نمایش نتایج: از 1 به 8 از 69
-
۱۳۸۸/۱۰/۲۳, ۰۹:۵۲ قبل از ظهر #1عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 162
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 167
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴شربت آبلیمو - لیمو شکری - معجون لیمو عسلی
سلام من یه جور چاشنی با لیمو درست میکنم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی بیخیال
فصل لیمو که میشه لیموهای زرد و آبدارو حلقه حلقه های نازک برش میدم و توی ظرف یا شیشه ای که سرش گشاد باشه ( ببخشید که از این کلمه استفاده کردم چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) میچینم و روش کمی شکر میپاشم و دوباره ردیف بعدی و همینطور تکرار تا ظرف پر شه و بعد در عرض 10 روز خودش کم کم آب مینداره و طعم میده اونوقت هم با چایی و هم با غذا واسه وقتهایی که لیموی تازه ندارید اونقدر هم خوشمزه است که نگو عکش رو کنار غذا دارم الان تکیشو ندارم
نوشته اصلی توسط shishou
نوشته اصلی توسط yasamin99
نوشته اصلی توسط shishou
ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ در ساعت ۰۶:۰۸ بعد از ظهر
خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.
-
۱۳۸۹/۰۴/۲۹, ۰۶:۱۳ بعد از ظهر #2
آشیانه جون من مربا لیمو رو اینجوری درست می کنم نمی دونم شماهم این رو میگی یا نه.
لیمو های رسیده (یعنی پوستش سبز نباشه) رو حلقه حلقه می کنیم وتوی شیشه مربا می ریزنم و لابلاش شکر می پاشیم .بعد چند روز توی آفتاب و در هوای آزاد می گذاریم.این مربا خیلی نرم نیست ولی خیلی معطر و خوشمزه است
برای مربای کیوی من همه ی مربا ها رو اینجوری درست می کنم.اول شیره شکر درست می کنم وقتی نسبتا قوام اومد(البته غلظتش اونقدرا مهم نیست)
بعد میوه کیوی رو می ریزم تا یه چند جوش بزنه وقتی میوه پخته شد(می خورم اگه خوب بود)از تو شربت در می یارم ومی گذارم شربتش غلیظ بشه واصطلاحا قوام بیاد.بعد میوه رو می ریزم باز یه جوش بزنه (در حد یکی دو دقیقه) و بعد برش می دارم.برای کیوی چون خودش ترشه نمی خواد آبلیمو بریزنم ولی برای میوه هایی که شیرین هستن یه قاشق آبلیمو به نسبت مواد می ریزیم تا کپک نزنه.برای مربای کیوی خیلیها برای رنگ قشنگتر یکی دوقطره رنگ سبز هم می ریزن ولی من رنگ مصنوعی دوست ندارم.نکته مربا کیوی اینه که نباید زیاد بپزه وگرنه سفت می شه.اگه هم کم پخته بشه کپک می زنه.یک بار کم درست کنین دستتون می آد.نسبت ها ی میوه و شکر هم برای میوه های شیرین با نسبت برابر(یعنی یک کیلو میوه ، یک کیلو شکر)و برای میوه های ترش دو برابر شکر برای یک برابر میوه است. ولی من مربا آلبالو رو ترشتر دوست دارم نسبتش رو یک به یک می گیرم.
مربا موز هم نخوردم اگه کسی بلده خوشحال میشم بگه.ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۲ قبل از ظهر
هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.
-
۱۳۸۹/۰۶/۰۴, ۰۴:۱۷ قبل از ظهر #3مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
مرباي ليمو ترش
مواد اولیه :ابتدا ليموترش*ها را كه رنگ پوست آن زرد شده است را شسته و در آبكش مي*ريزيم، وقتي كه آب آن رفت به صورت حلقه*هاي باريك برش داده و در شيشه يك رديف چيده و روي آن كمي شكر مي*پاشيم اين كار را تا پرشدن ادامه مي*دهيم. در نهايت روي لايه آخر هم شكر مي*پاشيم در ضمن مي*توانيم لابه*لاي آن از چوب دارچين و گل*محمدي نيز استفاده كنيم. سپس در شيشه را بسته و 20 روز در آفتاب مي*گذاريم.
ليموترش نيم كيلوگرم
شكر به ميزان لازم
طرز تهیه :
مجله خانواده سبزویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۱ قبل از ظهر
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۹۰/۰۶/۲۶, ۰۱:۰۸ بعد از ظهر #4مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
Re: مرباي ليمو - مرباي پوست ليمو
ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۲ قبل از ظهر
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۹۰/۰۷/۱۱, ۱۱:۳۴ بعد از ظهر #5
Re: مرباي ليمو - مرباي پوست ليمو
لیمویی که پوستش زرده مناسب این کاره و آبدار.لیمو رو حلقه های نازک کرده و لایه لایه داخل ظرف قرار میدیم و
بین هر لایه شکر به مقدار متنابهی!میریزیم و ظرف رو در معرض نور آفتاب قرار میدیم.میتونیم چند تا دانه هل هم اضافه کنیم.
این مربا معمولا تو زمستون استفاده میشه و تا اون موقع حسابی جا میافته.البته دو سه هفته اول به هیچ عنوان هوا نباید داخل ظرف بشه.فقط هر چند وقت یکبار ظرف رو تکون میدیم تا شکر همه جای ظرف پخش بشه.
ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...
یه روزی توی تاریخ مینویسن
یه جا این نسل مفقود الاثر شد...
-
۱۳۹۱/۰۵/۱۹, ۰۶:۵۴ بعد از ظهر #6عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 392
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 327
- پسند کرده
- 577
لیمو ترش تازه رو حلقه حلقه میکنیم و بعد توی شیشه میریزیم.منتها به این صورت که کف شیشه رو با حلقه های لیمو میپوشونیم بعد روش شکر میپاشیم و بعد یه سری دیگه حلقه لیمو ترش میزاریم و باز روش شکر میپاشیم.این کارو اونقدر انجام میدیم تا شیشه مون پر بشه.درشو میبندیم و میزاریم درست بشه.یه چند روز بعد برید سراغش و ببینید چه کردید!فقط یادمون نره شکرشو اندازه بزنیم.
هر وقت دوباره درست کردم عکساشو میزارمویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۴ قبل از ظهر
-
۱۳۹۲/۰۴/۱۴, ۰۸:۲۷ بعد از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- زهره
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,250
- نوشته های وبلاگ
- 63
- میزان امتیاز
- 303
- پسند شده
- 16920
- پسند کرده
- 12014
شربت لیموناد خوشمزه!مناسب برای روزهای داغ تابستانی!
1 کیلو لیمو سنگی،0.5 کیلو شکر
لیمو سنگی ها ررا حلقه ای قاچ کرده توی شیشه یک ردیف می چینیم و روش شکر می پاشیم.همینطور ادامه می دیم تا ظرف پر بشه!در شیشه رو میبندیم ،1 ماه در یخچال ویا 10 روز در آفتاب قرار می دیم.ولی توی یخچال بهتره!من یه سنگ هم روی لیمو ها قرار دادم تا بالانیان!چون لیمو آب میندازه و لیموها بالا میان و ممکنه کپک بزنن!
بعد از یک ماه لیموناد نازنین آماده س!با آب مخلوط کنید و یه قاچ لیمو هم توش بندازید. یادتون نره خود لیمو رو هم بخورید! خیلی خوشمزه س !مخصوصا برای رفع عطش در ماه رمضان عالیه!نوش جان کنید من و تستر کوچیکه رو هم دعا کنید.آخه از وبلاگ تستریا درستش کردم!
البته رنگش یه سبز ملایمه خوشرنگه!تو عکس مهلوم نیست!ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!
-
۱۳۹۲/۰۴/۲۹, ۱۲:۰۴ قبل از ظهر #8عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- زهره
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,250
- نوشته های وبلاگ
- 63
- میزان امتیاز
- 303
- پسند شده
- 16920
- پسند کرده
- 12014
لیموناد خنککککک با دستور قبلی!
موهیتو | لیموناد | سوربیتول لیمو و نعنا - Lemonade & Mojito
ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۵/۲۶ در ساعت ۰۲:۰۱ قبل از ظهر
ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما