نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 302
صفحه 13 از 38 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,100
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    641
    پسند کرده
    210

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دوستان گل مامي سايتي راهنمايي ميخوام

    توضيح درمورد نحوه فريز كردن مواد غذايي (مثلا هويج يا لوبيا سبز چطوري بهتره فريز بشن)
    چه غذاهايي رو ميشه نيمه آماده تهيه و فريز كرد (مثلا آيا ميشه گوشت خورشتي رو نيم پز كرد يا نه)
    چه مدت ميشه اونها رو فريز كرده نگه داشت

    اگه جايي اينها توضيح داده شده لطف كنيد لينكشو بذاريد ممنون ميشم.


  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۴
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    101
    پسند کرده
    19

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای به اصطلاح جا افتادن آبگوشت یه دونه سیب زمینی پوست کنده و درسته بندازید توی آبگوشتتون بعد موقع سرو سیب زمینیو با کمی از آب آبگوشتتون بکوبید و له کنید و بریزید توی آبگوشت هم خوشمزه میشه هم لعاب میندازه از مامان گلم یاد گرفتم
    روزگاراتو اگرسخت به من میگیری
    باخبرباش که پژمردن من آسان نیست
    گرچه فردای بلاخیز مرامیخواند
    لیک باوردارم دلخوشی هاکم نیست
    زندگی بایدکرد

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    برای پخت سریع سیب زمینی اب پز:سیب زمینی را به قطعات بزرگ برش دهید و در قابلمه بپزید ضمنا در مورد سیب زمینی شعله بالا و پایین فرقی نداره

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شيـدا
    دوستان گل مامي سايتي راهنمايي ميخوام

    توضيح درمورد نحوه فريز كردن مواد غذايي (مثلا هويج يا لوبيا سبز چطوري بهتره فريز بشن)
    چه غذاهايي رو ميشه نيمه آماده تهيه و فريز كرد (مثلا آيا ميشه گوشت خورشتي رو نيم پز كرد يا نه)
    چه مدت ميشه اونها رو فريز كرده نگه داشت

    اگه جايي اينها توضيح داده شده لطف كنيد لينكشو بذاريد ممنون ميشم.

    ماده غذایی مدت ماندگاری به ماه
    خام و نیم پز:
    گوشت گاو/گوشت کبابی و استیکی 6 تا 12
    مرغ یا بوقلمون قطعه شده 9 تا 12
    مرغ یا بوقلمون کامل و قطعه نشده یک سال
    اردک/ انواع پرندگان خوراکی 6
    گوشت چرخ کرده یا نیم پز/دل و جگر مرغ 3 تا 4
    گوشت بره برای کباب کردن یا قطعه شده 6 تا 9
    سینه مرغ قطعه شده برای کباب و جوجه کباب یا قیمه شده حداکثر یک ماه
    انواع سوسیس 1 تا 2
    قسمت های مختلف مثل دل و جگر و قلوه گاو و گوسفند 3 تا 4
    انواع گوشت پخته شده:
    سوسیس دودی 1 تا 2
    همبرگر حاضری/هات داگ 1 تا 2
    گوشت پخته چرخ کرده و چرخ نکرده 2 تا 3
    گوشت مرغ پخته 4 تا 6
    ناگت مرغ 1 تا 3
    غذاهای دریایی خام:
    انواع ماهی بدون چربی 4 تا 6
    انواع ماهی چرب 2 تا 3
    میگو یک سال
    غذاهای دریایی پخته:
    ماهی کامل پخته 18
    ماهی قطعه شده پخته 3

    چند توصیه یخی
    بهتر است برای فریز کردن سبزیجات، آنها را تمیز شسته و پاک کنید و سپس آنها را با بخار بپزید و حتی*المقدور از سرخ کردن بپرهیزید.
    گوشت پرندگان فریز شده را توسط آب یا با قرار دادن در یخچال باز کنید.


    موادی که هیچ*گاه نباید آنها را منجمد کرد عبارتند از: خامه، شیر، ژله، سس مایونز، کاهو، موز، تربچه، خربزه، طالبی و تخم*مرغ سفت

    برخی از انواع سبزیجات مثل پیاز، سیر، انواع سبزیجات برگ*دار، نخود فرنگی، بادمجان، باقلا، بامیه و... را می*توان فریز کرد اما برخی دیگر مثل سیب*زمینی این قابلیت را ندارند. ترجیحا گوجه*فرنگی را هم نباید فریز کرد؛ چون طعم و مزه* خود را از دست می*دهد. در ضمن، سعی کنید به قصد فریز کردن حتما میوه و سبزیجاتی را تهیه کنید که تازه برداشت شده باشند تا با فریز کردن حداکثر ویتامین*های آنها حفظ شود. نکته دیگر اینکه برخی از انواع سبزیجات مثل بادنمجان، سبزی قورمه، اسفناج و...اگر تفت کوچکی ببینند، ویتامین*های*شان بیشتر می*ماند.


    انجماد لبنیات


    پنیر: پنیرهای پیتزا و پنیرهای سفت خارجی را می توان بین ۶ تا ۸ ماه در فریزر نگهداری کرد.


    خامه: به صورت شکر زده به مدت ۳ ماه می توان نگهداری کرد.


    شیر: شیرهای هموژنیزه شده را می توان به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد.


    کره: کره های که بسته بندی نشده اند را باید در لفاف های پلی اتیلنی یا ورقه های آلومینیومی بپوشانید و سپس در فریزر قرار دهید، مدت سالم ماندن آن در فریزر بین ۴ تا ۶ ماه است.


    بستی: در بسته بندی های خودش یا در ظرف مخصوص نگهداری بستنی که در آنها خوب بسته می شود را می توان به مدت ۳ ماه نگهداری کنید. بهتراست بسته بندی بستنی را یکبار دیگر در کیسه های پلی اتیلنی قرار دهید، و سپس منجمد نمایید.



    انجماد موادغذایی گیاهی

    اسفناج: پس از شستن به مدت ۲ دقیقه آبگردانی کنید و سپس در بسته بندی های مناسب در فریزر بگذارید. مدت نگهداری بین ۹ تا ۱۲ ماه است.


    بادمجان: از وسط نصف کنید و آن را در آب نمک بگذارید و سپس به مدت ۴ دقیقه آبگردانی کنید و سپس در جعبه های روغنی یا در ظروف مخصوص فریزر بچینید و برای اینکه قطعات به هم نچسبد درفاصله هر قطعه کاغذروغنی یا کاغذ آلومینیومی بگذارید. مدت سالم ماندن بین ۹ تا ۱۲ ماه است.


    باقالی: پس از شستشو به مدت ۳ دقیقه آبگردانی کرده و پس از سردشدن در کیسه های پلی اتیلن قرار داده و بعد از خارج نمودن هوای داخل کیسه آنها را فریز کنید. مدت سالم ماندن ۹ تا ۱۲ ماه می باشد.


    نخودفرنگی: از غلاف خارج کنید سپس تا ۲ دقیقه آبگردانی کنید و به صورت مسطح بسته بندی کنید. نخودفرنگی حداکثر تا ۱۲ ماه قابل نگهداری است.


    سبزی سوپ و آش و معطر: سبزی سوپ و آش را پس از شستن، تمیزکردن و خردکردن به مدت۱ تا ۲ دقیقه آبگردانی کنید و منجمد نمایید. مدت نگهداری ۹ ماه است.


    فلفل دلمه ای: فلفل های سفت و سالم را از وسط نصف کنیدو دانه ها را خارج کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آبگردانی کنید. فلفل سبز را به صورت رشته رشته جهت مصرف سالاد می توان نگهداری کنید که مدت نگهداری از آن ۱۲ ماه است یا می توان به صورت پرشده آن را منجمد نمود که در این صورت مدت نگهداری ۳ ماه است.


    قارچ: قارچ های سفت و متوسط را خوب تمیزکنید و ۲ تا ۴ دقیقه آبگردانی کنید تا خشک شوند، سپس فریز نمایید. قارچ را می توان با کمی روغن به مدت ۵ تا۱۰ دقیقه تفت دهید و سپسفریز کنید. مدت نگهداری ۱۲ ماه است.


    گل کلم، کلم بروکلی: به شکل درسته یا به صورت خوشه خوشه به مدت ۳ تا ۵ دقیقه آبگردانی کنید با اضافه کردن مقداری آبلیمو رنگ سفید گل کلم تغییر نمی کند . قبل از آبگردانی برای از بین بردن حشرات و داخل گل های آن ، آن را در آب نمک سرد قرار دهید سپس آبگردانی و نگهداری نمایید. مدت نگهداری ۱۲ ماه است.


    گوجه فرنگی: گوجه های کوچک و سفت را می توان بدون آبگردانی در فریزر قرار دهید. مدت سالم ماندن ۶ ماه است.


    لوبیا سبز: لوبیاها را بشویید و خرد کنید و تا ۳ دقیقه آبگردانی کنید و در فریزر قرار دهید. مدت نگهداری ۱۲ ماه است.


    هویج: هویج های ریز را به شکل درسته و هویج های بزرگتر را به صورت حلقه حلقه یا خردشده به مدت ۲ تا ۴ دقیقه آبگردانی کنید و سپس بسته بندی و فریز نمایید. مدت نگهداری ۱۲ ماه است.
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام نازگل يعني يه دور بشورشون و زير و روشون كن نه زياد
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    منم نکات ساده ای که بلدم رو میگم شاید به کار کسی اومد

    اگه میخواید چایی نجوشه در قوری رو نیمه بسته بزارید
    برای خوشمزه تر شدن شیر برنج , برنج رو توی شیر خیس کنید
    اگه میخواید برنجتون ته دیگ نگیره یه سینی یا ظرف نشکن که اندازه ته قابلمه باشه به صورت برعکس ته قابلمه بزارید بعد برنج رو دم کنید.البته اینطوری برنج یکم دیرتر دم میکشه

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    خیابان یکم
    نوشته ها
    72
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    [JUSTIFY]چون سیب زمینی ها

    بسیار بی رنگ و مزه شدند ! یه روش ابداعی دارم برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی سرخ کرده یه قابلمه کوچک رو آب بریزید

    مقداری نمک ترجیحا دریایی ومقداری فلفل سیاه و مقداری زرد چوبه بریزید حالا زیر قابلمه رو روشن کنید

    تا آب جوش بیاید و کمی بجوشدو بوی خامی زردچوبه بره حالا این مخلوط رو میریزم روی سیب زمینی های خلال شده

    و حدود یک تا دو ساعت می گذاریم بمونه بعد توی یه آبکش می ریزم و کم کم سرخش می کنیم طعم و رنگش عالی میشه
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]طعمش فوق العاده میشه . ... نوش جان[/JUSTIFY]
    در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آنست که مجنون باشی

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: نکات مفید در آشپزی

    تازه نگه داشتن جعفری
    [JUSTIFY]کافیه جعفری هاتون رو با همون ساقه های بلندش و درسته بشورین، توی یه شیشه یا لیوان که آب ریختین بذارین و توی یخچال نگه دارین.... فقط حواستون باشه که همه ساقه ها کاملا توی آب باشه و اگه بعد از چند روز آب شیشه پایین رفت دوباره توش آب بریزین.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

صفحه 13 از 38 نخستنخست ... 31011121314151623 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما