موضوع: ترشی و شور بامیه
نمایش نتایج: از 17 به 23 از 23
-
۱۳۹۳/۰۷/۱۲, ۱۲:۳۲ قبل از ظهر #17عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- مرضیه
- محل سکونت اهواز
- نوشته ها 636
- میزان امتیاز
- 209
- پسند شده
- 10395
- پسند کرده
- 5517
عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲ترشی بامیه زن عمو ی همسر
مادرتنها بتی ست که شکسته هایش همبر من خدایی میکند
-
۱۳۹۳/۰۷/۲۹, ۱۱:۵۴ قبل از ظهر #18عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 217
- کالاهای من
- 1
- میزان امتیاز
- 59
- پسند شده
- 3440
- پسند کرده
- 1572
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۱ترشیه بامیه من که سه چهارم سرکه و یک چهارم هم آب، نعنای تازه ،کمی هم نمک، بامیه هارو هم کمی گذاشتم پخت
كاش ميشد دل ديوار پر از پنجره بود
و قفس ها همه خالي بودند
آسمان آبي بود
و نسيم
روي آرامش انديشه ما مي رقصيد...
-
۱۳۹۴/۰۶/۰۵, ۱۲:۴۱ قبل از ظهر #19مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
ترشی بامیه-شور بامیه
ترشی بامیه برخلاف تصور خیلی ها ،اصلا نرم و لزج نیست بلکه خیلی خیلی ترد و خوشمزه ست و من خیلی زیاد دوسش دارم.
دستور دوست گلمون،evchi کامل و عالی هست و همون رو براتون میذارم.
نکات:
-دم بامیه رو خیلی خیلی کم کوتاه کنین.من حتی فقط دم های خیلی بلند رو کمی کوتاه میکنم.
این کار باعث میشه بامیه فرمش رو حفظ کنه و لزج نشه ترشیمون.
-مواد ترشی کاملا خشک باشن و بعد داخل شیشه بریزین.
-هر چه بامیه ها ریزتر باشن بهتره
-من به جای نعنای خشک از نعنای تازه استفاده میکنم چون هم عطر بهتری داره هم روی رنگ و ظاهر ترشیم تاثیر نمیذاره.
-همراهی یک عدد فلفل چیلی داخل هر ترشی ای اون رو خوشمزه تر میکنه
اینجا هم حتما بزنین
-من این ترشی رو داخل یخچال نگهداری میکنم.
-من از سرکه ی سفید خالص استفاده کردم و اب داخل ترشیم نزدم.کاملا هم ترشی ملایم ترد و عالی ای از اب در میاد.
البته من بامیه رو همونطور خام داخل شیشه میریزم.
چون دوست ندارم تردیش رو از دست بده
در تهیه ترشی بامیه رعایت نکات زیر ضروری است:
۱) انتخاب بامیه مناسب از نظر رنگ و اندازه
با توجه به اینکه رنگ و اندازه مناسب بامیه به زیبائی ترشی می افزاید بهتر است بامیه هائی با رنگ سبز روشن مایل به سفید و بدون کرک انتخاب شود. بامیه ها کاملاً شسته و در سبدی قرار گیرند تا سطح آنها خشک شود.
۲) انتخاب سرکه خالص (مرغوب)
سرکه خالص و مرغوب در کیفیت و مزه ترشی بامیه خیلی مؤثر است سعی شود از سرکه خالص انگور استفاده شود. هرگاه به خالص بودن سرکه اطمینان نداشتید، بهتر است آن را به مدت کوتاهی جوشانده و پس از سرد شدن مصرف نمائید.
۳) انتخاب ظرف مناسب
ظرف نگهداری ترشی بامیه باید با مقدار بامیه نسبت مناسب داشته باشد و دارای در محکم باشد؛ پس از ریختن بامیه و سرکه در ظرف، نباید فضای خالی در آن وجود داشته باشد. انتخاب گالن یا دبه های پلاستیکی سفید با درهای پیچ دار مناسب است.
۴) انتخاب مکان مناسب برای نگهداری ترشی
به منظور جلوگیری از کپک زدن و نرم شدن بامیه ها باید آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کرد.
در موقع استفاده ترشی، از فرو بردن قاشق آلوده به داخل ظرف ترشی اجتناب شود.
همچنین باقی ماندهٔ ترشی مورد استفاده را مجدداً به داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچکتری نگه داشته و مصرف کنید تا به این وسیله مدت زمان بیشتری ترشی شما قابل استفاده بماند.
بهترین محل نگهداری ظرف ترشی طبقات پائین یخچال است.
**
یکی از روش های نگهداری بامیه ،شور بامیه هست که در ادامه طرز تهیه ی اون رو خواهیم دید:
روش شوربامیه ها را انتخاب و آنها را شسته، ته آنها به طور خیلی سطحی می بریم و در ظرف، در شرایط غیرهوازی نگهداری می کنیم.
روش تهیهٔ محلول آب نمک
در یک لیتر آب جوشانده، ۱۵۰ گرم نمک را حل کرده و سپس یک استکان سرکه به آن اضافه می کنیم و محلول آب نمک سرکه را به مدت چند دقیقه می جوشانیم. پس از سرد شدن مخلوط آب نمک و سرکه آن را روی بامیه های چیده شده در ظرف می ریزیم تا ظرف کاملاً پر شود؛ سپس مقداری برگ های معطر مثل نعناع، ترخون، برگ بو و چند حبه سیر در ظرف قرار داده و در آن را طوری محکم می بندیم که هوا به داخل آن نفوذ نکند. برای تهیه شور از ظروف یا گالن های پلاستیکی سفیدرنگ استفاده می کنیم. استفاده از گالن های بازیافتی مشکلات بهداشتی را همراه خواهد داشت.ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۰ در ساعت ۱۱:۳۹ بعد از ظهر
-
۱۳۹۴/۰۹/۲۸, ۰۸:۴۵ قبل از ظهر #20عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 612
- کالاهای من
- 6
- میزان امتیاز
- 164
- پسند شده
- 4619
- پسند کرده
- 784
عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳ترشی بامیه
بامیه و سیر و فلفل و نعناع و مرزه خشک و نمک رو ریختم تو شیشه و با سرکه پرش کردم
-
۱۳۹۵/۰۷/۱۰, ۱۰:۴۱ قبل از ظهر #21عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سهیلا
- محل سکونت ارومیه
- نوشته ها 913
- نوشته های وبلاگ
- 4
- میزان امتیاز
- 328
- پسند شده
- 7678
- پسند کرده
- 7146
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
ترشی بامیه خیلی خوشمزه
ترکیبات سیر- نمک -نعنا خشک -کمی ترخون خشک -بامیه های کوچیک و سالم-فلفل تند-سرکه ......با رعایت نکاتی که باران جان توضیح دادن .برای اولین بار درست کردم ....ممنون از همه
خیلی خوشمزه و ترد شده
-
۱۳۹۶/۰۳/۲۲, ۰۲:۴۳ بعد از ظهر #22مدیر انجمن
- محل سکونت نجف اباد اصفهان
- نوشته ها 5,665
- نوشته های وبلاگ
- 1094
- میزان امتیاز
- 2330
- پسند شده
- 95170
- پسند کرده
- 80246
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
ترشی بامیه با دستوری که قبلا براتون گذاشتم.
ترشی و شور بامیه
از خواص بایمه بی بهره نمونین
سعی کنین نعمتای مفید الهی رو در سبد غذایی خانواده تون بگنجونین.
-
۱۳۹۶/۰۴/۲۱, ۱۲:۱۷ بعد از ظهر #23عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- ملیحه
- محل سکونت شیراز
- نوشته ها 848
- نوشته های وبلاگ
- 379
- میزان امتیاز
- 1142
- پسند شده
- 15258
- پسند کرده
- 15387
عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
می خوام یه ملکی چیزی توی ترکیه بخرم ولی میترسم به...
جهانگردی - ترکیه