نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree113Likes

موضوع: ترشی و شور بامیه

نمایش نتایج: از 17 به 21 از 21
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    ترشی بامیه زن عمو ی همسر
    نام: 20141002_201914.jpg نمایش: 835 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sadaf717, m1361, Andrew و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عسل بادومی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3430
    پسند کرده
    1572
    ترشیه بامیه من که سه چهارم سرکه و یک چهارم هم آب، نعنای تازه ،کمی هم نمک، بامیه هارو هم کمی گذاشتم پخت
    نام: IMG_1070.JPG نمایش: 809 اندازه: 45.9 کیلو بایت
    shahla-324, hengamehh, آبی آسمانی و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    كاش ميشد دل ديوار پر از پنجره بود
    و قفس ها همه خالي بودند
    آسمان آبي بود
    و نسيم
    روي آرامش انديشه ما مي رقصيد...

  3. #19
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,157
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2025
    پسند شده
    86607
    پسند کرده
    75966

    ویترین مدال ها

    ترشی بامیه-شور بامیه




    ترشی بامیه برخلاف تصور خیلی ها ،اصلا نرم و لزج نیست بلکه خیلی خیلی ترد و خوشمزه ست و من خیلی زیاد دوسش دارم.

    دستور دوست گلمون،evchi کامل و عالی هست و همون رو براتون میذارم.



    نقل قول نوشته اصلی توسط evchi نمایش پست ها
    باتشکر از دوست خوبم . اینم ترشی بامیه آشپزخونه ی ما

    ترشی بامیه

    مواد لازم:
    بامیه
    سرکه سفید
    موسیر تازه
    سیر چند حبه کوچک
    آب جوشیده و نمک ( در صورت دلخواه )
    جعفری و ترخون تازه
    نعناء خشک یکی دو قاشق
    طرز تهیه :
    بامیه ها رو شسته و ساقه هاشون رو کوتاه می کنم . ( خیلی کم باید کوتاه بشه ، تا مایع لزجی که درونش هست ازش خارج نشه و ترشی حالت لیز پیدا نکنه )
    روی یک پارچه تمیز پهنشون می کنیم و صبر می کنیم تا آبشون چیده بشه .

    موسیر ها و سیرها رو هم خرد کرده و داخل یک شیشه ی تمیز و خشک بامیه ها رو ریخته و لا به لای اون سیرها و موسیرها و سبزیها رو و نعناء خشک رو می ریزیم و می چینیم


    تا سر شیشه سرکه رو پر میکنیم و روش رو با سبزی می پوشونیم. درب ظرف رو محکم می بندیم و در صورت دلخواه می تونید درب شیشه رو با یک کیسه فریزر ببندید.




    20 روز بعد ترشی قابل مصرفه .
    نوش جان
    *** نکته ها ***
    اگر تردی بامیه رو دوست ندارید می تونید قبل از ریختن در شیشه بگذارید یک جوش بخوره ، در آبکش بریزید و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
    حتماْ موقع پاک کردن ، بامیه های زده دار و نصف شده رو جدا کنید .
    پبعضی ها طعم تند سرکه رو دوست ندارن و با ترشی هاشون آب هم قاطی میکنند . یادتون باشه برای این ترشی از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید . حدود یک هشتم شیشه .
    می تونید موسیر و سیر و سبزی ها رو هم حذف کنید ولی پیشنهاد می کنم نعناء خشک به هیچ وجه حذف نشه .
    یک راه برای وقتی که ترشی لیز شد و آب ترشی لزج شد:
    آب ترشی رو کاملاْ دور بریزید و یک بار دیگه با سرکه پر کنید .
    پ.ن : دوستانی که در مورد زیتون ها پرسیده بودند . هسته ی زیتون سبز رو در بیارید و فلفل دلمه ای رو آبپز کنید و به صورت خلال در بیارید . از وسط تا کنید و داخل زیتون ها بگذارید .


    نکات:

    -دم بامیه رو خیلی خیلی کم کوتاه کنین.من حتی فقط دم های خیلی بلند رو کمی کوتاه میکنم.
    این کار باعث میشه بامیه فرمش رو حفظ کنه و لزج نشه ترشیمون.

    -مواد ترشی کاملا خشک باشن و بعد داخل شیشه بریزین.

    -هر چه بامیه ها ریزتر باشن بهتره
    -من به جای نعنای خشک از نعنای تازه استفاده میکنم چون هم عطر بهتری داره هم روی رنگ و ظاهر ترشیم تاثیر نمیذاره.

    -همراهی یک عدد فلفل چیلی داخل هر ترشی ای اون رو خوشمزه تر میکنه
    اینجا هم حتما بزنین

    -من این ترشی رو داخل یخچال نگهداری میکنم.
    -من از سرکه ی سفید خالص استفاده کردم و اب داخل ترشیم نزدم.کاملا هم ترشی ملایم ترد و عالی ای از اب در میاد.
    البته من بامیه رو همونطور خام داخل شیشه میریزم.
    چون دوست ندارم تردیش رو از دست بده


    در تهیه ترشی بامیه رعایت نکات زیر ضروری است:



    ۱) انتخاب بامیه مناسب از نظر رنگ و اندازه
    با توجه به اینکه رنگ و اندازه مناسب بامیه به زیبائی ترشی می افزاید بهتر است بامیه هائی با رنگ سبز روشن مایل به سفید و بدون کرک انتخاب شود. بامیه ها کاملاً شسته و در سبدی قرار گیرند تا سطح آنها خشک شود.


    ۲) انتخاب سرکه خالص (مرغوب)
    سرکه خالص و مرغوب در کیفیت و مزه ترشی بامیه خیلی مؤثر است سعی شود از سرکه خالص انگور استفاده شود. هرگاه به خالص بودن سرکه اطمینان نداشتید، بهتر است آن را به مدت کوتاهی جوشانده و پس از سرد شدن مصرف نمائید.


    ۳) انتخاب ظرف مناسب

    ظرف نگهداری ترشی بامیه باید با مقدار بامیه نسبت مناسب داشته باشد و دارای در محکم باشد؛ پس از ریختن بامیه و سرکه در ظرف، نباید فضای خالی در آن وجود داشته باشد. انتخاب گالن یا دبه های پلاستیکی سفید با درهای پیچ دار مناسب است.


    ۴) انتخاب مکان مناسب برای نگهداری ترشی
    به منظور جلوگیری از کپک زدن و نرم شدن بامیه ها باید آنها را در جای خشک و خنک نگهداری کرد.
    در موقع استفاده ترشی، از فرو بردن قاشق آلوده به داخل ظرف ترشی اجتناب شود.
    همچنین باقی ماندهٔ ترشی مورد استفاده را مجدداً به داخل ظرف اصلی نریزید بلکه آن را در ظرف کوچکتری نگه داشته و مصرف کنید تا به این وسیله مدت زمان بیشتری ترشی شما قابل استفاده بماند.
    بهترین محل نگهداری ظرف ترشی طبقات پائین یخچال است.





    **
    یکی از روش های نگهداری بامیه ،شور بامیه هست که در ادامه طرز تهیه ی اون رو خواهیم دید:


    روش شوربامیه ها را انتخاب و آنها را شسته، ته آنها به طور خیلی سطحی می بریم و در ظرف، در شرایط غیرهوازی نگهداری می کنیم.


    روش تهیهٔ محلول آب نمک
    در یک لیتر آب جوشانده، ۱۵۰ گرم نمک را حل کرده و سپس یک استکان سرکه به آن اضافه می کنیم و محلول آب نمک سرکه را به مدت چند دقیقه می جوشانیم. پس از سرد شدن مخلوط آب نمک و سرکه آن را روی بامیه های چیده شده در ظرف می ریزیم تا ظرف کاملاً پر شود؛ سپس مقداری برگ های معطر مثل نعناع، ترخون، برگ بو و چند حبه سیر در ظرف قرار داده و در آن را طوری محکم می بندیم که هوا به داخل آن نفوذ نکند. برای تهیه شور از ظروف یا گالن های پلاستیکی سفیدرنگ استفاده می کنیم. استفاده از گالن های بازیافتی مشکلات بهداشتی را همراه خواهد داشت.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۱۰ در ساعت ۱۱:۳۹ بعد از ظهر
    ماناسهیل, m1361, najmehkhatoon و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783
    ترشی بامیه

    نام: IMG_۲۰۱۵۰۹۲۷_۱۹۴۳۰۶.jpg نمایش: 289 اندازه: 96.0 کیلو بایت

    بامیه و سیر و فلفل و نعناع و مرزه خشک و نمک رو ریختم تو شیشه و با سرکه پرش کردم
    zakizadeh, باران67, samane0101 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7008
    پسند کرده
    6051

    ویترین مدال ها

    ترشی بامیه خیلی خوشمزه
    ترکیبات سیر- نمک -نعنا خشک -کمی ترخون خشک -بامیه های کوچیک و سالم-فلفل تند-سرکه ......با رعایت نکاتی که باران جان توضیح دادن .برای اولین بار درست کردم ....ممنون از همه
    خیلی خوشمزه و ترد شده
    نام: photo_2016-10-01_10-15-43.jpg نمایش: 61 اندازه: 106.9 کیلو بایتنام: photo_2016-10-01_10-15-28.jpg نمایش: 62 اندازه: 108.5 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما