نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2223Likes

موضوع: انواع کبـــاب تابه ای

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 370
صفحه 15 از 47 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047

    Re: انواع کباب



    کباب تابه ای : گوشت بره و پیاز فراوان + نمک و زردچوبه .... کف تابه پهن کردم و شعله رو کم کردم تا نیم ساعت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای بامرغ
    1عددسینه مرغ+کمی گوشت ران مرغ چرخ شده+2حبه سیررنده شده+1عددپیازرنده شده که ابشوکشیدم+نمک وفلفل وزردچوبه کمی تخم گشنیز2قاشق غذاخوری زعفران
    اول توتابه پهنش کردم کمی که خودشوگرفت برش دادم

    اینجاهم همراه پلو
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای با گوشت گوساله
    گوشت+پیاز+نمک و فلفل


    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۱
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط paksima
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohi
    سلام دوستان من یه سوال داشتممم ...من هر وقت کباب تابه ای مرغ میزارم خشک میشه ... شما دللیشو میدونی به نظرتون چه کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید ..........
    سلام دوست عزیز
    کباب تابه ای مرغ چون باسینه مرغه خوب خشک وسفت میشه میتونی ترکیبی ازگوشت سینه وران مرغو بریزی
    البته من جایی هم خوندم میتونیدیک سیب زمینی ابپزکوچک هم به موادتون اضافه کنیدتاکمی نرمتربشه(من خودم هنوزامتحان نکردم)
    پاک سیمای عزیز سلام
    اگر در مایه کبابتون یک قاشق خامه اضاقه کنید کباب نرمی خواهید داشت البته همینطور که دوست عزیزمونم گفتند مخلوط سینه ورون هم استفاده کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع کباب


    کباب تابه ای که در واقع اینبار کباب لا پلویی شد!همسری سرما خورده بود و منم به فکرم رسید که کبابا رو شکل بدم و لای پلو بذارم تا همزمان هم برنج ده بکشه و هم کبابها بپزه.رو کبابها هم کمی سماق زدم.از نظرمون واقعا خوشمزه شده بود.به خصوص عطرش عالی بود.اما خب شکلش زیاد خوشگل نمیشه دیگه!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  7. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    481
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای
    گوشت چرخ کرده -پیاز- نمک
    گوشت رو تو تابه پهن کردم یکمی هم روغن ریختم زیرشو کم کردم گذاشتم بپزه ولی اینبار درشو نذاشتم زودی آبش خشک شد فکر میکنم تو پختش تاثیر گذاشت اونجوری بهتر پخته میشد اینجوری زودحالت پخته پیا کرد و وقتی اومدم بکشم تو طرف همش خرد شد
    ایششششششششش
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۵
    محل سکونت
    کلیفرنیا
    نوشته ها
    402
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    74
    پسند کرده
    20

    Re: انواع کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohi
    سلام دوستان من یه سوال داشتممم ...من هر وقت کباب تابه ای مرغ میزارم خشک میشه ... شما دللیشو میدونی به نظرتون چه کار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید ..........
    منم از کباب تابه*یی* خشک خوشم نمی**یاد واسه همین این کارو می*کنم اصلا خشک نمی*شه.
    اول اینکه پیازو آبشو میگیرم و با ادویه گوشت رو توی همون ماهی* تابه که میخوام کباب تابیم رو درست کنم ورز میدم ،این کار باعث میشه که چربی خود گوشت به ماهی* تابه بچسبه عوضش دیگه هیچ روغنی لازم نیست به*** کباب اضافه بشه و با چربی خودش می**پزه.
    دوم اینکه گوشت تو ماهی* تابه پهن می*کنم و به شکل دلخواه بهش شکل میدم بعد زیرشو روشن می*کنم ،همین که آب باز کرد و کمی* خودشو گرفت(۳-۴ دقیقه) برش میگردونم. معمولان خیلی* آب باز میکنه، همین جاا دیگه خاموشش می*کنم و میذارم یه نیم ساعتی* بمونه، دوباره می*بینید که همهٔ آب جذب گوشت میشه. دوباره ۵-۶ دقیقه قبل از سرو غذا زیرشو روشن می*کنم و با شله زیاد سریع سرخش می*کنم دیگه اون آب رو اصلا پس نمیده و کبابتون آبدار میشه و اصلا خشک نمیشه. اگه دوست داشتین میتونید روش گوجه و فلفل دلمهٔ هم بذارید و با هم سرخشون کنید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896

    Re: انواع کباب

    کباب تابه ای محشرررررررررر

    گوشت - پیاز رنده - 1 تخم مرغ - فلفل دلمه ای ریز- پودر نون - نمک و فلفل سیاه - زنجبیل - چند برگ گشنیز و جعفری

    باور کنید کشته دادد




    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 47 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما