نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 302
صفحه 11 از 38 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من اگر خامه بزنم دیگه آبلیمو رو همون موقع نمیزنم .
    ولی در موارد دیگه حتما آبلیمو رو هم میزنم :) خیلی به دیرپز یا زودپز شدنش دقت نکردم :))))))))
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    دست گلتون درد نکنه با معرفتا عاچقتونم

    بازم سوال دارم

    مرغ رو توی پیاز و زعفرون و خامه( و ؟؟؟ ) بخوابونم ؟؟
    آیا نمک یا آبلیمو باعث دیر پز شدن مرغ میشه ؟؟؟(آخه یه جا خوندم ولی مطمئن نیستم)

    بعد من شنیدم که رستورانای معروفی مثل فارسی(البته آشپزخونه اس) مایه ی جوجه رو با دستگاهی توش تزریق می کنن
    وسطش مزه ی پیاز و زعفرون و فلفل دلمه می ده
    نمک و ابلیمو باعث ترد شدن گوشت مرغ میشه گوشت قرمزه که نمک رو باید اخر کار زد که سفت نشه ولی مرغ رو نکشو از همون اول باید بزنین ابلیمو هم باعث ترد شدن گوشت میشه برای زودتر نرم شدن گوشت هم میتونین از ماست استفاده کنین یا از کیوی من همیشه تو مایه گوشت کمی روغن مایع میزنم موقع کباب کردن هم روی کبابهای در حال پخت چندبار روغن با فرچه میزنم


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۹
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام به دوستای گلم من تازه عضو سایت شدم و خیلی خوش حالم که با خانم های هنرمندی مثل شما میخوام دوست بشم

    یه نکته در مرود پخت حبوبات در زودپز که تجربه خودمه که خیلی زودتر از اون چیزی که انتظارش و دارین میپزه

    بین پخت زود پز و خاموش کنین و تا بخارسش خارج بشه در زود پز و باز کرده بزارین 5 دقیق بجوشه مجدادا در زود پز و ببندین زمان پخت یک سوم زمان پخت همیشگی میشه

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    یه تجربه دیشب کسبیدم
    بادمجونو واسه 7 الی 8 دقیقه گذاشتم توی ماکروفر آبش یه کمی گرفته شد بعد با یه ذره روغن تو ماهیتابه سرخ کردم اصلا روغنارو به خودش نکشید و کاملا پخته بود.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    78
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام دوستان
    دمتون گرم ..... من که خیلی چیزها یاد گرفته ام .. مخصوصا" حبوبات داخل فلاکس ... فکر کنه ام بشه بجزء حبوبات چیزهای دیگه هم ریخت و بهشون ادویه زد که مزه دار هم بشه اند ....
    دوستان نمی دونید ذرت های کنسروی رو چطور می پزند که اونقدر نرم و خوشمزه است ... چون من هر وقت می پزم سفت می شه و اصلا" مزه هم نداره و.....
    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  7. #86

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra2m
    سلام دوستان
    دمتون گرم ..... من که خیلی چیزها یاد گرفته ام .. مخصوصا" حبوبات داخل فلاکس ... فکر کنه ام بشه بجزء حبوبات چیزهای دیگه هم ریخت و بهشون ادویه زد که مزه دار هم بشه اند ....
    دوستان نمی دونید ذرت های کنسروی رو چطور می پزند که اونقدر نرم و خوشمزه است ... چون من هر وقت می پزم سفت می شه و اصلا" مزه هم نداره و.....
    ذرت رو نباید خیلی بپزید...15 دقیقه کافی است....توی اب جوش بندازید کمی کره بریزد...و اواخر پخت کمی شکر...یا نمکه بستگی به ذائقه داره
    اگر زیاد بپزید سفت میشه
    و بستگی به نوع ذرت هم داره....مثلا شیری و غیر شیری
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #87
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21268
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra2m
    سلام دوستان
    دمتون گرم ..... من که خیلی چیزها یاد گرفته ام .. مخصوصا" حبوبات داخل فلاکس ... فکر کنه ام بشه بجزء حبوبات چیزهای دیگه هم ریخت و بهشون ادویه زد که مزه دار هم بشه اند ....
    دوستان نمی دونید ذرت های کنسروی رو چطور می پزند که اونقدر نرم و خوشمزه است ... چون من هر وقت می پزم سفت می شه و اصلا" مزه هم نداره و.....
    ذرت رو نباید خیلی بپزید...15 دقیقه کافی است....توی اب جوش بندازید کمی کره بریزد...و اواخر پخت کمی شکر...یا نمکه بستگی به ذائقه داره
    اگر زیاد بپزید سفت میشه
    و بستگی به نوع ذرت هم داره....مثلا شیری و غیر شیری
    منم بگم که مونده توی گلوم باد کرده

    من همیشه وقتی میخوام ذرت رو بپزم اول یه قابلمه بزرگ و پرآب میکنم و میذارم بجوشه .وقتی جوشید یکمی نمک میریزم.بعد بلال ها رو به مدت 5 دقیقه میذارم توی قابلمه که بجوشه.بعدش در میارم و بلافاصله توی یه ظرف بزرگ که آب سردریختم میذارم تا 5 دقیقه بمونه.خیلی نرم و خوب میشه


  9. #88
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من بادنجون رو به روش غزل بانو اول گذاشتم تو ماکرو و بعد سرخ کردم ... به روغن گرفتنش اینا کاری ندارم - ولی خوب به نسبت کمتر روغن گرفت ولی نه خیلی زیاد- اماااااااااااا بسیار بسیار خوشرنگ شد ... چون موقعی که تو ماکرو گذاشتم آبش کشیده شد و 1 کم تیره رنگ شد .... بعد اولا که زودی سرخ شد .... بعدشم خیلی طلایی و خوشرنگ شد . ممنون غزل بانو:*
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 11 از 38 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما