نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 302
صفحه 2 از 38 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: نکات مفید در آشپزی

    طرز سرخ كردن بادمجون به روش اسون
    ابتدا بادمجون ها رو پوست كنين و اگر دوست دارين به طول برش بدين. اگر قلمي باشن ترجيحا درسته نگه دارينشون. اينطوري تو خورشت يا غذاي مورد نظر له نميشه.

    بعد ظرفي رو كه خوب جا داشته باشه با اب و نمك پر ميكنيم و بادمجونها رو جن ساعت توش ميذاريم تا تلخي احتمالي بادمجون بيرون بياد و نمك به خوردش بره. اين باعث كم مصرف كردن روغن هم ميشه. بعد از اب و نمك خارج ميكنيم و روي يه دستمال ميزارم ابش بره و كف سيني فر رو يه ورق الومينيوم ميندازيم و بادمجونها رو در سيني ميچينيم و روي هركدوم كمي روغن مايع ميماليم و بعد زير برويل يا گريل ??? درجه از بالا پنجره اول قرار ميديم تا كبابي و سرخ بشه تا ? ديقه و بيرون مياريم اونطرفش رو بر ميگردونيم و دوباره اين عمل رو تكرار ميكنيم... از شر روغن پاشي و وقت زياد صرف كردن در امان ميمونين و دعا به جون من ميكنين. ولي مواظب باشين نسوزونين بعد بندازين تقصير من.
    [attachment=0:1kxffrq2]سرخ کردن بادمجان.jpg[/attachment:1kxffrq2]
    http://chefnooshin.blogfa.com/post-68.aspx
    Mahi site این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    Re: نکات مفید در آشپزی

    فنونی برای آشپزی آسان
    برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.
    برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.....



    برای تشخیص تخم مرغ تازه ، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود ، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.


    اگر مقداری از نان سفید اضافه آمده و مصرف نمی شود، چاره این است که آنها را در فر یا تستر برشته کنید و به سوپ بیفزایید. در انتها سوپ را در مخلوط کن بریزید و بعد سرو کنید.

    یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند.
    برنج خرد شده را می توانید در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنید . زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند .


    اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.


    برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی ، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.



    آب کردن شکلات تخته ای ( برای استفاده در انواع کیک و شیرینی ):

    راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.


    راه دوم : استفاده از روش طبخ غیر مستقیم . شکلات را دریک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید ؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

    برای تهیه انواع کیک ، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.

    خاکه قند را می توانید با آسیاب کردن کاملاً یک دست کنید و به جای شکر به کار ببرید.


    برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.


    برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذا خوری نمک به آن بیفزایید تا سیب زمینی ها ترک برندارند.


    منبع: شهرداری تهران
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    موضوع ایمیل :هفت ضرر مهم غذاهای حاضری/ کارمندها بخوانند!

    لطفا تا باز شدن كامل ایمیل شكیبا باشید

    غذاهای آماده یا فست فودها ، غذاهایی هستند كه خیلی آسان و سریع تهیه می*شوند، خوشمزه هستند، طرفداران بسیاری دارند و در مقابل بسیار مضر هستند.

    بسیاری اگر از منزل دور باشند و گرسنه هم بلافاصله به سراغ این غذاها می*روند اما متاسفانه به علت این*كه ذائقه بسیاری به این غذاها عادت كرده است و آن را لذیذتر از غذاهای سنتی می*دانند حتی در منزل نیز به سراغ آنها می*روند.

    7 ضرر غذاهای حاضری

    1. چاقی: اولین مشكل ناشی از مصرف غذاهای حاضری است. اكثر این غذاها برای سلامت انسان مضر است، او را چاق می**كند، و شانس ابتلاء به دیابت و حمله قلبی را به شدت افزایش می**دهد.

    به گفته متخصصان انجمن گیاه*خواران آمریكا، مصرف فست*فود بیش از یك بار در هفته سبب ایجاد چاقی به خصوص چاقی*های موضعی در نواحی شكم و پهلوها می*شود.

    براساس تحقیقات این انجمن، بیش از 80 درصد مصرف*كنندگان دایمی فست*فود، افرادی چاق تلقی می*شوند به طوری كه به شكلی هماهنگ چاق نیستند و بیشترین تجمع چربی در ناحیه شكم، پهلوها، ران*ها و **** آنها است. در عین حال، چربی دور كبدشان را فرا گرفته و خیلی دیر احساس سیری می*كنند.

    2. افزایش چربی*های مضر: بیشتر غذاهای حاضری سرخ *شده هستند و معمولا هم برای سرخ *كردن این غذاها از روغن*های نباتی جامد استفاده می**كنند. درصد اسیدهای چرب اشباع و ایزومرهای ترانس در این روغن*ها بالاست. این چربی همان چربی مضری است كه می*تواند در دیواره سرخرگ*ها رسوب كرده و آنها را مسدود **كند.

    3. خوردن نوشابه: یكی دیگر از مشكلات این غذاهای حاضری است. نوشابه*های گازدار در كنار تمام این غذاها عرضه و خورده می*شود. اسید موجود در نوشابه*های گازدار موجب فرسایش مینای دندان شده و همچنین قند بالای این محصولات، پوسیدگی دندان *ها را تسریع می*كند.

    به علاوه نوشابه*ها فاقد ارزش غذایی بوده و به خاطر میزان قند بالایشان دارای كالری زیادی هستند كه موجب چاقی می*شوند. فراموش نكنید كه نوشابه*های رژیمی هم به دلیل داشتن قند مصنوعی آسپارتام، اشتهاآور هستند.

    4. كمبود مواد مغذی: غذاهایی كه در فست فودها طبخ می*شوند، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن هستند كمبود ارزش*های غذایی یكی از مشكلاتی است كه كودكان و نوجوانان را در سن رشد تهدید می*كند.

    اگر كودك در سنین پایین از نظر مواد مغذی كمبود داشته باشد، حتماً در دوران نوجوانی نیز دچار این مشكل خواهد بود.كودكان و نوجوانانی كه زیاد از این غذاها استفاده می*كنند دچار كمبود كلسیم و ویتامین «د» هستند.

    5. نمك فراوان و فشار خون: بیشتر غذاهای حاضر در منوی این رستوران*ها از نظر نمك بسیار بالاتر از حد استاندارد و بهداشتی است.

    از طرف دیگر به علت این كه ذائقه ایرانی*ها شور بوده احتمال استفاده از مصرف مواد شور هم در كنار فست فودها وجود دارد كه می*تواند باعث بروز فشار خون در مصرف*كنندگان شود.

    6 . پرخوری: یكی دیگر از مشكلات این غذاهاست. وعده*های غذایی فست* فود از نظر اندازه معمولا بزرگ**تر از یك وعده غذای خانگی است. در نظر داشته باشید كه انرژی موجود در این غذاها بسیار بیشتر از یك وعده غذای خانگی در همان حجم است.

    7. غذاهای سنتی: علاوه بر این*كه بخشی از فرهنگ ملت ماست دارای مواد مغذی بسیار خوب و سالمی است.

    در سفره ایرانی غذاهای سالم از انواع سبزی، مواد لبنی و تخم*مرغ تهیه می*شود كه از نظر ارزش تغذیه*ای نیز بسیار مناسب هستند اما گسترش فست *فود، نقش این غذاها را كم می*كند. این مساله موجب می*شود عادت*های خوب تغذیه*ای ما نابود شود.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام
    وقتي مايه ماكاروني ميخوام درست كنم با سويا،همه روغن رو بخودش ميگيره. چه كنم؟
    ممنون

  6. #13
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام ... حقیقتش هیچوقت با سویا کار نکردم ولی 1 دوستی دارم که بخاطر سرطان مامانش مجبوره همیشه بجای گوشت قرمز سویا درست کنه ... یادمه اولش که میریزه تو ابجوش و آبکشش میکنه .... آبش که رفت میریزه تو ماهیتابه با روغن کم .... ولی خیلی وقت مثلا نیم ساعت همینجوری هی همش میزنه و تفتش میده ... از کت و کول میفته ولی مزه اش معرکه میشه ... اصلا طعم سویا نداره ... امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم:)
    هدهد14 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مامان اشكان عزيز در مورد سويا بايد بگم كه سويا هنگام تفت دادن و سرخ كردن به خودش روعن ميگيره و بعد كه با مواد ديگه مخلوط شد و كمي آب بهش اضافه شد روغن خودش و پس ميده پس مواظب باشيد بيش از حد بهش روغن اضافه نكنيد
    هدهد14 این نوشته را پسندیده.
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  8. #15

    Re: نکات مفید در آشپزی

    مجله روزهای زندگی شماره 346(پانزدهم بهمن 88) در بخش نکات ریز خانه داری این مطلب رو گذاشته:
    پخت سریع حبوبات
    حبوبات دیرپز هستندبخصوص اگر در شرایط معمولی پخته شوند.برای سهولت کار و صرفه جویی در وقت میتوانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید.صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده اند.

    حالا تجربه ی من:من دیشب توی فلاسک عدس ریختم و صبح که چک کردم دیدم کاملا پخته بدون اینکه پوستاش جدا شه. حالا برای شب جو ریختم که باهاش سوپ درست کنم.برای خانمای شاغل خیلی نکته ی بدرد بخوریه .امتحان کنید خواهشا نتیجه رو اعلام کنید.
    صفورا 71 و هدهد14 این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    140
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام
    ما واسه پختن ماهی،اونو توی آرد مزه دار میزنیم،حالا یا آرد معمولی یا مغز نون ساندویچی رو خشک میکنیم و آسیاب میکنیم+دارچین+فلفل+نمک+زرد چوبه+پودر سیر و هر ادویه دیگه ای و بعد سرخ میکنیم!!! اصلا هم بو نمیده.تازشم میشه قبلش ماهیو تو آبلیمو+نمک و یا پیاز خوابوند که بو نده!!
    واسه میگو هم همین کارو میکنیم!!!
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

صفحه 2 از 38 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما