نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2223Likes

موضوع: انواع کبـــاب تابه ای

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 370
صفحه 2 از 47 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    پخت کباب تابه ای با مایکروفر
    مواد لازم:
    گوشت چرخ كرده 300 گرم
    پياز متوسط 2 عدد
    نمك به مقدار كافي
    روغن 4 قاشق غذاخوري
    گوشت را با پياز رنده شده و نمك مخلوط مي كنيم و گوشت را ورز مي دهيم ظرف مسطحي را انتخاب كرده و كف آنرا چرب مي كنيم و ظرف را به مدت 2 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم تا داغ شود سپس گوشت را با قطر نازك در آن پهن مي كنيم و گوجه فرنگي را نيز حلقه كرده و در اطراف آن مي چينيم ظرف را بدون در به مدت 6-8 دقيقه قدرت 80% در مايكروويو مي گذاريم.
    سپس كباب را به شكل دلخواه برش مي دهيم و پشت و رو مي كنيم و سطح آنرا روغن اندود كرده و ظرف را روي سه پايه (بلند) فلزي قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 6-8 دقيقه با گريل روشن مي كنيم تا سطح كباب برشته شود. منبع :سايت اكاايران


    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam Banoo
    به ليمو جون
    كبابهات خشك نشدن؟منظورم اينه مثل كباب تابه اي آبدار هست؟
    نه مريم جون خشك نبود .لااقل از نظر ما كه اينطور نبود .همسر مون هم خوشبختانه پسنديدن و ايرادي نگرفتن .خودمم چون اولين با بود چندين بار چكش كردم كه خيلي خشك و برشته نشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    نوشتم :(دوستت دارم
    پرانتز را نبستم بگذار اين حقيقت تا ابد جريان بيابد....

  2. #10
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794

    Re: انواع کباب

    دستور کباب تاره ای رو که همه بلدن و نکته خاصی نداره.فقط من همیشه کبابم سفت میشه و به همین دلیل اندازه ته استکان آب جوش روی گوشتم می ریزم که به نظرم گوشت رو نرم و پوک می کنه
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۵
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای
    بدون آب - داخل موادش سماق و یک قاشق چایخوری رب ریختم تو آخرین مرحله (به پیشنهاد شیدا جون) کره ریختم.
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    *در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است*

  4. #12

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای:



    من اینطوری درست میکنم:
    گوشت رو همراه پیازرنده شده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه حسابی ورز می دم و یک ساعتی می ذارم تو یخچال بمونه
    بعد کف ماهیتابه ( از این مربع هاست) رو با کره آبشده چرب میکنم و مواد گوشتیمو داخلش پهن میکنم . بعد با چاقو برشهای یک اندازه می زنم و روشونو سماق حسابی و زعفرون حسابی می ریزم . بعد گوجه فرنگی رنده شده رو هم می ریزم روش اندازه دو سه قاشق روشون پهن می کنم کنار ماهیتابه ام هم جاهایی که گوشت وقتی می پزه کمی جمع میشه اونجاها هم فلفل دلمه ای خرد میکنم مزه اش با کره محشر میشه
    بعد یه طرفش که پخت دوباره با چاقو یه خط دیگه روشون می ندازم و برشون می گردونم دوباره همون کارهای قبل رو روی این سمتش هم انجام می دم
    سماق و زعفرون و گوجه رنده شده آخر سر هم روشون برشهای نازک کره میذارم تا با حراره گوشت اب شه و به خورد گوشت بره.
    خیلی خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه.
    باران67, مداد رنگی و monir11 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  5. #13

    Re: انواع کباب


    کباب تابه ای

    پیاز رومیکس میکنم.. و با گوشت و نمک و کمی فلل و زعفران آب شده مخلوط میکنم...و خوب ورز میدهم...بعد توی تابه ای رو چراب میکنم..فقط در چرب شده روغن میریزیم. ...و گوشت رو داخلش پهن میکنم و با کفکیر که صاف باشه توی تابه خط میندازم...تا مثل سیخ کوبیده بشه..بعد میگذارمر وی حرارت..وقتی اب انداخت در تابه رو نیمه میگذارم تا اب اضافه اش بخار بشه..یک بار هم بر میگردونم و در اخر کمی کره و سماغ روی کبابها میدهم و سرو میکنم......
    گاهی کم یک زرده تخم مرغ به گوشت میزنم..این بار اما نزدم..
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #14
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کباب

    یه کباب تابه ای قدیمی .
    گوشت و پیاز و ادویه رو ورز میدم و تو تابه پهن می کنم و روش رو سماق میپاشم . خودش آب میندازه و می پزه . آخر کار روش یکم روغن زیتون میریزم و گوجه ها رو هم می چینم روش .
    بعضی وقتا هم همون اول یکم رب رقیق شده می ریزم روش .

    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای با سینه مرغ چرخ شده ، اگر زعفران استفاده شود خیلی بهتر است .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]به پندار تو : جهانم زیباست ![/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]جامه ام دیباست ! دیده ام بیناست ! زبانم گویاست !قفسم طلاست ! به این ارزد که دلم تنهاست ؟![/HIGHLIGHT]

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    181

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای

    مداد رنگی, saharbanoo90, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نيست قفلها دست كيست مهم اينست كليدها دست خداست .

صفحه 2 از 47 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما