نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 302
صفحه 22 از 38 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    643
    پسند کرده
    210

    Re: نکات مفید در آشپزی

    چگونه غذاهای*مان را خوش*طعم*تر کنیم؟
    ۱) پنیر خامه*ای + تخم*مرغ: ۲ تخم*مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک*چهارم فنجان پنیر خامه*ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم*مرغ*ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم*مرغ*ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق*العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه*ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.



    ۲) قهوه + استیک: اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می*توانید از پودر قهوه نیم*کوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه*ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعم*دار کردن گوشت*های استیک و کبابی است.



    ۳) مایونز + جوجه کباب: اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه*کباب می*تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم*تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه*های گوشت به آن اضافه کنید.



    ۴) آب*لیمو + ماکارونی: خیلی*ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می*کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب*لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می*دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.
    معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی*های بخارپز را دوست ندارند اما می*توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی*های بخارپز، طعمی مطلوب به آن*ها بدهید



    ۵) آب سیب + کتلت: اگر می*خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت*های تمام دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می*تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.



    ۶) برنج + شامی: اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته*تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می*توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ*کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی*های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.



    ۷) پنیر پیتزا + فیله سوخاری: معمولاً بچه*ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می*توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت*های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب*لیموی تازه استفاده کنید.




    سوپ سفید
    ۸) خامه + سوپ سفید: اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می*خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ*های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ*های سفید عطری دل*پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می*دهد.



    ۹) پنیر صبحانه + ماکارونی: وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.



    ۱۰) رب انار + مرغ: پس از اینکه تکه*های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ*شده و یک قاشق چای*خوری زعفران دم*کرده کمی تفت بدهید و روی مرغ*ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه*های مرغ طعم*دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.



    ۱۱) کنجد + نودل: نودل یکی از غذاهای مورد علاقه بسیاری از بچه*های بدغذاست. شما می*توانید به سادگی ارزش تغذیه*ای آن را با افزودن کمی کنجد بوداده و پختن آن در آب مرغ یا آب گوشت بالا ببرید و با این کار طعم بهتری هم به آن بدهید.
    اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه*کباب می*تواند هم طعم جوجه را دلپذیرتر کند و هم بافت آن را نرم*تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه*های گوشت به آن اضافه کنید .



    ۱۲) گل محمدی + برنج: برای طعم گرفتن برنج*های بدون عطر می*توانید هنگام خیس کردن آن*ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنند. اگر برای ناهار می*خواهید برنج سفید بپزید، برای یک*بار هم که شده این توصیه را امتحان کنید.



    ۱۳) روغن کنجد + سبزی*های بخارپز: معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی*های بخارپز را دوست ندارند اما می*توانید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی*های بخارپز، طعمی مطلوب به آن*ها بدهید. البته کمی تفت دادن این سبزی*ها طعم بهتری به آن*ها می*دهد.



    ۱۴) آویشن + ذرت و نخودفرنگی: ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آن*ها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. افزودن کمی کره، نمک و آویشن می*تواند طعم این سبزی*ها را بسیار مطلوب*تر کند.


  2. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865

    Re: نکات مفید در آشپزی

    بچه ها من 2 ماه پیش مهمونی داشتم موقع برنج ابکش کردم و دم کردن دیدم برنجم زیاده برای همین برنج ابکش شده رو ریختم توی کیسه و گذاشتم فریز تا اینکه چند روز پیش یادش افتادم و گفتم خوبه برای ناهار دمش کنم اول 1 ساعت تا1/5 ساعت گذاشتمش بیرون بعد گذاشتمش توی قابلمه و اب اصلا نریختم و زیرش هم شعله پخش کن گذاشتم وقتی دم شد عالی شد مثل اینکه همون موقع ابکش و دم شده بود

    گفتم اینو بگم شاید بدرد شما هم بخوره
    mehregan1384 این نوشته را پسندیده.

  3. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396

    Re: نکات مفید در آشپزی

    این دفعه که کشک بادمجان درست کردم بجای نعنا ترخون ریختم خیلی خوشمزه تر شده بود و برای ته دیگ من خودم خمیر ی که ترکیبی از ارد و مایه خمیر و اب بود (دستورش قسمت نان ) را نان درست کردم و ته دیگ گذاشتم بقدری عالی شده بود که توی خانه سرش چه دعوایی بود
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    177
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من وقتی کشک بادمجون درست میکنم هم عناع استفاده میکنم و هم پونه مزه به نظر من عالی میشه -خصوصا پونه-

  5. #173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    بچه ها هروقت من فسنجون درست میکنم 3-4 ساعت که پخت خاموشش میکنم و چند قطعه یخ میندازم و2 ساعت میذارم خاموش باشه به این ترتیب حسابی روغن میندازه

  6. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام.دوستان برای اینکه همبرگرتون مثل بیرون بشه سویا را به مدت بیست و چهار ساعت بخیسانید بعد خوب آبش را بگیرید و با دستگاه خرد کن خوب با گوشت و پیاز آب گرفته میکس کنید تا یکدست شود سپس دو الی سه قاشق غذاخوری خمیر خشک شده وسط نان ساندویچ که از قبل خشک کرده و ذخیره نموده اید را با نصف الی یه استکان شیر به طوری که یه خمیر صاف و یکدست بشه به مواد قبلی اضافه کنید و با سیر و فلفل وپودر زنجبیل و هر ادویه ای که دوست دارد مخلوط و خوب ورز دهید و استفاده کنید عالی میشه.

  7. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    254
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    40

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    نگهداری خیار:

    یک روش قدیمی برای نگهداری خیار در یخچال قرار دادن آن در قابلمه ای در دار بود و اینک یک روش جدید :چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده شدن آنها جلوگیری می شود

    دوستانی که ازین روش اطلاع دارن؟!مسألتن!!!!خیارا آب رو نمیکشن به جونشون؟بد نمیشه؟انگار که آب رو گاز میزنی؟!!؟!؟!؟
    من همیشه خیارها رو داخل دستمل نمناک قرار میدم اینجوری تا یک فهته تر و تازه میمونه و اصلا چروک نمیشه
    غم بی تو ماندن
    آنچنان سنگین است
    که به هر آینه ای مینگرم
    میشکند.....

  8. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    [quote=زیبا_شورعشق]
    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou
    نقل قول نوشته اصلی توسط "sara_behi":pvehzk2e
    نگهداری خیار:

    یک روش قدیمی برای نگهداری خیار در یخچال قرار دادن آن در قابلمه ای در دار بود و اینک یک روش جدید :چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده شدن آنها جلوگیری می شود

    دوستانی که ازین روش اطلاع دارن؟!مسألتن!!!!خیارا آب رو نمیکشن به جونشون؟بد نمیشه؟انگار که آب رو گاز میزنی؟!!؟!؟!؟
    من همیشه خیارها رو داخل دستمل نمناک قرار میدم اینجوری تا یک فهته تر و تازه میمونه و اصلا چروک نمیشه [/quote:pvehzk2e]
    lمن یادمه تو یه تاپیک دیگه یکی از دوستان گفته بود که خیار یه مزه اب گرفته بود.کلا راضی نبودن.حالا شما یکی دو تا دونه خیار را امتحان کن ببین چه جوریه.نمیخواد که یهو دو کیلو را نگهداری که نگرانی!!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 22 از 38 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما