نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    148
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    فرآوری مواد اولیه برای تغذیه نوزادان

    طرز تهیه آرد برنج خونگی:
    1پيمانه برنجو خوب بشورين و بزارين صبح تا بعد از ظهر داخل آب خوب خيس بخوره.
    اگه برنجتون تازه باشه كه 3-4 ساعت خيس خوردن كافيه. بعدش از آب درش بيارين و بريزين توي يه سيني و بزارين يه كم آبش بره ولي هنوز نم داشته باشه.
    ميتونين كف سيني رو دستمال آشپزخونه پهن كنين تا آب اضافي رو بهتر بگيره. اول شب ديگه ميتونين برنجتون رو از سيني دربيارين و با آسياب برقي خوب آردش كنين. داشتن نم برنج براي تهيه ي آرد برنج خوب و نرم لازمه و نبايد بزارين برنجتون خشك بشه.
    بعد از اينكه خوب آردش كردين بريزين توي يه ظرف و بزارين توي هواي آشپزخونه تا يكي دوروز بمونه و حسابي نمش برطرف بشه و بعد از اون توي يه ظرف دربسته و حتما بيرون از يخچال نگهداري كنين.

    اگه بعداز آرد كردن بريزين تو ظرف بعد از يكي دوروز كپك ميزنه ولي اگه بزارين كاملا خشك بشه ديگه اصلا كپك نميزنه.
    احتياجي به نگهداري در يخچال هم نيست و به مدت طولاني ميتونين اينطوري نگهداري كنين.
    البته بهتره تازه به تازه آرد برنج تهيه كنين . به همين دليل بود كه گفتم مقدار 1 پيمانه برنج كافيه.

    ضمنا ميتونين توي اون مدت كه ميخواين آرد برنجتون خشك بشه روي ظرفش يه آبكش يا توري بزارين كه گرد و خاك روش نشينه.
    تنها تو را مي پرستيم و تنها از تو كمك و ياري مي جوييم...

  2. #2
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    148
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزی کودکان

    براي درست كردن آب قلم گوسفند:

    چندتا قلم گوسفند رو بريزین تو زود پز و مقدار ي آب بريزین كه روي قلم ها ور بپوشونه. بعد يه دونه هويج و پياز و چندتا تكه كرفس و نوك چايخوري نمك و كمي زردچوبه بريزین توش و حرارتو زياد كنین تا با در باز جوشه.
    بعد از اينكه جوشيد كف هاي روي آب رو كه قهوه اي رنگ هست روبگيرین و بعد حرارت رو كم كنین و درشو محكم كنین و بزارین 4-5 ساعت با حرارت كم بپزه.
    بعد از اين مدت چك كنین كه اگه آبش زياده و هنوز عصاره نشده بازم بزارين بپزه و حسابي عصاره اش دربياد.
    در آخر بعد از تكميل پخت؛ اون رو تو يه كاسه بريزین و بزارین يه كم بمونه تا سردبشه و چربي روش سفت بشه . بعد اون چربي رو با قاشق آروم بردارین و عصاره اي كه باقي مونده رو تو ظرف يا قالب موردنظرتون بريزین و بزارین فريزر.

    البته سعي كنین ديگه بيشتر از 1هفته ازش استفاده نكنين و بقيه اش رو براي خودتون بريزين نه ني ني گلتون.
    هرچي تازه به تازه بتونين براش غذاهاشونو تهيه كنين سالم ترو بهتره.
    تنها تو را مي پرستيم و تنها از تو كمك و ياري مي جوييم...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    124
    پسند کرده
    0

    فرآوری مواد اولیه برای تغذیه نوزادان


    برنج قهوه ای

    برنج قهوه ای در واقع همان برنج معمولی است که سبوس آن به طور کامل گرفته نشده است. عطر خاص خودش را دارد و موقع جویدن کمی کش میاید و از نظر مواد مغذی خیلی غنی تر از برنج معمولی است. در آسیای شرقی (چین و کره و ژاپن) برنج قهوه ای یادآور دوران فقر و جنگ میباشد (شاید چون آن زمان برنج را با همان سبوسش مصرف می کردند!؟) اما در این دوران به غیر از موارد بیماری یا کهولت یا به عنوان درمان یبوست کمتر کسی از آن استفاده می کند و قیمت بالاتری هم دارد. برنج سفید و قهوه ای میزان کالری، کربوهیدرات و چربی و پروتئین یکسانی دارند اما تفاوت آنها در میزان مواد مغذی موجود درشان است. اگر رویی ترین لایه یک دانه برنج را برداریم برنج قهوه ای و اگر لایه میانی تر هم برداشته شود برنج سفید به دست می آید. ویتامین های مختلف و مواد معدنی بسیاری با برداشتن سبوس دانه برنج از دست می روند. انواع ویتامین ها مثل ب1 و ب3 و همینطور مواد معدنی مثل آهن و مگنزیم. مثلا یک فنجان برنج قهوه ای 195 گرم منیزیم دارد در حالی که همان میزان برنج سفید فقط 19 گرم مگنزیم داراست. وقتی سبوس دانه برنج برداشته می شود روغن آن هم از دست می رود در حالیکه وجود آن در کاهش کلسترول ال دی ال بسیار کمک کنند است. اسید های چرب و فیبر برنج هم با این روش به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. به این ترتیب برنج قهوه ای بسیار سالم تر و مغذی تر از برنج سفید است. اگرچه که پخت آن به دلیل سختی پوسته اش کمی مشکل است. برای استفاده از برنج قهوه ای می توان آن را در آب گرم به مدت چند ساعت خیساند تا آسانتر پخته بشود.



    منبع : ویکی پدیا (brown rice)

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    124
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزي واسه ني ني ها

    طرز تهیه جوانه غلات

    طرز تهیه جوانه غلات: (8ماهگی)
    برای درست کردن جوانه ی غلات ؛ همون طور که برای عید سبزه سبز میکنیم یه مقدار از غلات (گندم؛ ماش؛ شبدر...) رو پاک میکنیم. بعدش حسابی میشوریم و خیسش میکنیم. یکی دو روز میزاریم خیس بخوره و تی این مدت چندین بار آبش رو عوش میکنیم تا بو نگیره. بعدش که یه کوچولو نوک غلات زد بیرون از آب درش میاریم و میریزیم توی یه ظرف و یه پارچه ی تمیز نمدار روی میزاریم روش و مرتب هم اون ارچه رو نمدار میکنیم تا غلاتمون که زیر پارچه هستن خشک نشن. بستگی به دمای اتاقی که توش گذاشتین داره که یه روز یا بیشتر و کمتر طول بکشه تا غلاتمون جوانه بزنن. اصطلاحا میگن نقره بزنن :) همین که جوونه ی کوچولو زد بیرون موقع استفاده کردنشه. بعد از این میتونین توی یخچال نگهش دارین و توی روزای اول برای غذاهای نی نی استفاده کنین. البته معمولا تا 1 هفته هم میشه نگهش داشت ولی بهتره تازه تازه برای نی نی خوشگلا استفاده بشه و باقیمانده اش رو برای خودمون استفاده کنیم. حالا میتونین این جوانه رو بزارین یه کم خشک بشه و آردش کنین و بصورت پودر توی غذاهای نی نی بریزین یا اینکه همین جوری تازه اش رو براشون استفاده کنین

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    124
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزي واسه ني ني ها

    روش تهیه آرد برنج


    برای تهیه آرد برنج یه پیمانه برنج رو خوب بشور و بریز توی کاسه و بزار 1 روز یا یه نصفه روز خیس بخوره. بعدش آبش رو خالی کن و توی سینی پهنش کن تا یه ذره خشک بشه ولی نم داشته بشه. آخه اگه خشک بشه آرد کردنش راحت نیست و خوب خوب آرد نمیشه و توش دونه های درشت میمونه. بعدش که یه ذره آبش رفت بریزش توی آسیاب برقی (من آسیاب برقی tefal دارم که خیلی عالیه و مواد خشک و تر رو میشه باهاش آرد کرد) و کاملا پودرش کن. چندین بار لازمه که در آسیاب رو باز کنی و هم بزنی تا کاملا همه ی مواد آرد بشه. بعدش آرد برنج های آماده شده رو بریز توی یه ظرف و بزار توی هوای اتاق تا یکی دوروز بمونه و کاملا خشک خشک بشه . توی این مدت هم روزی چندبار همش بزن تا کاملا همه جاش زیرو رو بشه و همه جاش خشک بشه. اگه اینکارو نکنی و نم داشته باشه حتی اگه آرد برنجت رو توی یخچالم بزاری کپک میزنه لی اگه خشک خشک بشه میتونی توی یه ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) بریزی و بزاری توی کابینت و نیازی به گذاشتن توی یخچال هم نیست.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۰
    محل سکونت
    ★★/(,")\♥♥(".)★★
    نوشته ها
    673
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    124
    پسند کرده
    0

    Re: آشپزي واسه ني ني ها

    آرد حبوبات


    آرد حبوبات: (8 ماهگی)
    عدس 1 پیمانه
    ماش (1پیمانه)

    عدس و ماش رو بشورین و بزارین یه صبح تا شب بمونه و چند بار آبش رو عوض کنین تا نفخش گرفته بشه. بعدش بریزین توی یه سینی یا سطح صاف (صافم نبود اشکالی نداره! ) و بزارین یه جای گرم تا 1 روز بمونهو حسابی خشک بشه و نم نداشته باشه. بعدش با آسیاب برقی حسابی پودرش کنین و توی ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) توی کابینت نگهش دارین و برای سوپاشون ازش استفاده کنین.

    نکته1: بدلیل خشک و خام بودن مواد ، لازم نیست در یخچال نگهداری کنین
    نکته2: برای نی نی هایی که تازه غذاخور شدن عدس و ماش استفاده میشه و بقیه حبوبات فعلا توصیه نمیشه
    نکته3: ماش از بقیه حبوبات نفخش کمتره و یه کمی هم طبعش سرده
    نکته3: ماش از نظر پروتئینی بسیار غنی است . ضمناً خوردن آون برای مادران شیرده هم توصیه میشه که به افزایش شیرشون کمک میکنه.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هیرو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    478
    پسند کرده
    169

    ویترین مدال ها

    طرز تهيه جوانه غلات: (8ماهگي)




    براي درست كردن جوانه ي غلات ؛ همون طور كه براي عيد سبزه سبز ميكنيم يه مقدار از غلات (گندم؛ ماش؛ شبدر...) رو پاك ميكنيم. بعدش حسابي ميشوريم و خيسش ميكنيم. يكي دو روز ميزاريم خيس بخوره و طي اين مدت چندين بار آبش رو عوش ميكنيم تا بو نگيره. بعدش كه يه كوچولو نوك غلات زد بيرون از آب درش مياريم و ميريزيم توي يه ظرف و يه پارچه ي تميز نمدار روي ميزاريم روش و مرتب هم اون پارچه رو نمدار ميكنيم تا غلاتمون كه زير پارچه هستن خشك نشن. بستگي به دماي اتاقي كه توش گذاشتين داره كه يه روز يا بيشتر و كمتر طول بكشه تا غلاتمون جوانه بزنن. اصطلاحا ميگن نقره بزنن همين كه جوونه ي كوچولو زد بيرون موقع استفاده كردنشه. بعد از اين ميتونين توي يخچال نگهش دارين و توي روزاي اول براي غذاهاي ني ني استفاده كنين. البته معمولا تا 1 هفته هم ميشه نگهش داشت ولي بهتره تازه تازه براي ني ني خوشگلا استفاده بشه و باقيمانده اش رو براي خودمون استفاده كنيم. حالا ميتونين اين جوانه رو بزارين يه كم خشك بشه و آردش كنين و بصورت پودر توي غذاهاي ني ني بريزين



  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما