نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 302
صفحه 15 از 38 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط amita
    عزيزم منظورتون از آبگرداني چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام.منظور از ابگردانی که بهترین روش فریز کردن انواع سبزیجاته،اینه که مثلا نخودفرنگیو به مدت دو دقیقه تو اب در حال جوش ریخته و سپس ابکش می کنیم و بلا فاصله روی اون اب خیتی سرد ریخته وبعد فریز می کنیم.اینو تو تلوزیون از زبان یه دکترای تغذیه شنیدم.و بعدا تو شبکه می شف هم دیدم از همین روش اسفاده می کرد .خواص سبزیجات کاملا حفظ می شه.
    گلدونه. این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط saba713
    بچه ها کسی تا حلا کنگر فریز کرده ؟ من کردم ولی نمی دونم تا کی می تونم نگه دارم
    ضمنا در مورد لوبیا سبز آ الان وقتش شده که بگیرم؟ شما اول سرخ میک نید بعد فریز میکنید یا همون خام خام فریز می کنید؟
    ی نکته هم برای فریز کردن قارچ می گم امید وارم که تکراری نباشه:
    قارچ را به چند شکل می توان فریز کرد : قارچ درسته که برای کنار مرغ و بصورت سرخ شده و سوخاری شده استفاده می شود
    و قارچ ورقه ای و نگینی . اما برای قارچ خرد شده باید بعد از شستن و خشک کردن و خرد کردن با لیوان آبلیمو خوب مخلوط بشه بعد آبلیمو اضافه را با آبکش بگیرید بعد فریز کنید . اینطوری تا موقع استفاده سفید سفید می مونه و موقع سرخ کردن خیلی خیلی خوشمزه تر می شود.
    منتظر جواب سئوالام هستم.
    شما توت فرنگی را چطوری فریز می کنید؟
    سلام.یه جایی خوندم که کنگرو اصلا نباید بصورت خام فریز کرد،می تونید اونو کمی تفت بدین ،یا کمی بخارپز کنید.برا لوبیاسبز هم بهترین روش ابگردانی هستش که تو پست قبلی توضیحش با ذکر منبع گذاشتم
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  4. #115
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    گلدونه. و kimiya 7 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  5. #116
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    خاله لیلا جان خودتون این روش را امتحان کردین؟
    بله. دوبار
    جالبه که مامانم هم خیلی خوشش اومد و میگفت پس چرا ما همیشه گرمش میکردیم؟
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برا این که باقالی شما برا پخت شوید باقالی پلو نرم نرم بشه بعد از این که از فریزر در اوردین جوش شیرین روش بریزین خوب مخلوط بشه همه جاش یه ربع بزارین بمونه بعد تو اب بریزین بجوشونین خیلی زود میپزه نرم نرم میشه ..حتی اگه زیاد بجوشه خورد میشه ..اینو زن داییم 75 سالشه بنده خدا به من گفت امروز امتحان کردم واقعا نرم و عالی شده بود .

  7. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farhane آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ستاره جون روش خوبیه ولی با عرض پوزش استفاده از جوش شیرین هم برای معده ضرر داره هم کمبود آهن میاره . ما خانمها که همین جوریش کمبود آهن داریم برای آقایون هم سبب کمبود آهن و ضعف اعصاب میشه . خوبه که علاوه بو ظاهر غذا به سلامتش هم فکر کنیم
    صفورا 71 و گونش این نوشته را پسندیده.
    گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم / گفتا من هم از تو ترک گناه خواهم

  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    این روشو آقای طاهری توی برنامه به خانه برمی گردیم یاد دادند من هم اجرا کردم و نتیجه خیلی عالی بود
    تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی ! یکی دیروز و یکی فردا . ولی امروز بهترین روز واسه دوست داشتن هست

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: نکات مفید در آشپزی

    [quote=آیما][quote="نیکو":3cv1d1ma]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "khale leila":3cv1d1ma
    من اینو از فرفر عزیزم یاد گرفتم

    زعفرون رو به جای اینکه دم کنیم تو یه ظرف بریزیم و یه تیکه یخ بندازیم کنارش
    همین طور که یخ آب میشه زعفران رنگ قرمز قشنگی میگیره که از دم کرده اش خوشرنگتره
    این روشو آقای طاهری توی برنامه به خانه برمی گردیم یاد دادند من هم اجرا کردم و نتیجه خیلی عالی بود[/quote:3cv1d1ma]

    منظورتون اینه که یخ رومستقیم بندازیم روی زعفران تا آب بشه؟[/quote:3cv1d1ma]
    بله باید مستقیم بذاری رو یخ یا یخرو بذاری رو زعفرونا فرقی نداره
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 15 از 38 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما