نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 302
صفحه 20 از 38 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: نکات مفید در آشپزی

    فا فای عزیز راستش یکم جمله بندی تون منو گیج کرد متوجه نشدم به من اعتراض کردید ؟ یا ؟
    من تو پستمم توضیح دادم جدای از تمام هنرهای آشپزی درست کردن پلوی خوب لم خاصی داره . من شرایطم طوری بود که در دوران تحصیل و دانشجویی دست به قابلمه نزده بودم و همیشه فکر میکردم برای یاد گرفتن آشپزی وقت بسیاره اما ازدواج سریعم با همسری که حساسیت فوق العاده ای روی غذا داره و ایضا خانواده اش منو تو بد موقعیتی قرار داد وتوی همون ماهها چند تا هم مهمونی برام پیش اومد و...بهر حال یاد گرفتم اما این تاپیکو که دیدم یاد خودم افتادم و فکر کردم شاید نو عروسی مثل من بخواد بیشتر بدونه پس با عرض معذرت از اساتید فن

    البته من منظورم این نبود که تو این کار خیلی خوبم همونطور هم که گفتم منتظرم اگه کسی چیزی بیشتر میدونه بگه

    برای اینکه اسپم نشه یه چیز دیگه هم یادم اومد یه بار تو یه مراسم دیدم آشپز برای اینکه برنجهای ته دیگ بزرگ خیلی ته دیگ نشه و نسوزه در یه قابلمه کوچکتر رو اول ته قابلمه گذاشت روی اونو با نون پوشوند و بعد برنجها رو روی اون ریخت اینطوری ته دیگش نمیسوزه چون برای دیگهای بزرگ مجبورن شعله زیاد استفاده کنن
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: نکات مفید در آشپزی

    منم یه تجربه در این زمینه بگم!
    من معمولا همیشه تو ماه رمضان برنجم رو عصر آبکش میکنم و کنار میذارم تا برای سحر دم بذارم(ما توی مهمونی هامون هم افطار میدیم و هم سحری).وقتی که ساعت 12 مثلا برنج رو دم میذاشتم فقط یک ساعت طول میکشید تا برنج کاملا یخ کرده گرم شه و بخار کنه.امسال توی یکی از این مهمونی ها عجله داشتم و برنجم هم متاسفانه اصلا بخار نمیداد.به توصیه یکی از خانومای مهمونم
    یه دستمال رو کاملا خیس کردم و چند بار دور تا دور قابلمه ،قسمت پایین قابلمه،کشیدم و به سرعت برنج بخار داد و برنجم دم کشید.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اريايي خوبم.فدات شم تو خصوصي براتون نوشتم كه!!!
    ميخوام به همون دليلي كه خودتون نوشتين بيشتر توضيح بدين.فكر كنين يكي تو موقعيت اون موقع شما بوده و حالا نميدونه چي كنه!!!!!
    توضيحات واضحات!!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Red face Re: نکات مفید در آشپزی

    دوستان برای کشک آش رشته یا حتی کشک مورد نیازتون برای اشکنه کشک و کشک بادمجون یه تجربه بگم :

    توی کشک تون کمی نعناع و گل محمدی خشک بریزید و کشکتون رو با دوغ غلیط یا اگه نداشتید ماست تازه مخلوط کنید و بعد برای آش یا اشکنه استفاده کنید ... عطر نعناع و گل محمدی تناسب خوبی دارن و طعم و عطر دلنشینی به غذاتون میدن ....

    ( کم کم همه ، شما رو به معجزه بی نظیر آشپزی خواهند شناخت )

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاقوت سپید آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    سرزمین عشق مشهد
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    912
    پسند کرده
    1699

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط (*مرضیه*)
    منم یه تجربه در این زمینه بگم!
    من معمولا همیشه تو ماه رمضان برنجم رو عصر آبکش میکنم و کنار میذارم تا برای سحر دم بذارم(ما توی مهمونی هامون هم افطار میدیم و هم سحری).وقتی که ساعت 12 مثلا برنج رو دم میذاشتم فقط یک ساعت طول میکشید تا برنج کاملا یخ کرده گرم شه و بخار کنه.امسال توی یکی از این مهمونی ها عجله داشتم و برنجم هم متاسفانه اصلا بخار نمیداد.به توصیه یکی از خانومای مهمونم
    یه دستمال رو کاملا خیس کردم و چند بار دور تا دور قابلمه ،قسمت پایین قابلمه،کشیدم و به سرعت برنج بخار داد و برنجم دم کشید.
    عزیزان اگر لازم بود برنجتونو زودتر صاف کنید و زمان ممکن تو دم بزارید کافیه فقط برنجو کمی زنده بردارید
    موقع دم کردن اب و روغن جوش اومده روش بریزید هم بخار کافی میکنه هم بهم نمی چسبه
    اندازه اب و روغن به حجم برنجتون بستگی داره
    "لا اله الا انت سبحانك انّى كنت من الظالمین فاستجبنا له ونجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین "

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36116
    پسند کرده
    54984

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا-
    گوجه رو میریزم توی مخلوط کن . لوببا رو که تفت دادم گوجه رو بهش اضافه می کنم البته مقدار زیادی گوجه میریزم. بعد حرارتشو کم می کنم تا آب گوجه تموم بشه و لوببا هم بپزه . بعد که سرد شد فریزش می کنم. موقع پخت هم فقط گوشت رو می پزم و یه بسته لوببا بهش اضافه می کنم و لوببا پلوی خوشمزه درست می کنم. البته اگه حس کنم کم رنگ میشه بهش یه کم رب میزنم ولی از اونجایی که اندازه اش دستم اومده وکلا با مصرف رب مخالفم معمولن به رب نیاز نیست. با دادچین و زعفرون دمش می کنم عطرش عالی میشه
    منم مثل زیبا جون عمل می کنم فقط موقع درست کردن گوشت و لوبیا برای لوبیا پلو یک کم آبلیمو هم اضافه می کنم

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: نکات مفید در آشپزی

    در چند صفحه قبل یکی از دوستان پرسیده بودند . الان بهترین وقت برای تهیه بادمجون هستش . ودر داخل بازار اول بادمجون باریک و قلمی را انتخاب کنید و حتما رنگ بادمجون سیاه باشد . {بادمجونهایی که بنفش رنگ و ضخیم هست از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند .}بادمجونها را یک سری سرخ کنید و له کنید و داخل فریزر برای تهیه کشک بادمجون سری دوم را کبابی کرده له کنید برای تهیه میرزا قاسمی و یک سری را به صورت راه راه سرخ کنید درسته {پوست انرا یکی در میان بکنید } برای تهیه بادمجون شکم پر - و مقداری هم درسته یا به به قطعات دلخواه سرخ کنید برای تهیه خورش بادجون -اینجوری هر وقت اراده کنید میتونید انواع غذاهایی را که گفتم سریعا درست کرده نوش جان کنید . برای تهیه ترشی بادمجون هم الان بهترین موقع است .
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    شاديا جون ممنون.ولي فريزريش خوب ميشه؟؟؟؟تا كي ميشه نگه داشت ايا؟!
    من كدو و به نگه داشتم اصلا مزه اب گرفته بودن!!!!!!!!انداختم دور!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 20 از 38 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما