودر دارچین، شیر ولرم و نوک قاشف نمک، را درون یک ظرف سالاد خوری با کدوها مخلوط کنید.
    درون یک ظرف با لبۀ ۲۳ سانتی متری کره و شکر بمالید. مخلوط آماده شده را درون آن بریزید و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه درون فر بپزید.
    وقتی که پخت به نیمه رسید، کرۀ آب شده را با یک قلمو روی سطح شیرینی بمالید تا لایۀ رویی شیرینی کاملاً طلایی شود.
    قبل از اینکه بخواهید شیرینی را از قالب خارج کنید، بگذارید خوب سرد شود. زمانی که شیرینی به دمای محیط رسید، می*توانید آن را سرو کنید.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  7. #183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نکات مهم درتهیه کوفته


    کوفته از غذاهای اصلی ایرانی است که مطابق طبع ماست . کوفته علاوه بر این*که غذایی کامل ، خوشمزه و ساده است درست کردن آن کمی دقت و ظرافت می*خواهد که همه آشپزان هنرمند ایرانی دارای این دقت و ظرافت هستند .


    اما درعین حال عنوان کردن چند نکته برای بهتر طبخ کردن این غذا به نظر ضروری آمد که عنوان می*شود :

    ۱) مواد تهیه شده برای طبخ کوفته*ها باید کاملاً آب رفته باشند و هیچ اثری از خیسی در آنها وجود نداشته باشد .


    ۲) هنگام مخلوط کردن مواد اولیه کوفته می*بایستی آنها را خوب ورز دهید تا حالت خمیری و چسبندگی پیدا کند .


    ۳) آب مورد نیاز برای طبخ کوفته باید به حدی باشد که یک لایه نازک آب روی کوفته*ها را بگیرد .


    ۴) در ابتدای طبخ کوفته در ظرف باید وقتی یک عدد کوفته داخل آب انداختید تا زمانی*که کوفته دوم را درست کرده و داخل آن می*اندازید باز باشد ولی بعد از آن در ظرف را بسته و حرارت را متوسط می*کنیم ولی در پایان طبخ در ظرف را برمی*داریم و حرارت را کم می*کنیم تا هم کوفته*ها مغزپخت شود ، هم آب اضافی آن تبخیر گردد .


    ۵) مقداری پیاز داغ همراه با ادویه به آب کوفته*ها اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد تا غذای شما خوش*طعم*تر گردد .
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

  8. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    168
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن فسنجان


    می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده وباور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :



    برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید:



    اول: برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود.


    دوم: جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.



    نکته : به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2]باران رحمت خدا همیشه می بارد، تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم![/HIGHLIGHT]

صفحه 23 از 38 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما