نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 302
صفحه 19 از 38 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24445
    پسند کرده
    30047

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اندر احوالات ماکارونی دوستان و لوبیا پلوییاش !!

    به ماکارونی و برنج درحال جوشیدن ، یه قاشق زردچوبه اضافه کنید .... میبینید که موقع پختن ماکارونی یا برنج زرد رنگ میشه و بعد از دم کردن خوشرنگ تر میشه .... اینطوری برای خوشرنگ شدن لوبیا پلو و ماکارونی تون لازم نیست از مضرات بی نهایت رب گوجه بهره مند شید !!

  2. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اگه ميخواين لوبيا سبز فريز كنيد بهترين روش
    لوبيا رو خوردكنيد
    در قابلمه اب رو با يك نوك قاشق جوش شيرين جوش بياريد
    لوبيا رو بريزيد داخلش
    جوش اومد دو تا قل زد بر داريد بريزيد تو آبكش روش آبسرد بريزيد
    آبش رفت
    بسته بندي كنيد بزاريد فريزر
    هر وقت لوبيا پلو درست ميكنيد طعم لوبيا تازه ميده
    فقط وقتي پياز داغ درست كرديد اول لوبيا رو بريزيد تفت بديد بعد گوشت رو بريزيد و ما بقي ماجرا عالي ميشه
    دلت را جایی…حوالی خدا
    چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . .

  3. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من لوبیا سبز رو با پوره گوجه فرنگی می پزم بعد فریز می کنم.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  4. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    2

    Re: نکات مفید در آشپزی

    زيبا جون ميشه مختصر مراحلشو بگي ممنون
    بعد رب نميزني ديگه
    دلت را جایی…حوالی خدا
    چهار میخ کن که با رفتن این و آن نرود . . .

  5. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204

    Re: نکات مفید در آشپزی

    گوجه رو میریزم توی مخلوط کن . لوببا رو که تفت دادم گوجه رو بهش اضافه می کنم البته مقدار زیادی گوجه میریزم. بعد حرارتشو کم می کنم تا آب گوجه تموم بشه و لوببا هم بپزه . بعد که سرد شد فریزش می کنم. موقع پخت هم فقط گوشت رو می پزم و یه بسته لوببا بهش اضافه می کنم و لوببا پلوی خوشمزه درست می کنم. البته اگه حس کنم کم رنگ میشه بهش یه کم رب میزنم ولی از اونجایی که اندازه اش دستم اومده وکلا با مصرف رب مخالفم معمولن به رب نیاز نیست. با دادچین و زعفرون دمش می کنم عطرش عالی میشه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: نکات مفید در آشپزی

    زیبا جون مامان منم اینطور درست می کنه. عالی میشه. یاد مامانم افتادم
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  7. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۵
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    8

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه موقع دم کردن برنج دانه های برنج کاملا قد بکشند من چند مورد رو حتما رعایت میکنم

    اولا برنج رو چند ساعت قبل از طبخ با آب گرم خیس میکنم .و توی اون نمک اونقدر میریزم که اگه آبشو بچشم شور باشه .

    قابلمه ای که توی اون برنجو میجوشونم باید بزرگ باشه مثلا یک سایز بزرگتر از اندازه ای که برای دم کشیدن نیاز دارم برای اینکه هر قدر
    برنجها جای بیشتری برای شناور بودن در آب داشته باشن بیشتر قد میکشن .

    برنج خیس خورده رو به آب جوش که داره غل میزنه اضافه میکنم و در قابلمه رو میذارم تا آبی که بعلت اضافه شدن برنج از جوش افتاده
    دوباره بغله بهد در قابلمه رو برمیدارم که کف برنج روی گازم سر ریز نشه بالای سر ش میایستم و هر از گاهی کفی که روی آب جمع شده رو جمع میکنم همینکه دانه های برنج شروع کردن به بند باز کردن وکمی نرم شدن یک استکان آب سرد بهش اضافه میکنم که باعث میشه برنج مدت بیشتری در آب جوش بخوره و تمام قد بکشه کم کم با انگشتام تستشون میکنم هر دانه برنجو لای انگشتام له میکنم اگه کاملا له شد و دو سه تا نقطه خام ازش باقی موند یعنی دیگه وقتشه که توی آبکش خالیش کنیم
    یکم آب و روغن کف قابلمه مناسب نان یا هر ته دیگ دیگه و پلوی آبکش شده روی شعله مستقیم با حرارت متوسط وقتی تمام فضای داخل قابلمه پر از بخار شد شعله را کم میکنم یه شعله پخش کن زیر قابلمه میذارم و روی برنجو یه قاشق روغن میدم که به اصطلاح حال بیاد برای یه ته دیگ قهوه ای روشن 40 دقیقه زمان میدم



    البته دم کردن پلو رو همه از منم بهتر بلدن اما نمیشه کتمان کرد که اگه بهترین غذاها دسرها و ...سر سفره باشه پلو که خوب نباشه ما ایرانیها زیاد نمیپسندیم و من فکر میکنم مهمترین جزءمهمونی پلوی نرم و دان و بلند هست اگه با من هم نظرید شما هم لم خودتونو بنویسید تا یاد بگیریم
    بهترین چیز رسیدن به نگاهی است که از حادثه عشق تر است

  8. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اريايي جون ممنون از توضيحاتتون.
    ميشه براي يه تازه عروس كه تا حالا برنج را موقع ابكش شدن از نزديك نديده يا نميدونه هيچي را توضيح بدين.يعني هر چي كه اصلا گفتنش براي ادم عجيبه و خجالت اور!! كه يعني چي؟؟!!!مگه اينها هم گفتن داره؟؟!!همه بلدن ديگه!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 19 از 38 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما