نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 302
صفحه 21 از 38 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: نکات مفید در آشپزی

    عزیزم مطمئنا ذائقه ها با هم فرق داره ولی من به مدت دوماه هم در فریزر نگه داشتم . هیچ چیزی مزه اش با تازه اون یکی نیست و ولی این برای کسانی که هر دقیقه به بازار و خرید دسترسی ندارن و براشون ممکه مهمون ناخونده بیاد بد نیست . البته اول حتما تلخی بادمجون را با نمک بگیرید کاملا بعد شسته و با دستمال تمیز خشک کنید . و.......
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  2. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دوستان يه تجربه ميگم براي اونهايي كه مثل من نميدونن!!
    براي خريد سير به مبدون تره بار اصلي رفته بوديم.سير كه تو شهر كيلويي 5تومن بود و همه جا به اسم سير همدان ميفروختن را داشت ميداد 2500!!!!!!!!
    بعد هم سير سه نوع بود:
    1.سير چيني:خوش ظاهر همه اندازه هم.بدون هيچ عطر و طعمي!
    2.سير شمال:يه كلاس پايينتر از سير چيني بود از لحاظ ظاهر.سفيد و خوشگل اما با عطر و طعم معمولي.من براي ميرزاقاسمي قبلا از همين سير خريده بودم.انگار نه انگار كه 4حبه ريختم!حتي ميتونستي قبل از مهموني بخوري و با يه مسواك از شر بوي سير راحت بشي!!!
    3.سير همدان:اندازه ها درهم.ريز و درشت قاطي.ظاهر بوته كثيف و خاكي و ريشه هاي بلند و خاكي.اما واااااااي!! خداي من از عطرش .يه ناخن كه زدم توش تا مقايسه كنم.اوووووووم!!!عطر واقعي سير را فهميدم!خداي من.دستم را كه به شالم زدم هنوز بو ميده!!!

    حالا بامزه بود كه سير شمال را به اسم سير همدان ميفروختن و من نميدونستم فرقشون رو تا امروز!!!
    الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  3. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف
    من یه روش ابداع کردم برای درست کردن یه عالمه سیر داغ چیپسی در عرض پنج دقیقه بدون اینکه دستتون بو بگیره واذیت بشه
    اول سیرها روحبه حبه میکنم
    احتیاجی نیست پوستش رو بگیرید
    بعد سری مخصوص حلقه حلقه کردن سیب زمینی رو روی غذاساز نصب می کنیم بعد سیرها رو با پوست از بالا می ریزیم توی دستگاه
    بگذارید سیرها خودش بره پایین احتیاج به فشار دادن نیست
    حالا یک مخلوط از سیر نازک حلقه شده با پوست دارین
    برای خلاص شدن از پوستها فقط کافیه کمی روش اب بریزید همه پوستها میار روی سطح اب
    وسیرها پایین می مونه مثل وقتی که می خواییم برنج رو بشوریم ابش رو خالی می کنیم
    همه پوستها به راحتی جدا میشه
    بعد سیرها رو سرخ کنید
    به همین راحتی به همین خوشمزگی
    ببخشيد كاربرد سير داغ چيپسي چي هست ؟

    براي چه غذاهايي استفاده مي شه ؟
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  4. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    ببخشيد كاربرد سير داغ چيپسي چي هست ؟

    براي چه غذاهايي استفاده مي شه ؟
    عزبزم توی آش رشته ، میرزاقاسمی ، کشک بادمجون و .... اساتید عزیز راهنمایی بازم کنند
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

  5. #165
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام بچه ها 2 تا سوال دارم خواهش میکنم جواب بدید :1.برای پختن مرغ و ماهی تو کدوم طبقه فر می ذاریم 2.شیرینی و کیکو تو کدوم طبقه میذاریم.
    خداگوید: تو ای زیباتر از خورشید زیبایم ، تو ای والاترین مهمان دنیایم ، بدان آغوش من باز است ، شروع کن!
    یک قدم باتو ، تمام گامهای مانده اش بامن...

  6. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    بهترین و سریع ترین و کم خرج ترین راه من :

    بادمجونا رو پوست بگیرید...فر و روشن کنید....بفرستید یه کم هوا بخورن :دی

    یه نیم ساعت بمونه ,تقریبا گوشتشون چروک و سیاه میشه!!!! بعد درارید و توی یه چیکه روغن سرخ میشن...تازه پخته هم شدن !!!!

    لازم نبوده 2 ساعت بالا سرشون واستید !!!

    نمک هم نمیخواد, ولی خوب شما خواستید میتونید اول نمک پاشی هاتون بکنید و بعد بزارید تو فر !!!
    فاطمه جون بادمجونارو تو کدوم طبقه فر میذاریم.مرسی
    خداگوید: تو ای زیباتر از خورشید زیبایم ، تو ای والاترین مهمان دنیایم ، بدان آغوش من باز است ، شروع کن!
    یک قدم باتو ، تمام گامهای مانده اش بامن...

  7. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سپید بانو جون ،مناسبترین طبقه برای پخت ماهی و مرغ طبقه نزدیک به کف است ولی برای کیک طبقه وسط خوبه . برای رولت هم بالاترین طبقه که به سقف فر نزدیک هست .

  8. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh-sh
    سپید بانو جون ،مناسبترین طبقه برای پخت ماهی و مرغ طبقه نزدیک به کف است ولی برای کیک طبقه وسط خوبه . برای رولت هم بالاترین طبقه که به سقف فر نزدیک هست .
    عزيزم براي پخت ماهي و كيك را درست فرمودين اما براي پخت مرغ خصوصا شكم پر.بايد مثل كيك عمل كنين و تازه نيم ساعت اول را هم توش اب و روغن بريزين و روش فويل سوراخ دار بكشين تا مرغ مغزپخت بشه.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 21 از 38 نخستنخست ... 111819202122232431 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما