نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 302
صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام
    یه روش برای وقتی که مهمون زیاد دارین ومیخواین باقالی پلو درست کنین (صرفه جویی درمصرف زعفران)
    وقتی برنج وتوی آبجوش ریختین وبرنج موقع آبکشی شد یه مقدارازبرنجو بردارین وبه بقیه اش دوقاشق پرزردچوبه اضافه کنین وقتی برنج رنگ گرفت ازروی حرارت بردارین وبابقیه برنج سفید ولایه باقالی وشویددم کنین وقتی که خواستین پلوروبکشید توی دیس مقداری زعفرون آب شده روش بریزید اینطوری برنجتون سه رنگ سبز زرد وسفید میشه وهمه فکرمیکنن یه عالمه توش زعفرون ریختین اصلاً بوی زردچوبه نمیده من بارها امتحان کردم وکسی هم نفهمیده چون موقع سرو توش زعفرون ریختم همش بوی زعفرون گرفته بود امتحان کنین مشتری میشین

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parmin
    سلام خانم ها
    قرمه سبزیم خیلی کم تلخ شده،من پیش از این از لیمو عمانی و آبلیمو یا آب نارنج واسه ترشیش استفاده میکردم، ولی این دفعه از آبغوره استفاده کردم. آیا تلخیش به خاطر این بوده یا جای دیگه ای از کارم ایراد داشته؟حالا په جوری تلخیشو بگیرم؟لطفا راهنمائیم کنید.
    ممنون
    پارمین جون مامان من همیشه آبغوره میریزه و تلخ نمیشه ... شایستی اون سبزی تلخه - چی بود؟؟؟؟ شنبلیله؟ یا چیز دیگه:دی - اون زیادتر از حد معمول بوده
    شنبلیله وقتی زیادباشه خورش تلخ میشه وربطی به آبغوریالیموعمانی نداره وقتی قرمه سبزی مونده میشه یه خورده تلخی هسته لیموعمانی توی خورش چشیده میشه که برای فریزکردن یاموندن توی یخچال باید لیموعمانی هارودربیاری

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    یه روش دارم برای خوش مزه شدن قرمه سبزی دارم به شرح ذیل
    اول اینکه برای تفت دادن سبزی بایدمدت زمان بیشتری بذاری تاسبزی روغن پس بده بعدباپیازفراوان ونصف قاشق رب گوجه زرچوبه فلفل سیاه ودارچین گوشتولوبیا روتفت داد بعدسبزی رواضافه کردتازمانی که گوشت بپزه بعدیه پیازداغ درست میکنی وروی خورش میریزی قبلش روی خورش یه مقدارشنبلیله خشک شده میریزی شنبلیله رونبایدتوی روغن سرخ کردچون حساسه وزودمیسوزه بجاش روغن داغ رو روی شنبلیله توی خورش میریزیم بعد لیموعمانی وپودرلیموعمانی اضافه میکنیم تاترشی روپس بده ده دقیقه قبل ازکشیدن خورش هم کمی پودر هل وگلاب وزعفرون بهش اضافه میکنیم که بسی خوش عطروطعم میشهوحسابی هم روغن پس میده اونوقت فوت آخراینجاس
    قبلاً مقداری تره تازه روپاک کرده وآبشو میگیریم وبه اندازه یک استکان ازاونو توی قرمه سبزی آماده شده میریزیم اینطوری انگار همین الان سبزی رواز سبزیکاری خریدین وتوی قرمه سبزی ریختین خیييييييييييييييييييييييي ييييلی خوش عطرمیشه حتماً امتحان کنین ونتیجه رواگه زحمت نیس بذارین

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18104
    پسند کرده
    17212

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    با توجه به اين كه دوستان عزيز بويژه سهيلا جون در تاپيك امروز غذا چي پختي مي خواستن بدونن اين پياز داغ طلايي رو چطور درست كردم اينجا يه توضيح كوچولو در موردش ميدم :
    اول پيازها رو پوست مي كنم و مي شورم و آبش كه رفت، سعي مي كنم يه اندازه خوردشون كنم كه البته امكانش نيست و باز هم يه اندازه نميشه ولي خوب سعي مي كنم . بعد توي قابلمه يا سرخ كن به مقدار فراوان روغن مخصوص سرخ كردني مي ريزم و وقتي داغ داغ شد، پيازها رو مي ريزم . و يه كوچولو هم نمك بهش مي زنم .
    سرخ كن من چرخشيه و نياز به هم زدن نداره ولي اگه توي قابلمه باشه، گاهش همش مي زنم . اگه روي گاز درست مي كنيد حرارتش رو كم نكنيد چون نرم و كاراملي ميشه و چيپسي و كرانچي نميشه
    وقتي سرخ شد از اين توري هاي فلزي يا سبد فلزي مي زارم روي يه ظرف و پياز رو داخلش مي ريزم كه روغنش گرفته بشه
    من توي چند تا سبد مي ريزم كه زودتر روغنش گرفته بشه
    يه ساعتي توي سبد مي مونه بعدش همونطور كه مي بينيد كرانچي و ترد و خوشگل ميشه
    اينم عكسش
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    [quote="-زيبا-"]با توجه به اين كه دوستان عزيز بويژه سهيلا جون در تاپيك امروز غذا چي پختي مي خواستن بدونن اين پياز داغ طلايي رو چطور درست كردم اينجا يه توضيح كوچولو در موردش ميدم :
    اول پيازها رو پوست مي كنم و مي شورم و آبش كه رفت، سعي مي كنم يه اندازه خوردشون كنم كه البته امكانش نيست و باز هم يه اندازه نميشه ولي خوب سعي مي كنم . بعد توي قابلمه يا سرخ كن به مقدار فراوان روغن مخصوص سرخ كردني مي ريزم و وقتي داغ داغ شد، پيازها رو مي ريزم . و يه كوچولو هم نمك بهش مي زنم .
    سرخ كن من چرخشيه و نياز به هم زدن نداره ولي اگه توي قابلمه باشه، گاهش همش مي زنم . اگه روي گاز درست مي كنيد حرارتش رو كم نكنيد چون نرم و كاراملي ميشه و چيپسي و كرانچي نميشه
    وقتي سرخ شد از اين توري هاي فلزي يا سبد فلزي مي زارم روي يه ظرف و پياز رو داخلش مي ريزم كه روغنش گرفته بشه
    من توي چند تا سبد مي ريزم كه زودتر روغنش گرفته بشه
    يه ساعتي توي سبد مي مونه بعدش همونطور كه مي بينيد كرانچي و ترد و خوشگل ميشه
    اينم عكسش
    http://www.mamipic.com/share-37EC_500291A4.html

    عزیزم شما پیاز داغ رو کجا نگه داری میکنید؟؟فریز یا یخچال؟؟

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای سر نرفتن شیر روی دهانه ی شیر جوش یه قاشق چوبی بذارید!نمیذاره که سر بره!
    برای فهمیدن جزییاتش و نکات جالبتر این لینکو ببینین!!http://www.behgar.net/%D8%AE%D9%84%D...9%DA%A9%D8%B3/

  8. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    99
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    نگهداری خیار:

    یک روش قدیمی برای نگهداری خیار در یخچال قرار دادن آن در قابلمه ای در دار بود و اینک یک روش جدید :چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده شدن آنها جلوگیری می شود

    دوستانی که ازین روش اطلاع دارن؟!مسألتن!!!!خیارا آب رو نمیکشن به جونشون؟بد نمیشه؟انگار که آب رو گاز میزنی؟!!؟!؟!؟

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای اینکه شله زرد خوشمزه داشته باشیم باید زعفرون رو با گلاب مخلوط کنیم بذاریم دم بکشه عطر و بوش خیلی خوب میشه
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

صفحه 17 از 38 نخستنخست ... 71415161718192027 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما