نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 302
صفحه 12 از 38 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    247
    پسند شده
    21274
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ملیم آرد ذرت از اون سفیدها رو میگی یا زردها؟
    من هنوز با شکل آرد ذرت و نشاسته ذرت مشکل دارم
    :(


  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام بهار جون
    دستت درد نکنه که راهنمایی کردی ...
    فقط یه سوالی داشتم منظورت از شیری یا غیرشیری چی بود ؟ تازه از کجا بفهمم شیری یا غیر شیری ؟ (سوالم خیلی ناشیانه بود ... می دونم ... ولی خوب چکار کنه ام گفته ام از شما بپرسم بهتر تا یه جای بره ام ندونم و جلوی ملت ضایع بشه ام )
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: نکات مفید در آشپزی

    در مبحث شیرینی پزی تاپیکی به نام نکات مفید ندیدم لذا این پست را اینجا گذاشتم !!

    اگه قبل از مصرف قاشق اندازه گیری برای عسل ، کمی قاشق را چرب کنید دیگه عسل به راحتی از سطح قاشق پایین میا د و به قاشق نمی چسبه...


  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    399
    پسند کرده
    26

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام دوستان

    نگاه کلی به مباحث مامی سایت داشتم. تمام دوستان هنر مند و با سلیقه هستند ولی چیزی که کمی منو نگران کرده بعضی از دستورات غذایی یه سری تداخل دارن که برای بدن و سلامتی مضره
    اول اینکه : مخلوط ماست با سرکه و آبلیمو که برای مارینه کردن مرغ یا به عنوان سس سالاد استفاده شده ... محرک بیماری برص یا همون پیسی هست و خواهش می کنم که دقت کنیین.
    ......
    صفورا 71 این نوشته را پسندیده.
    مادرم برگ گل یاس

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065

    Re: نکات مفید در آشپزی

    هميشه يه مقدار گوشت مرغ را ريز ريز كنيد به اندازه لوبيا قرمز.تا هر وقت غذا ندارين و ميخواين به يه نيمرو يا املت اكتفا كنيد براتون يه غذاي خوشمزه بياره!!
    اينجوري هم زودتر يخش اب ميشه(حتي بدون مايكروويو هم اگه زير شير اب بگيرين حله!!)
    هم اينكه با يه تفت دادن معمولي پخته و سرخ ميشه و ميتونيد با همون املت يا هر چيز ديگه اي مخلوط كنيد و يه خوراك مرغ بدست بياريد. نوش جون!
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #94
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    هنگام آشپزی به ویژه پخت کیک و شیرینی، سوال های متعددی در ذهنمان ایجاد می شود. آیا می توان جوش شیرین را جایگزین بکینگ پودر کرد؟ چرا کیک سفت و سنگین شده است؟ برای غلیظ کردن سس بهتر است از چه نوع آردی استفاده کنیم و … جزو این پرسش هاست.


    * چه ماده ای را می توان جایگزین آرد ذرت کرد؟برای غلیظ کردن سس، سوپ یا سس گوشت می توانید آرد معمولی را جایگزین آرد ذرت کنید. البته آرد ذرت مایه شما را صاف تر، لطیف تر، غلیظ تر، شفاف تر و براق تر می کند.

    آرد ذرت نسبت به آرد معمولی غلیظ کننده تر است و سریع تر پخته می شود و طعم خاص آن نیز در مدت زمان کوتاه تری از بین می رود. می توانید یک قاشق غذاخوری آرد ذرت را با ۳ قاشق غذاخوری آرد معمولی یا ۲ قاشق مرباخوری آرد سیب زمینی یا برنج جایگزین کنید.*

    شربت ذرت: اگر به شربت ذرت دسترسی نداشتید به جای شربت ذرت می توانید از یک و یک چهارم لیوان شکر حل شده در یک چهارم لیوان آب داغ یا یک لیوان عسل استفاده کنید. * برای تهیه یک لیوان شیر بریده در یک لیوان شیر معمولی یک قاشق سرکه یا آب لیمو اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بماند.

    * به هنگام تهیه کیک، شیرینی یا نان، پیمانه را داخل ظرف آرد فرو نبرید بلکه با قاشق پیمانه را پر کنید. تا بیش از حد آرد وارد پیمانه نشود با این روش کیک و شیرینی های نرم و سبک تری خواهید پخت. * بکینگ پودر و جوش شیرین هر ۲ به کیک حجم می دهند.

    جوش شیرین ۴ برابر قوی تر از بکینگ پودر است. جوش شیرین به غذاهایی مانند شیر بریده شده، ماست، ماست ترش، آب میوه مرکباتی، شکر قهوه ای افزوده می شود. ابتدا آن را با مواد خشک مخلوط کنید زیرا به محض تماس با رطوبت واکنش نشان می دهد. به همین دلیل مایه آماده شده حاوی جوش شیرین را بلافاصله باید در فر قرار داد.

    گردآوری: آلامتو
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #95
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    وجه*تمایز زعفران اصلی از تقلبی چیست؟


    آفتاب- سرویس اقتصادی: عضو هیئت*مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران در گفت*وگویی خبری با بیان اینکه میزان تولید زعفران کشور در سال گذشته ۱۵۰ تن بوده که پیش*بینی می*شود امسال ۳۰ درصد کاهش تولید داشته باشیم، گفت: ایران همچنان بزرگ*ترین تولید*کننده زعفران در دنیا است.

    به گزاش آفتاب، فرهاد سحرخیز، با اشاره به رقابت این محصول در دنیا اظهار داشت: صادرات زعفران در کشور ما ۱۵ سال است که بطور جدی و حرفه*ای دنبال می*شود اما اسپانیا در حدود ۱۰۰ سال است که این موضوع را دنبال می*کند و بزرگترین و جدی*ترین رقیب ما محسوب می*شود اما کشورهای دیگری نظیر یونان،
    ” نگرانی از اینکه در آینده افغانستان به دلیل اقلیم مشابه و کارگران افغانی که در ایران کارآزموده شده*اند و بتوانند گوی سبقت را از ایران ببرند، وجود دارد. “
    ایتالیا، مراکش و هند از دیگر رقبای ما هستند و در حال حاضر در کشورهای اسپانیا، بخشی از کشمیر هند، یونان و بخش کوچکی از ایتالیا و مراکش زعفران کشت می*شود.

    عضو هیئت*مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران با بیان اینکه افغانستان به عنوان رقیب آینده کشور ایران در زمینه زعفران است، تصریح کرد: نگرانی از اینکه در آینده افغانستان به دلیل اقلیم مشابه و کارگران افغانی که در ایران کارآزموده شده*اند و بتوانند گوی سبقت را از ایران ببرند، وجود دارد و حتی شرکت*های آمریکایی از تولید زعفران در افغانستان حمایت می*کنند.

    سحرخیز گفت: ۷۵ درصد زعفران کشورمان تقریبا به ۵ قاره جهان صادر می*شود و ۲۵ درصد در داخل استفاده می*شود که ایران از لحاظ سرانه مصرف مقام نخست را در دنیا دارد.

    مدیرعامل شرکت کشاورزی تولیدی زعفران سحرخیز همچنین در زمینه میزان تولید زعفران اعلام کرد: در سال*های ۸۵-۸۰ تولید زعفران حداکثر ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن بود اما خشکسالی*ها باعث شد که در سال*های گذشته میزان برداشت و تولید زعفران کاهش یابد.

    وی ادامه داد: کشوری مانند امارات متحده عربی سالانه ۵۰ تن زعفران از کشور ما وارد می*کند و با اضافه*کردن زعفران*های نامرغوب و حتی تقلبی با ظرفیت ۱۰۰ تن به کشورهای دیگر صادر می*کند و کشورهایی مانند اسپانیا هم همین کار را انجام می*دهند.

    عضو فراکسیون
    ” ۳ سال پیش در جزیره ساردینای ایتالیا، ۳ کشور اسپانیا، ایتالیا و یونان قراردادی را مبنی بر جلوگیری از ورود زعفران بسته*بندی*شده ایران به اتحادیه اروپا امضا کردند. “
    صنایع غذایی مجلس شورای اسلامی گفت: میزان تولید کشور اسپانیا حداکثر ۲ تن، ایتالیا حداکثر یک تن و یونان حدود ۳ تن است اما با بازاریابی* مناسب، ارزش افزوده و ارزآوری بیشتری نسبت به ما دارند.

    وی با بیان اینکه در کشور ما بیشتر تمایل به سمت صادرات فله*ای زعفران است، اعلام کرد: ۷۰ درصد زعفران به صورت فله*ای صادرات می*شود.

    سحرخیز گفت: تعیین عوارض ۵ درصدی برای بسته*های زعفران که بیش از ۳۰ گرم وزن داشتند و فله*ای محسوب می*شوند از دیگر اقداماتی بود که توانست تا حدودی به حل این مسئله کمک کند.

    مدیرعامل شرکت زعفران سحرخیز افزود: در حالی که هیچ کشوری جز ایران زعفران سالم و بسته*بندی ندارد و ما بهترین زعفران و سالم*ترین را صادر می*کنیم اما قیمت پایین زعفران اسپانیا به نسبت زعفران ایران توانسته این کشور را به عنوان رقیب جدی ما در بازار جهانی مطرح کند.

    وی با بیان اینکه ۳ سال پیش در جزیره ساردینای ایتالیا، ۳ کشور اسپانیا، ایتالیا و یونان قراردادی را مبنی بر جلوگیری از ورود زعفران بسته*بندی شده ایران به اتحادیه اروپا امضا کردند، گفت: کشور اسپانیا در حدود ۲ تن تولید زعفران دارد اما با خرید زعفران ایرانی و پس از بسته*بندی اقدام به صادرات آن که به میزان ۱۵۰ تن است، می*نماید.

    عضو هیئت*رئیسه انجمن مدیران خراسان رضوی اضافه کرد: تنها ۱۰ درصد مصرف*کنندگان زعفران به دنبال مُهر استاندارد
    ” ۷۰ درصد زعفران کماکان فله*ای صادر و سبب از دست رفتن ۲۰ درصدی ارزش افزوده این محصول می*شود و زمانی*که به کشور مقصد می*رسد و از آنجا به کشور ثالثی صادر می*شود ارزش افزوده ای تا ۷۰ درصد برای کشور واسط و ثانی ایجاد می*کند. “
    و زعفران خالص و مرغوب هستند و البته در این میان برخی با استفاده از رنگ*های تقلبی، زعفران*های تقلبی را وارد بازار می*کنند و از آنجایی که صنعت زعفران آسیب*پذیر است، این امر اثرات نامطلوبی را به دنبال دارد. برخی مصرف*کنندگان در ایران به دنبال زعفران استاندارد نیستند به طوری که حتی نانوایی*ها نیز اقدام به فروش زعفران می*کنند در حالیکه در حال حاضر تنها ۱۰ واحد صنعتی در بالاترین سطح کیفی و استاندارد در استان*های خراسان رضوی و جنوبی اقدام به تولید زعفران استاندارد می*کنند.

    وی ادامه داد: میزان رطوبت وجه*تمایز زعفران اصلی از تقلبی است. زعفران*های تقلبی چون معمولاً از رطوبت بیشتری برخوردار هستند عمدتاً معطرند در صورتی که رطوبت زعفران علاوه بر اینکه وزن زعفران را موقتاً افزایش می*دهد، زمینه را برای رشد آلودگی میکروبی بیشتر فراهم می*کند.

    مدیرعامل شرکت زعفران سحرخیز همچنین اظهار داشت: ظرفیت صنعت بسته*بندی واحدهای زعفران بیش از دو برابر کل تولید است، به طوری که ۴۰۰ تن ظرفیت کارخانجات کشور است اما تولید زعفران ۱۵۰ تن است و با وجود ایجاد ظرفیت ۴۰۰ تنی بسته*بندی متاسفانه ۷۰ درصد زعفران کماکان فله*ای صادر و سبب از دست رفتن ۲۰ درصدی ارزش افزوده این محصول می*شود و زمانی*که به کشور مقصد می*رسد و از آنجا به کشور ثالثی صادر می*شود ارزش افزوده ای تا ۷۰ درصد برای کشور واسط و ثانی ایجاد می*کند.

    سحرخیز گفت: در حال حاضر ۵۰ واحد بسته*بندی استاندارد در کشور است که از این تعداد ۱۰ واحد به صورت صنعتی و در شرایط کاملاً مناسب جهت تولید محصولات غذایی و با پیاده*سازی بالاترین سطوح استانداردهای ملی و بین*المللی فعالیت می*کنند.

    منبع خانواده سبز
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  9. #96
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ● بهترین پیتزا را خودتان بپزید...
    بچه ها عاشق پیتزا هستند اما مدام بیرون بردن آن ها کار سالمی به نظر نمی رسد. بهتر است خودتان در خانه برای بچه ها پیتزا درست کنید. اگر درست کردن خمیر برای تان سخت است، می توانید از خمیرهای آماده که در سوپرمارکت ها وجود دارد استفاده کنید و خودتان روی پیتزا را پر کنید. این ۸ گروه از مواد را روی پیتزا بریزید تا ۸ مدل پیتزای مختلف با ۸ مزه کاملا مختلف داشته باشید.
    ▪ پیتزای کبابی
    سس باربکیو روی خمیر بمالید و تکه های مرغ یا گوشت را روی آن بچینید. کمی پنیر گودا روی پیتزا بریزید و آن را در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای هاوایی
    روی خمیر را از گوجه فرنگی، حلقه های پیاز، ژامبون مرغ و فلفل دلمه ای پر کنید، مقداری پنیر چدار روی آن بریزید و در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای پستو
    کمی ریحان، روغن زیتون، بادام زمینی و چند تکه فیله مرغ را روی خمیر بچینید و روی آن کمی پنیر پارمزان بریزید و در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای سالاد
    کمی سس گوجه روی خمیر بریزید و روی آن نخودفرنگی، ذرت، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، زیتون و پیاز بریزید. کمی سس بالزامیک اضافه کنید و بعد از ریختن پنیر آن را در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای پنیر
    روی خمیر کمی آویشن و پودر سیر بپاشید و روی آن کمی سس گوجه فرنگی بریزید. پیتزا را با پنیر پارمزان، پیتزا و گودا پر کنید و در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای مدیترانه
    روی خمیر روغن زیتون بریزید و روی آن گوشت ماهی بچینید. ترکیبی از زیتون سیاه و سبز را روی ماهی ها بریزید و کمی پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای مرغ ایتالیایی
    تکه های فیله مرغ را روی خمیر بچینید و روی آن مقداری پیاز و جعفری خرد شده و کمی گوجه فرنگی بریزید. پنیر پیتزا روی آن بپاشید و در فر بگذارید.
    ▪ پیتزای آلفردو
    روی خمیر کمی خامه بمالید، تکه های گوشت استیک را روی خامه بچینید، کمی پودر سیر اضافه کنید و بعد از ریختن پنیر پارمزان پیتزا را در فر بگذارید.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 12 از 38 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما