نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree748Likes

موضوع: نکات مفید در آشپزی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 302
صفحه 10 از 38 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    420
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: نکات مفید در آشپزی

    چه خوب اگر اين روش واقعا مصرف روغن رو كم كنه خيلي بهتر از سفيده تخم مرغ و آرده
    -------------------------------------------------------

    همه ما يه جورايي گنهكاريم
    براي كارهاي خوبي كه ميتونستيم انجام بديم اما انجامشون نداديم

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    350
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    481
    پسند کرده
    158

    Re: نکات مفید در آشپزی

    من اصولا بادمجان را وقتی برای مصرف روزانه سرخ میکنم یعنی برای نه فریز کردن بادمجان را مثل همون روش قدیمی نمک میزنم بعد رو شعله خیلی کم میگذارم که آرام آرام سرخ شود هر چقدر روغن اولش بریزیم با همون روغن سرخ میشود خیلی خیلی روغن به خودش میگیرد.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    552
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    17

    Re: نکات مفید در آشپزی

    سلام خانم ها
    قرمه سبزیم خیلی کم تلخ شده،من پیش از این از لیمو عمانی و آبلیمو یا آب نارنج واسه ترشیش استفاده میکردم، ولی این دفعه از آبغوره استفاده کردم. آیا تلخیش به خاطر این بوده یا جای دیگه ای از کارم ایراد داشته؟حالا په جوری تلخیشو بگیرم؟لطفا راهنمائیم کنید.
    ممنون

  5. #76
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط Parmin
    سلام خانم ها
    قرمه سبزیم خیلی کم تلخ شده،من پیش از این از لیمو عمانی و آبلیمو یا آب نارنج واسه ترشیش استفاده میکردم، ولی این دفعه از آبغوره استفاده کردم. آیا تلخیش به خاطر این بوده یا جای دیگه ای از کارم ایراد داشته؟حالا په جوری تلخیشو بگیرم؟لطفا راهنمائیم کنید.
    ممنون
    پارمین جون مامان من همیشه آبغوره میریزه و تلخ نمیشه ... شایستی اون سبزی تلخه - چی بود؟؟؟؟ شنبلیله؟ یا چیز دیگه:دی - اون زیادتر از حد معمول بوده
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #77
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: نکات مفید در آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    خانوما یه سوال

    من وقتی جوجه کباب درست می کنم خیلی خشک میشه (البته ران مرغ نه ! سینه)
    سوالم اینه که مغازه های بیرون مگه با سینه جوجه درست نمی کنن ؟؟؟ پس چرا انقده لذییییذه
    زهرا جان وقتی جوجه درست میکنی 2-3 تا کار میتونی بکنی که چربتر بشه - یعنی خشک نشه - یکی اینکه وقتی آبلیمو و زعفرون اینا میزنی توی موادت روغن زیتون بریزی کمی ... دوم اینکه موقعی که داری کبابشون میکنی وقتی نیم پز میشه برش های کوچیک بزنی - همونجا روی سیخ و آتیش - و با 1 چنگال کره روش بمالی ... سوم که بهترینشونه - از نظر چربولکی :دی - اینکه معمولا 1 قابلمه میذاری بغل دستت که جوجه های اماده رو بریزی توش دیگه .... توی اون قابلمه 1 قالب کره بنداز ... بعد جوجه های داغ رو که میندازی روش کره آب میشه و قشنگ چربی به خورد جوجه ها میره
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #78
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3815
    پسند کرده
    2794

    Re: نکات مفید در آشپزی

    این روش اول و سوم رو که آرام جون گفتن من همیشه بکار می برم مخصوصا سومیه عالیههههههههههههههههههههه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #79
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    2956

    Re: نکات مفید در آشپزی

    ما هم روش سومی رو به کار می بریم . رو تعداد بالا هم بسیار خوب جواب میده .

    ولی برای تعداد کم مثلا خانواده خودتون اگر خواستی خیلی به خودت حال بدی میتونی جوجه هات رو تو خامه و زعفرون بخوابونی .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  9. #80

    Re: نکات مفید در آشپزی

    دست گلتون درد نکنه با معرفتا عاچقتونم

    بازم سوال دارم

    مرغ رو توی پیاز و زعفرون و خامه( و ؟؟؟ ) بخوابونم ؟؟
    آیا نمک یا آبلیمو باعث دیر پز شدن مرغ میشه ؟؟؟(آخه یه جا خوندم ولی مطمئن نیستم)

    بعد من شنیدم که رستورانای معروفی مثل فارسی(البته آشپزخونه اس) مایه ی جوجه رو با دستگاهی توش تزریق می کنن
    وسطش مزه ی پیاز و زعفرون و فلفل دلمه می ده

صفحه 10 از 38 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما