نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2698Likes

موضوع: آبگوشت و دیزی

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 359
صفحه 38 از 45 نخستنخست ... 2835363738394041 ... آخرینآخرین
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینادخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    961
    اینم دیزی ما
    نام: photo_2015-07-09_18-00-38.jpg نمایش: 898 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    serepizadeh, اکی شمس, باران67 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    در برابرم مشت میکنی...
    می پرسی گل یا پوچ؟
    در دلم میگویم : فقط دستانت.....

  2. بانک بند ناف
  3. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    چربی گوشتورو خورد کردم وگذاشتم رو حرارت کم تا کمی ذوب شد بعد یه پیاز درشت رو خوردکردم وهمراه گوشت بهش اضافه کردو یه تفت مختصر دادم ورب رو اضافه کردم +فلفل ونمک وکمی مرزه تازه و+دوتا گوجه رو هم نصف کردم وهمراه سیب زمینی ریختم +نخود لوبیا که از شب قبل خیس کرده بودم وابشو اضافه کردم وگذاشتم بپزه.


    serepizadeh, mitra40, kurosh1 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24420
    پسند کرده
    13954
    گوشت ابگوشتی و با پیاز فراوون و زردچوبه و فلفل سیاه گذاشتم قشنگگگ پخت یه ساعت مونده به خاموش کردن دارچین و نمک و رب گوجه زدم و یه قاشق پودر لیمو عمانی . 2 الی 3 تا هم سیب زمینی کوچولو انداختم داخلش بپزه

    عالی شداا

    نام: IMG_5866 (3).jpg نمایش: 2559 اندازه: 106.0 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    ویرایش توسط آهو مشکی پوش : ۱۳۹۴/۰۷/۱۳ در ساعت ۰۱:۵۲ بعد از ظهر
    serepizadeh, مهشید71, zakizadeh و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  5. #300
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86491
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    دیزی




    اوووووووووووووم
    دیزی خوراش دستا بالا

    و اما برای دیزی

    نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم و چند بار آبش رو عوض میکنم تا نفخش گرفته بشه

    ظرفای دیزی رو میذارم جلوم و به نسبت مساوی و چشمی از مواد زیر داخل هر ظرف میریزم:

    گوشت گوسفندی چرب و چیلی ترجیحا با استخوان
    گوجه
    نخود لوبیا خیسانده
    سیب زمینی پوست گرفته
    پیاز خرد شده
    فلفل سیاه و زردچوبه

    بعد از اون داخل ظرف ها اب میریزم و با شعله ی بسیار کم و شعله پخش کن روی حرارت قرار میدم.
    در ظرفم هم میذارم.
    عاشق اون درای گلی خوشگلشونم

    بعضی ها داخل فر میذارن با درجه ی کم
    ولی من روی گاز میذارم و زمان طولانی میدم.چیزی در حد یک شبانه روز یا حتی بیشتر
    اخر کار بهش نمک میزنم.
    رب رو هم در کمی روغن تفت میدم و بهش اضافه میکنم.

    فوق العاده جا افتاده و خوشمزه میشه
    یه وجب روغنم روش جمع میشه


    اجزاء لاینفک دیزی رو معرفی میکنم خدمتتون:

    -سبزی خوردن با ریحان
    لینک اموزش گل رز با تربچه
    لینک اموزشی گل پیازچه

    -نون سنگک
    -پیاز
    -ترشی
    لینک اموزشی ترشی البالو


    -دوغ


    serepizadeh, hasti68, نایاب 90 و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    نخود ولوبیای خیس خورده+سیب زمینی خرد شده+پیاز خرد شده +رب+گوشت گوسفندی

    serepizadeh, m1361, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم دیزی من که عین باران67
    عزیز درست میکنم فقط من ادویه آبگوشت و کمی هم پیاز میریزم و رب رو هم تفت نمیدم همون جور میریزم و در آخرای پخت هم بامیه فریز شدم رو اضافه میکنم

    نام: DSC08591.jpg نمایش: 620 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    serepizadeh, *شمیم*, میس مهسا و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #303
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3311
    پسند کرده
    4190
    این غذا اسمش چانفانا هست که یه غذای پرتغالیه و من چون لینک غذاهای پرتغالی رو نمی دونستم فعلا اینجا قرارش می دم و اگر تاپیکی براش بود جابجاش می کنم... یه غذای خیلیییی خوشمزهههه و خیلی هم راحت
    راستش این غذا جزو سفرهای غذایی عید ما به کشورهای مختلف بود نه اینکه براحتی نمی تونیم خیلی جاها بریم...گفتیم لاقلللل غذاشونو که می تونیم به خونه بیاریم نتیجه هم عالی بود....
    دیگه زیاد حرف نمی زنم و می رم سر اصل مطلب


    اگه تو اینترنت سرچ کنید عکس های مختلفی ازش تو اینترنت پیدا می کنید اما برای نمونه من این عکس رو می ذارم...این غذا رو از برنامه ی فود سافاری ترجمه کردم...چانفانا تو تنور گذاشته می شه (مثل تنور نونوایی) ولی رو گاز هم به وفور پخته می شه...همچنین شراب قرمز داره که من بومی سازیش کردم و با اون چیزی که به ذهنم می رسید و سرچ کردم و یافتم!جایگزین کردم...




    نام: iguaria-chanfana.jpg نمایش: 529 اندازه: 86.4 کیلو بایت


    مواد لازم شامل:


    گوشت بز و اگه در دسترس نبود گوسفند (استخوان داشته باشه)
    پیاز درشت خرد شود
    سیر
    جعفری
    پاپریکا
    نمک
    فلفل سفید
    برگ بو
    روغن زیتون


    حالا برای شراب قرمز من از این مواد استفاده کردم:(از این سایت استفاده کردم)


    آب! و عصاره خشک گوشت قرمز که اگه عصاره گوشت یا سبزیجات داشته باشید نیازی بهش نیست : 3 لیوان
    آب آلبالو (اولش می خواستم فقط از همین استفاده کنم مزه اش خیلی داغون بود!) : نیم لیوان
    سرکه بالزامیک : 2 ق چ
    عسل : 1/5 ق س


    من فلفل سفید و برگ بو نداشتم و نریختم
    پیاز خرد شده کف ظرف...گوشت رو یه لایه روش می چینیم و نمک و فلفل و سیر رو هم روش میذاریم...و به همین ترتیب لایه لایه عمل می کنیم تا مواد تموم شده و نهایتا بقیه مواد رو روش می ریزیم...
    ما که شراب اضافه نمی کنیم و به جاش همون مواد شراب که گفتم رو باهم مخلوط کردم و روی مواد ریختم
    قابلمه رو برای 24 ساعت با در بسته در یخچال گذاشتم
    برای 12 ساعت هم با شعله کم پختمش...
    بسیار لذیذ و خوشمزه بودش...
    این هم از خود غذای مسلمیزه شده:


    نام: IMG_20150324_235151.jpg نمایش: 1938 اندازه: 96.7 کیلو بایت
    پیتزا
     
    serepizadeh, maman_mahya, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  9. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    300
    پسند شده
    2496
    پسند کرده
    14584
    این هم دیزی من
    مواد لازم: نخود و لوبیای سفید که از شب قبل خیس شده - پیاز - گوشت گوسفند با استخوان وچربی -گوجه -سیب زمینی که من به سبک بیرون سیب زمینی رو با پوست میزارم - کمی هم رب
    واسه پختش هم همه مواد بجز سیب زمینی و گوجه رو میزارم بپزه روی شعله کم پنج شش ساعت بعد یک ساعت قبل از خاموش کردن سیب زمینی ویک گوجه که چهار قاچ شده رو بهش اضافه میکنم ومیزارم خوب جا بیفته البته توی عکس نخود و لوبیا ها زیر ابش هستن مشخص نیست
    نام: _20151001_213715.jpg نمایش: 436 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    serepizadeh, hasti68, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 38 از 45 نخستنخست ... 2835363738394041 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما