نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 302
صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من این روش یخ روی زعفرون رو امروز امتحان کردم. به نظرم حتی از وقتی که آبجوش میریختم بیشتر رنگ داد. توصیه میکنم حتما امتحان کنید
    خورش بادمجون
     
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نازنین زهرا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۱
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    313
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    845
    پسند کرده
    2021

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samir
    من این روش یخ روی زعفرون رو امروز امتحان کردم. به نظرم حتی از وقتی که آبجوش میریختم بیشتر رنگ داد. توصیه میکنم حتما امتحان کنید
    منم جو زده شدم چند بار امتحان کردم خوشم اومده احساس میکنم خوش رنگتر میشه ممنون لیلا جون
    بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که انچه میخواهید را بدست نمی آورید
    با این حال قادرید بگویید خدایا شکرت

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: نکات مفید در آشپزی

    حالا که بحث از باقالی پلو هست یک روش پخت خوشمزه یادتون میدم،وقتی برنج را دارید می جوشانید باقالی و شوید را می ریزیم وسپس آبکش میکنیم،به کف قابلمه یک لایه از برنج ریخته و روی آن کمی پودر دارچین میریزیم وسپس لایه برنج بعدی را میریزیم و روی آن کمی پودر زعفران می ریزیم ،این کار را لایه لایه انجام میدهیم ،بعد از دم کشیدن هنگام سرو روی آن کره میریزیم
    امیدوارم که خوشتون بیاد
    گلدونه. این نوشته را پسندیده.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    منم این روش رو حدود یکساله که انجام میدم
    عالیههههههههههههههههههه
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط greenlife
    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    منم این روش رو حدود یکساله که انجام میدم
    عالیههههههههههههههههههه
    همه توی این روش از رنگ زعفرون تعریف کردن اما هیچکی از عطرش نگفته . اگر زعفرون خوب دم بکشه عطر خوبی به غذا میده .با این روش هم عطرش خوب میشه ایا؟؟؟
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: نکات مفید در آشپزی

    [quote=مامان مرجان]
    نقل قول نوشته اصلی توسط greenlife
    نقل قول نوشته اصلی توسط "khale leila":1m3odo40
    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    منم این روش رو حدود یکساله که انجام میدم
    عالیههههههههههههههههههه
    همه توی این روش از رنگ زعفرون تعریف کردن اما هیچکی از عطرش نگفته . اگر زعفرون خوب دم بکشه عطر خوبی به غذا میده .با این روش هم عطرش خوب میشه ایا؟؟؟[/quote:1m3odo40]نه حالا که فکر میکنم میبینم عطری نداره
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    آذربایجان
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    133
    پسند کرده
    0

    Red face Re: نکات مفید در آشپزی

    مامان مرجان این نحوه ی درست دم کردن زعفران است که.. . .ابتدا قوری را روی سماور به مدت 1ربع میذاریم تا داغ شه بعد زعفران خشک رو میریزیم 1ربع هم میذاریم اون داغ شه بعد آبجوش را میریزیم ومیذاریم دم بکشه رنگ و بوش عالی میشه البته بگم ها منم از یک استاد آشپزی یاد گرفتم
    آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم نهاد کاش در تنها ترین تنهاییش تنها کسش تنهای تنهایش نهاد

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: نکات مفید در آشپزی

    زعفران من هم اینجوری درست می شه:اب رو تو کتری به جوش میارم بعد زعفران ساییده شده رو تو یه لیوان شیشه ای میریزم و مقداری که لازم دارم اب جوش می ریزم تو لیوان،و لیوان رو می ذارم تو کتر اب،سرکترو میذارم و یک ربع روی حرارت خیلی خیلی کم اجازه می دم اب تو کتر بجوشه.البته مواظب باشید لیوان سرد نباشه که خطر ترکیدگی از بین بره.اب کتر هم باید خیلی کم باشه.محشر می شه و با یه کم زعفرون میشه کلی کار کرد به شدت صرفه جویی می شه.یادتون باشه زعفرون ساییده رنگ بهتر و کارایی بیشتری داره.یه روش دیگه هم از زن داییم یاد گرفتم،برا وقتی که زعفرون رو برا تزیین برنج می خوایم می تونیم زعفرون ساییده رو تو یه لیوان بریزیم اب اضاف کرده و رو سر برنج که دم کردیم بذاریم خودش با بخار برنج دم می کشه و عطرش همونجا به برنج می ده.
    اگر زعفرون رو دم کنیم خواص زعفرون حفظ میشه وبه بدن ما می رسه ولی با یخ گذاشتن کنارش (همونطور که دوستان گفتن )فقط از رنگش استفاده می کنیم نه از خواصش.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


صفحه 16 از 38 نخستنخست ... 61314151617181926 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما