نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 302
صفحه 18 از 38 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۹
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    با اجازه منم تجربه مو در مورد پیاز داغ میگم
    برای داشتن پیاز داغ طلایی حتما باید از پیاز سفید استفاده بشه
    بعد برا یک ریز خورد کردنش از این رنده های 7 کاره المانی استفاده میکنم
    بعد پیاز های خرد شده رو تو قابلمه ابجوش میریزم وحدود 1 ربع میجوشه و خوب نرم میشه بعد ابکش میکنم و تو روغن داغ فراوون (روغن مایع )سرخ میکنم و تو فریزر نگه میدارم
    با این روش پیاز ها خوشرنگ و طلایی میشن

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من هم اگه پیاز فراوان بخواهم سرخ کنم برای چند ثانیه آنرا در آب و کمی نمک در حال جوش میگذارم و سریع آبکشی میکنم بعد برای مدتی در سبددر آفتاب میذارم تا آبش بره و سپس سرخ میکنم اینطوری خیلی خیلی کم روغن مصرف میشه .
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    867
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    6973
    پسند کرده
    6015

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    پياز داغ با تشکر از همه خانوماي گل که منو راهنمايي کردن
    پياز رو بعد از خلال کردن حدود 5 دقيقه به آب جوش اضافه کردم بعد آبکشي کردم و روي پارچه تميز ريختم تا آبش کشيده بشه و بعد تو روغن مايع سرخ کردم .خيلي خوب شده بود.ممنون از راهنمايي هاي شما دوستاي خوبم
    -----------------
     

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه باقالی پلو زود دم بکشه وزودتر اماده بشه بگذارید شوید همراه اب بجوشه وبا برنج صافش کنید
    اینجوری هم شوید لای برنج یکدست میشه هم دیگه نیاز به دم کردن زیاد نداره خیلی خوب میشه اصلا هم فکر نکنید شویدتون هدر می ره ابدا

  6. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    اگه ميخواين خورشتتون جا افتاده و روغن افتاده بشه! موقع خاموش كردن خورشت مخصوصا قرمه و فسنجون ! چند تا قالب كوچيك يخ بندازين تو خورشت.وقتي يخ اب ميشه همراه خودش چربي ها را هم جامد ميكنه و جمع و روي خورشت مياره.اينو از اشپزهاي نذري پزون ياد گرفتيم.اونا قالبهاي بزرگ يخ ميندازن!!!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من یه روش ابداع کردم برای درست کردن یه عالمه سیر داغ چیپسی در عرض پنج دقیقه بدون اینکه دستتون بو بگیره واذیت بشه
    اول سیرها روحبه حبه میکنم
    احتیاجی نیست پوستش رو بگیرید
    بعد سری مخصوص حلقه حلقه کردن سیب زمینی رو روی غذاساز نصب می کنیم بعد سیرها رو با پوست از بالا می ریزیم توی دستگاه
    بگذارید سیرها خودش بره پایین احتیاج به فشار دادن نیست
    حالا یک مخلوط از سیر نازک حلقه شده با پوست دارین
    برای خلاص شدن از پوستها فقط کافیه کمی روش اب بریزید همه پوستها میار روی سطح اب
    وسیرها پایین می مونه مثل وقتی که می خواییم برنج رو بشوریم ابش رو خالی می کنیم
    همه پوستها به راحتی جدا میشه
    بعد سیرها رو سرخ کنید
    به همین راحتی به همین خوشمزگی

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط karena
    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا-
    با توجه به اين كه دوستان عزيز بويژه سهيلا جون در تاپيك امروز غذا چي پختي مي خواستن بدونن اين پياز داغ طلايي رو چطور درست كردم اينجا يه توضيح كوچولو در موردش ميدم :
    اول پيازها رو پوست مي كنم و مي شورم و آبش كه رفت، سعي مي كنم يه اندازه خوردشون كنم كه البته امكانش نيست و باز هم يه اندازه نميشه ولي خوب سعي مي كنم . بعد توي قابلمه يا سرخ كن به مقدار فراوان روغن مخصوص سرخ كردني مي ريزم و وقتي داغ داغ شد، پيازها رو مي ريزم . و يه كوچولو هم نمك بهش مي زنم .
    سرخ كن من چرخشيه و نياز به هم زدن نداره ولي اگه توي قابلمه باشه، گاهش همش مي زنم . اگه روي گاز درست مي كنيد حرارتش رو كم نكنيد چون نرم و كاراملي ميشه و چيپسي و كرانچي نميشه
    وقتي سرخ شد از اين توري هاي فلزي يا سبد فلزي مي زارم روي يه ظرف و پياز رو داخلش مي ريزم كه روغنش گرفته بشه
    من توي چند تا سبد مي ريزم كه زودتر روغنش گرفته بشه
    يه ساعتي توي سبد مي مونه بعدش همونطور كه مي بينيد كرانچي و ترد و خوشگل ميشه
    اينم عكسش
    http://www.mamipic.com/share-37EC_500291A4.html

    عزیزم شما پیاز داغ رو کجا نگه داری میکنید؟؟فریز یا یخچال؟؟
    ببخشید من خیلی دیر پست شمارو دیدم. عزیزم یه مقدارشو میزارم تو فریزر.و.یه مقدار هم تویخچال برای مصرف. البته من فقط ماه رمضان زباد پیاز.داغ درست می کنم. در بقیه ایام به اندازه مصرف.و تازه تازه درست می کنم
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Parmin
    سلام خانم ها
    قرمه سبزیم خیلی کم تلخ شده،من پیش از این از لیمو عمانی و آبلیمو یا آب نارنج واسه ترشیش استفاده میکردم، ولی این دفعه از آبغوره استفاده کردم. آیا تلخیش به خاطر این بوده یا جای دیگه ای از کارم ایراد داشته؟حالا په جوری تلخیشو بگیرم؟لطفا راهنمائیم کنید.
    ممنون
    پرمین جون ...آب نارنج و ابغوره تفاوتی نداره ..... فقط یه نکته ای ، برای لیمو عمانی داخل خورش ( چه قیمه ، قورمه سبزی ، خورش کرفس ، آبگوشت حتی ) بعد از پخت گوشت خورش ، لیمو عمانی یه سوراخ کنید و تو یه ظرف دیگه 20 دقیقه بجوشونید و آب اونو دور بریزید ، بعد لیموها رو داخل خورش کنید تا خورش جا بیوفته .. با این روش اگه شنبلیه تون زیاد نباشه ، امکان نداره خورشتون تلخ بشه .... ( ادویه خورش قورمه سبزی هاتی کارا فراموش نشه)
    روش دیگه اینکه : لیمو رو بشکنید و پر های لیمو رو بریزید تو خورش

صفحه 18 از 38 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما