نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 302
صفحه 14 از 38 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

  2. بانک بند ناف
  3. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط amita
    عزيزم منظورتون از آبگرداني چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام نازگل يعني يه دور بشورشون و زير و روشون كن نه زي
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  4. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام به همه من نمیدونستم اینو کجا باید بپرسم اگه درست نیست عوضش کنین
    میخوام بدونم کسی میتونه زمان خرید اقلام فریزری را بگه مثلا باقلا خوب کی میاد چه ماهی ؟
    باقلا - بادمجان بی تخم - نخود سبز - کنگر - برگ انگور - ریواس - گوجه سبز - و هرچی که به ذهنتون میرسه و در سال یک بار میاد البته زمان فراوانی اش و خوبشو میگم .
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  5. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۸
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام خانومى. برگ انگور. باقالا. نخود كه الان فصلشونه شايد يه هفته ديگه ارزونتر وزيادتر بشه
    گوجه سبز. توت فرنگى و ريواس كه الان هست ولى چون تازه اومده خيلى گرونن تا چند وقت ديگه يعنى تا ده روز ديگه ارزونتر وفراونتر ميشن

  6. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط پاييز٥٦
    سلام خانومى. برگ انگور. باقالا. نخود كه الان فصلشونه شايد يه هفته ديگه ارزونتر وزيادتر بشه
    گوجه سبز. توت فرنگى و ريواس كه الان هست ولى چون تازه اومده خيلى گرونن تا چند وقت ديگه يعنى تا ده روز ديگه ارزونتر وفراونتر ميشن
    پس چرا یک عده میگن باقلا خوب بازم میاد الان هوسدانه ای هست بادمجون مشهد یک چند وقت دیگه میاد ....
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  7. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    [quote=مامان عاشق]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "پاييز٥٦":1qvd8ugt
    سلام خانومى. برگ انگور. باقالا. نخود كه الان فصلشونه شايد يه هفته ديگه ارزونتر وزيادتر بشه
    گوجه سبز. توت فرنگى و ريواس كه الان هست ولى چون تازه اومده خيلى گرونن تا چند وقت ديگه يعنى تا ده روز ديگه ارزونتر وفراونتر ميشن
    پس چرا یک عده میگن باقلا خوب بازم میاد الان هوسدانه ای هست بادمجون مشهد یک چند وقت دیگه میاد ....[/quote:1qvd8ugt]

    باقلا دو نوع داره.باقلاي كاشان كه معروفتر و بهتره را يه نوبت مياد و زود تموم ميشه و بعد باقلا تا تابستون هم هست شايد اواسطش حتي!
    بهتره از مغازه دارها بپرسين اونا دقيق بهتون ميگن.بعد بريد از ميدون بگيرين!
    هر چيزي را وقتي ميدون اورد يعني ديگه نوبرونه نيست و وقت خريدشه.و بعد از يه هفته كه تو ميدون باشه كف قيمتش ميشه ولي خوب به اون كيفيت اول ديگه نيستش!
    توت فرنگي هم مال كرمانشاهش خوبه .هم عطريه هم به درد مربا ميخوره!
    ولي بهتره حداكثر يه ماه ديگه براي فريز كردن همت كنين.الان خييييييييييييليييييييي زوده!
    نخودفرنگي هم تا پاييز هستش اصلا نگران نباشين
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saba713 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    محل سکونت
    اراک-Arak
    نوشته ها
    259
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    98

    Re: نکات مفید در آشپزی

    بچه ها کسی تا حلا کنگر فریز کرده ؟ من کردم ولی نمی دونم تا کی می تونم نگه دارم
    ضمنا در مورد لوبیا سبز آ الان وقتش شده که بگیرم؟ شما اول سرخ میک نید بعد فریز میکنید یا همون خام خام فریز می کنید؟
    ی نکته هم برای فریز کردن قارچ می گم امید وارم که تکراری نباشه:
    قارچ را به چند شکل می توان فریز کرد : قارچ درسته که برای کنار مرغ و بصورت سرخ شده و سوخاری شده استفاده می شود
    و قارچ ورقه ای و نگینی . اما برای قارچ خرد شده باید بعد از شستن و خشک کردن و خرد کردن با لیوان آبلیمو خوب مخلوط بشه بعد آبلیمو اضافه را با آبکش بگیرید بعد فریز کنید . اینطوری تا موقع استفاده سفید سفید می مونه و موقع سرخ کردن خیلی خیلی خوشمزه تر می شود.
    منتظر جواب سئوالام هستم.
    شما توت فرنگی را چطوری فریز می کنید؟
    "ز بس که گریه نکردم غرور بغض شکست/برای غسل دل مرده آب لازم نیست"
    عمری بجز بیهوده بودن سر نکردیم/تقویمها گفتند و ما باور نکردیم*

  9. #112
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    صبا جون لوبیاسبز رو اگه برای لوبیا پلو میخوای میتونی سرخش کنی ولی برای خوراک نباید سرخ کرد ... ضمنا هر چی رو سرخ نکنی بعدا که میخوای بپزی سرخ کنی بهتره البته اگه فریزرت جا داره ... اگه جا نداری که باید سرخ کنی
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 14 از 38 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما