نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree8Likes
  • 5 Post By parsana
  • 3 Post By Tiinnaa

موضوع: ترشی به

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0

    ترشی به

    مواد لارزم
    به
    سیب
    هویج
    سیر
    سرکه
    نمک
    زردچوبه
    تمام مواد را رنده درشت می کنیم بجز سیر ( مثل خلال سیب زمینی من از این رنده آلمانیها استفاده می کنم) سیر را پوستش را می کنیم و درسته استفاده می کنیم سرکه در ظرف مورد نظر می ریزیم زردچوبه و نمک را با آن مخلوط می کنیم و بقیه مواد را به آن اضافه می کنیم می گذاریم تا جا بیفتد
    باران67, ~*tiyam*`, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تینا
    عضویت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    مامی سایت
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0
    ترشی میوه با سبزیجات

    ترشی میوه جالبه بدونید ترشی میوه هیچ میوه ای درونش نداره و همش سبزی استفاده می کنیم اما به این اسم شهره هست منم گفتم ترشی سبزیجات بنویسم ولی مامانم گفت اسمش اینه تغییرش نده منم به حرف مامانی گوش کردم به هر حال شما به چشم ترشی سبزیجات نگاه کنید.
    مواد لازم :
    گل کلم یک عدد بزرگ
    هویچ دو تا سه کیلو
    کرفس یک شاخه متوسط
    خیار شور ۲۵۰ گرم
    سرکه نیم لیتر
    فلفل تند و سیر به مقدار دلخواه
    طرز تهیه :
    ابتدا گل کلم و هویچ و کرفس رو خوب میشوریم بعدش به هر شکل دوس دارین خورد کنین من هویچ رو به صورت حلقه ای
    طرز تهیه ترشی میوه

    کرفس رو هم به صورت حلقه ای خورد کنین من از برگهای کرفس هم استفاده میکنم و مقداری از برگ هاش رو هم خورد میکنمگل کلم رو هم هر طور دوس دارید خورد کنینخیار شور رو حلقه حلقه کنین سیر و فلفل رو ریز خورد کنین تا ترشیتون حسابی تند شهالان نوبت اینه که ترشیمون رو بار بذاریم
    اول گل کلم رو میریزیم
    بعدش یه لایه هویچ می ریزیمیه لایه کرفسبعدش خیار شور و فلفل و سیر رو می ریزیماگه دوست دارین چند تا از فلفل هارو درشته توی ترشی بریزین
    همین طور لایه لایه روی هم بریزین تا همه ی مواد تموم شه بعدش یه لایه از برگ کرفس خورد شده روش بریزین
    الان دیگه وقتشه که نمک و سرکه اش رو بریزین اینم بگم که اول سرکه رو با یه کم آب جوش خنک رقیق کنین به طوریکه وقتی توی ظرف ترشی میریزین زیاد سر پر نباشه حدود یه بند انگشت از در ظرفتون فاصله داشته باشه
    این ترشی در مدت حدود دو هفته میرسه و میتونین نوش جون کنین البته تو خونه ی ما به دو هفته نرسیده حدودا نصف میشه آخه هیش کی صبور نیست تا رسیدن ترشی صبر کنه
    اینم ترشی خوشگل و خوشمزه ی ما
    عکس ترشی

    گل رز خشک رو صرفا برای تزیین عکس کنار ترشی قرار دادم.
    این آموزش آشپزی نیاز به تجهیزات آشپزخانه خاصی هم نداره و خیلی راحت هست ، امیدوارم پسندیده باشید.
    khanoom pasand, باران67 و *هما* این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما