نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2706Likes

موضوع: آبگوشت و دیزی

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 360
صفحه 37 از 45 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    900
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    271
    پسند شده
    7246
    پسند کرده
    6368

    ویترین مدال ها

    آبگوشت مرغ
    مرغ رو با لپه و پیازداغ می زاریم بپزه تو ظرف دیگه پیازداغ و گوجه فرنگی خرد شده درست می کنیم تا گوجه ها بپزن به قابلمه اضافه می کنیم همراه سیب زمینی و فلفل اجازه می دیم تا سیبزمینی هم بپزه.البته به جای لپه میشه نخود هم استفاده کرد
    نام: image-7d383ca25e9a3fd78c6b57f57471616d58d2290f380fcd3112ff3afb84e46c61-V.jpg نمایش: 452 اندازه: 91.3 کیلو بایتنام: image-2dc5ae5c5b145de307121332de890f1e342e92f0d9b7fbc94121182fb5c9292b-V.jpg نمایش: 462 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    افسونی, m1361, ostooreh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    196
    پسند شده
    10355
    پسند کرده
    5525
    ابگوشت دوغ
    آبگوشت و دیزی

    نام: 20150220_125903.jpg نمایش: 1942 اندازه: 80.2 کیلو بایتنام: 20150220_125920.jpg نمایش: 467 اندازه: 68.4 کیلو بایتنام: 20150220_125934.jpg نمایش: 429 اندازه: 73.7 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    افسونی, باران67, ستار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  4. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    24458
    پسند کرده
    30059


    ابگوشت مرزه

    گوشت کوسفندی +پیاز رنده شده + سیبزمینی پوست کنده + پرک لیمو عمانی + زردچوبه + یه دونه گوجه درسته +یه نیکه کوچیک چربی گوشت + یه مشت نخود
    میذاریم بپزه و دراخر رب رو سرخ میکنم توش میریزم و یه ربع اخر هم مرزه خشک میپاشم روش و یه جو زد و به روغن افتاد ، سرو میشه
    نکته : حتما همراه گوشتتون یه تیکه قلم گوسفند هم استفاده کنین ... محشررررر میشه
    باران67, رخند, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    4956
    پسند کرده
    9439
    نخود و لوبیا رو از روز قبل خیس دادم و چند بار آشو عوض کردم. گوشت گوسفندی رو با نخود و لوبیا و پیاز میذارم دو ساعتی بپزه بعد بهش رب گوجه که کمی تفتش داده بودم و نمک و لیمو عمانی و سیب زمینی اضافه میکنم و دو ساعت دیگه هم میذارم کاملا بپزه و جا بیفته. آب نارنج و آبلیموی تازه هم خوشمزه ترش میکنه.

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0004.jpg
مشاهده: 829
حجم: 104.9 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, m1361, azarin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    چشم عسلی65 آواتار ها
    فرشته سادات
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۵
    محل سکونت
    خوزستانیم
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    2568
    پسند کرده
    29
    ابگوشت محبوب همسرجونم
    نام: 5.jpg نمایش: 521 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    پیتزا
     
    amir mami, zakizadeh, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم ازت میخوام به منو عشقم یه نینی بدی........

  7. #294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    809
    میزان امتیاز
    310
    پسند شده
    7127
    پسند کرده
    14155

    ویترین مدال ها

    آبگوشششششت
    من همیشه داخل زودپز درست میکنم ، چون عقیده دارم که هیچ خاصیتیش از بین نمیره و بخار نمیشه.
    یک پیمانه پلوپز نخود و لوبیا سفید و یک تکه گوشت سردست گوسفندی و یک تکه دنبه ، یک عدد پیاز ، یک قاشق غ رب گوجه را با مقداری اب داخل زودپز میریزم تا بپزد.
    بعد که یک مقداری از پختش گذشت دنبه را دراورده و کوبیده و داخل زودپز می اندازیم و کمی نمک اضافه کرده .
    و وقتی کامل پخته شد . یک عدد سیب زمینی را به 4 قسمت کرده و 3 عدد لیموعمانی داخلش انداختم و در زودپز را به صورت نیمه باز گذاشته تا هم سیب بپزد و جا بیافتد .

    نام: IMG_20150709_131839.jpg نمایش: 1872 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    و این هم گوشت کوبیده اش که همونجا سر سفره تزیین کردم
    نام: IMG_20150709_132426.jpg نمایش: 2161 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    باران67, m1361, ستار و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  8. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    373
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    134
    پسند شده
    4481
    پسند کرده
    659
    دیزی سنتی در دیله

    نام: P270394_11.08.jpg نمایش: 417 اندازه: 88.2 کیلو بایتنام: P270394_11.09.jpg نمایش: 590 اندازه: 95.3 کیلو بایت

    برای پخت این مدلی دیزی باید یه قابلمه که بلااستفاده هستش رو به بزرگی تعداد دیله هاتون داشته باشین

    من برای 3 نفر تدارک دیدم

    300 گرم گوشت و دنبه رو با نخود و لوبیا خیس خورده و یه دونه پیاز پوست کنده درسته رو با آب جوش سرد شده میزاریم تو قابلمه تا به جوش بیاد و نیم پز بشه بعد دنبه رو با پیاز کوبیدم و زردچوبه و رب اضافه کردم و حالا نوبت دیله هاست

    در هر دیله یک تکه گوشت 2 قاشق غذاخوری نخود ولوبیا و نصف سیب زمینی و نصف گوجه فرنگی رو گذاشتم
    بعد دنبه کوبیده رو با آب گوشت مخلوط میکنیم و توی دیله هامون میریزیم
    من نیم ساعت از قبل قابلمه بزرگ رو که خالی بود رو شعله گذاشتم تا حسابی داغ بشه و وقتی دیله هامون پر شد توی قابلمه میچینیم و روی شعله میزاریم وقتی که آبگوشت جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میزاریم 1 ساعت جا بیافته

    دیزی سنتی
     
    باران67, zakizadeh, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  9. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    575
    پسند کرده
    564
    ما یه نوع دیزی داریم که بهش میگیم گوشت لوبیا .
    تشکیل میشه از گوشت مناسب بارکردن(گوشت همراه چربی و استخوان دارای مغز) + لوبیا سفید + پیاز + ادویه های مناسب دیزی.
    یا آبش رو جدامی کنیم و نون خشک داخلش ریخته و کمی که خیس خورد، نوش جام می کنیم و مواد جداشده از آب را هم کوبیده تا کاملا له بشه و بعد با نون نرم و ترشی میل می نماییم
    یا آن را به عنوان یک خورشت با شوید پلو می خوریم. که من این آخری رو معمولا درست میکنم خودم.
    این غذا تو شهر ما (آران و بیدگل) ، غذاییه جزو غذاهای حسینیه های توی محرمه. البته قدیم بیشتر بود، الن کمتره ، اما الانم روز تاسوعا عاشورا معمولا این غذا رو میدن به صورت کوبیده شده. و چقدر هم میچسبه. جاتون خالی.
    خونه مامانمم، یه دیگ بزرگ ، روز عید غدیر میپزن و همه فامیل ناهار مهمونن و آبگوشت و کوبیده رو میخورن و حال میکنن.
    عکس الان ندارم، سعی میکنم به زودی بزارم.
    راستی ما گوشت نخود و اسفناج و نیز گوشت کلم هم داریم که نمیدونم بقیه شهرا هم میشناسن یا نه. سعی میکنم دستورشو بزارم.
    باران67, Miss Razieh, ستار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 37 از 45 نخستنخست ... 2734353637383940 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما