نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree491Likes

موضوع: شربت آبلیمو - لیمو شکری - معجون لیمو عسلی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 69
صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    شربت آبلیمو - لیمو شکری - معجون لیمو عسلی

    سلام من یه جور چاشنی با لیمو درست میکنم نمیدونم جاش اینجا هست یا نه ولی بیخیال
    فصل لیمو که میشه لیموهای زرد و آبدارو حلقه حلقه های نازک برش میدم و توی ظرف یا شیشه ای که سرش گشاد باشه ( ببخشید که از این کلمه استفاده کردم چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) میچینم و روش کمی شکر میپاشم و دوباره ردیف بعدی و همینطور تکرار تا ظرف پر شه و بعد در عرض 10 روز خودش کم کم آب مینداره و طعم میده اونوقت هم با چایی و هم با غذا واسه وقتهایی که لیموی تازه ندارید اونقدر هم خوشمزه است که نگو عکش رو کنار غذا دارم الان تکیشو ندارم



    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou
    الهام جان ممنون.بله منم چند بار درستیدم.بجای درست کردن شربت آبلیمو برای رفع عطش در تابستان مبتونید ازشهدی که تو این شیشه درست میشه استفاده کنین.البته من حتما این شیشه رو به مدت چندین روز جلوی افتاب میذارم تا درست بشه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط yasamin99
    سلام . آیا لیمو ترش با پوست تلخ نمی شه . یکبار شربت را به همین روش درست کردم . یعنی لیمو را برش دادم و روش شکر ریختم . بعد از دو هفته که در یخچال بود فوق العاده تلخ شده بود .
    نقل قول نوشته اصلی توسط shishou
    یاسمین جان خیلی کم تلخی داره.به همین خاطر میگم تو آفتاب باشه چون تو آفتاب کمتر تلخی میده.نمیدونم شاید بخاطر اینه که یجورایی پخته میشه!
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۲ در ساعت ۰۶:۰۸ بعد از ظهر
    نازنین2010 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  2. #2
    آشیانه جون من مربا لیمو رو اینجوری درست می کنم نمی دونم شماهم این رو میگی یا نه.
    لیمو های رسیده (یعنی پوستش سبز نباشه) رو حلقه حلقه می کنیم وتوی شیشه مربا می ریزنم و لابلاش شکر می پاشیم .بعد چند روز توی آفتاب و در هوای آزاد می گذاریم.این مربا خیلی نرم نیست ولی خیلی معطر و خوشمزه است
    برای مربای کیوی من همه ی مربا ها رو اینجوری درست می کنم.اول شیره شکر درست می کنم وقتی نسبتا قوام اومد(البته غلظتش اونقدرا مهم نیست)
    بعد میوه کیوی رو می ریزم تا یه چند جوش بزنه وقتی میوه پخته شد(می خورم اگه خوب بود)از تو شربت در می یارم ومی گذارم شربتش غلیظ بشه واصطلاحا قوام بیاد.بعد میوه رو می ریزم باز یه جوش بزنه (در حد یکی دو دقیقه) و بعد برش می دارم.برای کیوی چون خودش ترشه نمی خواد آبلیمو بریزنم ولی برای میوه هایی که شیرین هستن یه قاشق آبلیمو به نسبت مواد می ریزیم تا کپک نزنه.برای مربای کیوی خیلیها برای رنگ قشنگتر یکی دوقطره رنگ سبز هم می ریزن ولی من رنگ مصنوعی دوست ندارم.نکته مربا کیوی اینه که نباید زیاد بپزه وگرنه سفت می شه.اگه هم کم پخته بشه کپک می زنه.یک بار کم درست کنین دستتون می آد.نسبت ها ی میوه و شکر هم برای میوه های شیرین با نسبت برابر(یعنی یک کیلو میوه ، یک کیلو شکر)و برای میوه های ترش دو برابر شکر برای یک برابر میوه است. ولی من مربا آلبالو رو ترشتر دوست دارم نسبتش رو یک به یک می گیرم.
    مربا موز هم نخوردم اگه کسی بلده خوشحال میشم بگه.
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۲ قبل از ظهر

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    مرباي ليمو ترش

    لیمو شکری



    مواد اولیه :

    ليموترش نيم كيلوگرم
    شكر به ميزان لازم


    طرز تهیه :
    ابتدا ليموترش*ها را كه رنگ پوست آن زرد شده است را شسته و در آبكش مي*ريزيم، وقتي كه آب آن رفت به صورت حلقه*هاي باريك برش داده و در شيشه يك رديف چيده و روي آن كمي شكر مي*پاشيم اين كار را تا پرشدن ادامه مي*دهيم. در نهايت روي لايه آخر هم شكر مي*پاشيم در ضمن مي*توانيم لابه*لاي آن از چوب دارچين و گل*محمدي نيز استفاده كنيم. سپس در شيشه را بسته و 20 روز در آفتاب مي*گذاريم.


    مجله خانواده سبز
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۱ قبل از ظهر
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: مرباي ليمو - مرباي پوست ليمو

    لیمو ترش با عسل ( لیمو عسلی )

    لیمو رو به صورت حلقه حلقه خرد کردم و داخل ظرف ریختم. بعد عسل رو روی لیموها ریختم تا جایی که روی لیموها با عسل پوشیده شد. و بعد هم درشو محکم بستم و گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب ( حدود دو هفته طول میکشه تا آماده بشه )



    و شکار لحظه ها


    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۲ قبل از ظهر
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    646
    میزان امتیاز
    56
    پسند شده
    310
    پسند کرده
    36

    Re: مرباي ليمو - مرباي پوست ليمو

    لیمویی که پوستش زرده مناسب این کاره و آبدار.لیمو رو حلقه های نازک کرده و لایه لایه داخل ظرف قرار میدیم و
    بین هر لایه شکر به مقدار متنابهی!میریزیم و ظرف رو در معرض نور آفتاب قرار میدیم.میتونیم چند تا دانه هل هم اضافه کنیم.
    این مربا معمولا تو زمستون استفاده میشه و تا اون موقع حسابی جا میافته.البته دو سه هفته اول به هیچ عنوان هوا نباید داخل ظرف بشه.فقط هر چند وقت یکبار ظرف رو تکون میدیم تا شکر همه جای ظرف پخش بشه.



    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    327
    پسند کرده
    577

    لیمو شکری

    لیمو ترش تازه رو حلقه حلقه میکنیم و بعد توی شیشه میریزیم.منتها به این صورت که کف شیشه رو با حلقه های لیمو میپوشونیم بعد روش شکر میپاشیم و بعد یه سری دیگه حلقه لیمو ترش میزاریم و باز روش شکر میپاشیم.این کارو اونقدر انجام میدیم تا شیشه مون پر بشه.درشو میبندیم و میزاریم درست بشه.یه چند روز بعد برید سراغش و ببینید چه کردید!فقط یادمون نره شکرشو اندازه بزنیم.
    هر وقت دوباره درست کردم عکساشو میزارم
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۰۹/۰۸ در ساعت ۰۴:۲۴ قبل از ظهر

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014

    Re: نوشیدنی سرد

    شربت لیموناد خوشمزه!مناسب برای روزهای داغ تابستانی!
    1 کیلو لیمو سنگی،0.5 کیلو شکر
    لیمو سنگی ها ررا حلقه ای قاچ کرده توی شیشه یک ردیف می چینیم و روش شکر می پاشیم.همینطور ادامه می دیم تا ظرف پر بشه!در شیشه رو میبندیم ،1 ماه در یخچال ویا 10 روز در آفتاب قرار می دیم.ولی توی یخچال بهتره!من یه سنگ هم روی لیمو ها قرار دادم تا بالانیان!چون لیمو آب میندازه و لیموها بالا میان و ممکنه کپک بزنن!
    بعد از یک ماه لیموناد نازنین آماده س! با آب مخلوط کنید و یه قاچ لیمو هم توش بندازید. یادتون نره خود لیمو رو هم بخورید! خیلی خوشمزه س !مخصوصا برای رفع عطش در ماه رمضان عالیه!نوش جان کنید من و تستر کوچیکه رو هم دعا کنید.آخه از وبلاگ تستریا درستش کردم!


    البته رنگش یه سبز ملایمه خوشرنگه!تو عکس مهلوم نیست!
    almarasoli این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014

    Re: نوشیدنی سرد

    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۵/۰۵/۲۶ در ساعت ۰۲:۰۱ قبل از ظهر
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما