نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2209Likes

موضوع: انواع کبـــاب تابه ای

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 369
صفحه 42 از 47 نخستنخست ... 3239404142434445 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ayshe آواتار ها
    عایشه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    گلستان.گنبد
    نوشته ها
    153
    میزان امتیاز
    38
    پسند شده
    1282
    پسند کرده
    1580
    نام: 20110126542.jpg نمایش: 981 اندازه: 67.7 کیلو بایت
    گوشت چرخکرده.پیاز رنده شده آبگرفته.نم .فلفل.
    قورمه سبزی
     
    سادن, z.rezaei, golbarg. و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    گوشت چرخکرده +فیله مرغ
    که فیله مرغ را نواری برش داده با نمک و ابلیمو پیاز خلالی و زعفران مزه دار کردم وسط رول مرغ گوشت قلقلی که با نمک و ادویه و ارد مخلوط کرده بودم را قرار دادم به سیخ چوبی کشیدم و سرخ کردم.
    باران67, ELAHE_ABAN, kurosh1 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  3. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3862
    پسند کرده
    3230

    ویترین مدال ها

    مجددا کباب تابه ای بوقلمون
    m1361, pooneh 007, golbarg. و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  4. #332
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    جشنواره کباب تابه ای

    در ادامه با جشنواره کباب تابه ای در خدمتتون هستم






    کباب تابه ای بسسسیار بسیار خوشمزه با دستور خانم گل اور
    عاشق این بانوی مهربان و سخاوتمندم


    مواد مورد نیاز برای کباب تابه ای: برای 4-5 نفر

    گوشت چرخ کرده 400 گرم
    پیاز یک عدد( درشت باشه حتما چون عطر غذا به پیازش هم مرتبط هست.)
    نمک و فلفل :به میزان لازم
    زردچوبه: 1 ق چ
    دارچین:به میزان لازم
    گوجه: 3 عدد
    رب گوجه:1 ق غ
    سیب زمینی:2 عدد متوسط



    طرز تهیه:

    نکته ی اول در مورد گوشتی که استفاده میکنیم هست.
    بهتره که گوشتمون ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله باشه. و طبیعتا اگر گوشت پر از چربی و دنبه گوسفندی نباشه، کباب بهتری بهمون میده
    -اگر گوشت گوسفند تنها استفاده کنیم کباب ها جمع و تپلی میشن
    -اگر فقط از گوشت گوساله استفاده کنیم کباب خشک میشه
    در واقع ترکیب این دو کباب لطیف و خوشمزه ای بهمون میده

    پیاز رو با رنده ی ریز رنده کرده و با همون آبی که ازش جدا میشه به گوشت اضافه میکنیم(نیازی به آبگیری پیاز نیست)
    نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم.
    فلفل سیاه و زردچوبه به گرفتن بوی ضحم گوشت کمک میکنن و خیلی ادویه های موثری هستن.
    نوک ق چ درچین اضافه میکنیم چون اصلا نمیخواییم وجود دارچین حس بشه

    دستاتون رو تمیز بشورین و گوشت رو خوب ورز بدین.
    برای ورز دادن گوشت ، گوشت رو باید با دست و بدون دستکش، ورز بدیم.
    به این صورت که گوشت رو یه طرف کاسه جمع کنین و با کف دست روی اون مالش بدین ،اینجور گوشت تو ظرف پهن میشه
    باز گوشت رو جمع کنین و مالش بدین و...
    مثل وقتی که میخواییم لباس رو بسابیم
    پرتاب کردن گوشت برای ورز دادن باعث میشه کبابمون سفت و خشک بشه
    از کجا بفهمیم ورز دادن کافی هست؟
    وقتی ته ظرف و لای انگشتانمون شروع به سفید شدن میکنه نشون میده که ورز کافی دادیم و گوشت منسجم هست و گوشتمون برای درست کردن کبابی لطیف اماده ست
    تقریبا سه دقیقه زمان کافی هست.

    برای کباب تابه ای باید نمک اندازه باشه.میتونین ذره ای از گوشت رو به نوک زبونتون بزنین و همین کار برای تست و فهمیدن میزان نمک غذا کافی هست.چون غدد چشایی شوری نوک زبان قرار دارند.


    برای پخت کباب تابه ای:

    کف تابه بسته به ذائقه ی خودتون روغن بریزین(از 1 تا 3 ق غ) و گوشت رو به هر صورتی که دوست دارین شکل بدین و داخل تابه ی گرم شده قرار بدین.


    نکته:حرارت در ابتدا سرخ کردن هر گوشتی باید زیاد باشه چون اگر کم باشه اب گوشت در میاد و گوشت سفت و خشک میشه.
    بعد از اینکه دو طرف گوشت سرخ شد و مطمئن شدیم که دیگه اب نمیندازه میتونیم حرارت رو کم کنیم.



    دو طرف کباب رو خوب سرخ کنین
    از اینجا به بعد روش ها متفاوت هست
    بعضی ها بعد از سرخ کردن کباب اون رو سرو میکنن و در واقع خشک و بدون سس اون رو میپسندن.

    بعضی ها کباب تابه ای رو آبدار میپسندن،و ترجیح میدن در کنارش سسی هم باشه تا سرو کنن.
    برای داشتن کباب تابه ای با سس به صورت زیر عمل میکنیم:

    بعد از سرخ شدن دو طرف گوشت،گوجه رو روی گوشت ها خرد میکنیم.
    میتونین گوجه ها رو نگینی کنین ، نصف کنین و یا حلقه کنین.
    برای قرار دادن گوجه ی نصفه اون رو از طرف پوستش داخل تابه بگذارین چون از طرف گوشتش اگر قرارش بدین خالی میشه و له میشه و بد شکل

    در گوشه ای از تابه رب گوجه رو داخل همون روغنی که توی تابه هست تفت بدین ،بعد از اون یک لیوان اب اضافه کنین و زمان بدین تا با حرارت ملایم غذا جا بیافته و خوب بپزه
    در تابه رو هم نیمه باز بگذارین طبق معمول همه ی خورش ها




    نکات:

    1-میتونیم با مرغ هم کباب تابه ای درست کنیم که حتما باید از زعفران دم کرده استفاده کنیم.
    و از ترکیب ران و سینه باید استفاده کنیم چون سینه به تنهایی خیلی خشک هست.



    2-فریز کردن:
    میتونین کباب تابه ای رو بعد از شکل دادن مثلا به صورت سیخ های کباب کوبیده،
    بسته بندی کرده و فریز کنین .و برای هر بار استفاده کباب آماده رو داخل تابه قرار بدین


    ***
    طرز تهیه کته:

    کباب تابه ای همراه با کته میچسبه
    پس بریم که اموزش کته ی خانم گل اور هم داشته باشیم


    مواد لازم:

    برنج:2 پیمانه
    آب:3 پیمانه
    کره:1 ق غ
    نمک:به میزان لازم


    طرز تهیه:
    مهمترین نکته اینه که برنج خوب و ایرونی استفاده کنین
    برنج رو با آب یکدست ،2-3 بار تمیز بشورین.
    آب یکدست یعنی دمای آب شیر در تمام طول شستن برنج یکسان باشه و شیر اب رو گرم و سرد نکنیم.
    اگر دمای اب تغییر کنه و یا اینکه موقع شستن برنج رو چنگ بزنیم ،برنج خرد میشه
    برای شستن برنج با کمک انگشت ها به صورتی دورانی،برنج رو میشوریم.

    تناسب آب و برنج در کته:
    هر میزان پیمانه برنج داریم ضرب در دو کرده و یک پیمانه کم میکنیم و اون میزان پیمانه آب رو نشون میده
    یعنی اگر 3 پیمانه برنج داریم، 5 پیمانه آب نیاز داریم.
    آب هم دما با همون دمایی که برنج رو شستیم داخل قابلمه ریخته و میذاریم برنجمون خیس بخوره
    نمک هم بهش اضافه کنین.
    نیم ساعت الی دو ساعت زمان میدیم تا خیس بخوره
    دو ساعت خیس بخوره خیلی بهتره

    بعد از اون
    قابلمه رو با در باز روی حرارت زیاد قرار میدیم و وقتی جوش اومد و نزدیک به زمانی شد که آب برنج رو به اتمام هست،
    کره یا روغن رو داخل اون بریزین
    برنج رو کمی هم بزنین تا کره به همه جای وان برسه و دم بگذارین.
    شعله ابتدا متوسط رو به بالا باشد تا بخار داخل قابلمه جمع بشه و بعد از اون شعله رو کم کنین.
    این کار باعث شکفته شدن دونه های برنج میشه و برنج در عرض نیم ساعت کمتر اماده ست.

    نکته:
    -من همیشه همون اول روغن یا کره رو میزنم
    pink girl, najmehkhatoon, Behjat و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #333
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    کباب تابه ای مدل سنتی





    کباب تابه ای به روش خانم گل اور عزیزم و به صورت سنتی

    از گوجه گیلاسی استفاده کردم و برای سیب زمینی هم سیب زمینی رو به صورت درشت خرد کردم و داخل سرخ کن بدون روغنم ریختم
    اخرای کار دستگاه بهش نمک فلفل و شوید خشک زدم.
    بسسیار بسیار خوشمزه و متفاوت شده بود





    همراه با:

    -کته زعفرونی
    -دوغ
    -سبزی خوردن
    -لیمو ترش
    -ماست
    -زیتون سبز و زیتون سیاه
    -ترشی فلفل دلمه ای (لینک آموزشی)
    -ترشی فلفل سبز(لینک آموزشی)
    -ترشی بادمجان(لینک اموزشی)
    -سیب زمینی سرخ شده



    emetis, *شمیم*, mitra40 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #334
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    کباب تابه ای سیخی





    با دستور خانم گل اور عزیز و به صورت سیخی

    با سیخ کوچولوهای کباب حسینی
    گوجه ها هم مقداریش رو به سیخ گرفتم تا موقع سرو کنار کباب ها بگذارم.

    همراه گوجه ها فلفل هم چند تا دونه داخل تابه میگذارم معمولا
    طعمش رو تند و تیز و خیلی خوشمزه میکنه


    kurosh1, emetis, *شمیم* و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #335
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    کباب تابه ای دور فلفل





    برای این مدل گوشت رو دور فلفل سبز تند گرفتم.
    خیییلی خوشمزه و عالی شده بود
    kurosh1, *شمیم*, mitra40 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    سینه مرغ +تفاله پیاز+زنجبیل+ادویه گراماسالا+زعفرون+یه حبه سیر 3-4 ساعت در ظرف دردار تو یخچال موند بعد در تابه رژیمی پخته شد
    اخر پخت باز زعفران اضافی زدم
    نام: photo_2016-01-19_22-42-19.jpg نمایش: 770 اندازه: 92.7 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    mitra40, سادن, sita-golam و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

صفحه 42 از 47 نخستنخست ... 3239404142434445 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما