نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7853Likes

موضوع: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 989
صفحه 44 از 124 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    1376

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    بچه ها یکی به داد من بیچاره برسه.الان پنج یا شش باره که حلوای عربی درست میکنم ولی هر دفعه یه طوریش میشه.عمده مشکلی که برای من پیش میاد اینه که وقتی که شربت رو بهش اضافه میکنم حلوا حالت خمیری به خودش میگیره.میدونید چی میگم؟مثلا مثل مایع کیکی که مواد مایعش کم باشه.حالت گلوله گلوله است و اصلا منسجم نیست.که اصلا شبیه همه چیز هست جز حلوا عربی که باید نرم و کشدار و منسجم باشه.حالا اگه تونستم منظورم رو برسونم برای رضای خدا بیاین به من بگین که اشکال کارم کجاست.آیا برای شما هم چنین مشکلی پیش اومده؟مقدار موادم دقیق و بی نقصه.دوستانم هم تا حالا چندین بار با همین مقدار مواد و همین دستور درست کردن و خوب شده.فقط بگم که کمی مقدار شکر رو کم کردم.یعنی لیوانها رو سر خالی ریختم.ممکنه به همین خاطر گلوله گلوله شده باشه؟خواهشا اشکال من رو شناسایی و رفع کنید و خانواده ای رو از نگرانی در بیارید
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  2. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    484
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    446
    پسند کرده
    7

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    حلوای آرد گندم . با ماسوره بین نون های قالب زده

    باران67 این نوشته را پسندیده.

    دوستان هر هفته منتظر شما در ختم آیت الکرسی هستیم

    بیایید برای هم دعا کنیم

    بخش عمومی .انجمن لحظه سبز نیایش .تاپیک ختم آیت الکرسی

  3. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ama0515 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    566
    پسند کرده
    808

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    سلام خانم های گل خسته نباشید
    با اجازه خانمهای هنرمند




    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    100
    پسند شده
    2856
    پسند کرده
    659

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط خرمالو
    دوستان براي اينكه حلوايي كشدار داشته باشيم بايد چيكار كنيم ؟تو مراسمي حلواي سنتي بود كه كشدار و فوق العاده خوشمزه بود يعني طعمش با حلواهايي كه توش گلاب داره فرق داشت ( فكر مي كنم به جاي گلاب از عرق هل استفاده كرده بودن ).لطفا اگه مي دونيد راهنماييم كنيد ؟

    من این کارها رو میکنم:یه لیوان فشرده ارد+نصف لیوان اب+یک سوم لیوان گلاب من هلم میریزم از عرق هل هم میشه استفاده کرد.زیرش کم باشه .ارد و از یه طرف هم میزنم شاید الکی باشه اما حس میکنم به کشدار بودنش کمک میکنه.هان راستی شکر هم یه کم از یه لیوان کمتر.مخلوط اب وشکر نباید زیاد بجوشه فقط در حد حل شدن.روغن هم چشمی میریزم هم مایع هم جامد اینکه میگن اول تفت بدین بعد روغن بریزین .مال من که ارد و گلوله گلوله میکنه به دردسرش نمیرزه.پس روغن وارد و بریز شعله رو کم کن سعی کن از یه طرف هم بزنی.هر جا حس کردی روغنش کمه اضافه کن .وقتی به رنگ دلخواهت رسیدی از روی حرارت بردارمخلوط اب+شکر+گلاب+.عفرون رو به ارد اضافه کن .من این کارا رو میکنم کش دار میشه.تازه هر چی میخوام از این حلواهایی که از ظرف جدا میشه درست کنم نمیشه حالت شکلات کشی پیدا میکنه امیدوارم کمکت کنه
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  5. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ama0515 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    566
    پسند کرده
    808

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    سلاممممم










    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #350
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط ririjun
    بچه ها،اساتید،کسی جواب ما رو نمیده؟بابا مردیم از غصه.من یه خواهشی از اساتید اهل فن حلوا پز داشتم.اونها که استادن و چشمی هم متوجه میشن حلوا چه مقدار آب میخواد چه مقدار گلاب و چه مقدار روغن.مثلا مثل شهرزاد جونم.شهرزاد جونم خواهشا یه توضیحی در مورد مکانیسم حلوا به من بخت برگشته میدین
    1-اینکه نقش روغن تو حلوا چیه؟اگه کم بریزیم چی میشه زیاد بریزیم چی میشه؟
    2-نقش آب تو حلوا چیه؟آّب حلوا کم باشه چی میشه؟زیاد باشه چی میشه؟
    3-نقش داغی آرد و شیره در کیفیت حلوا چیه؟شیره سرد باشه چی میشه داغ باشه چی میشه؟
    4-اول که شیره رو میریزیم حلوا سفت میشه؟بعد شل میشه؟
    5-کی حلوا به روغن میافته؟به وسیله کدوم پارامتر حلوا به روغن می افته؟
    میدونم خیلی سوال کردم.ولی اگه لطف کنید و این توضیح رو بدین فکر کنم به درد خیلی ها از جمله من بخوره.تا حالا شش هفت بار حلوا درست کردم ولی آخرش نفهمیدم چی به چی شد.شهرزاد جونم خواهشا جواب این شاگرد کوچک رو بدین و از غم و غصه رهایی اش بدین.اینم عکس حلوای من بیچاره که برای بار هشتم درست کردم ولی بازم خراب شد و به زور اضافه کردن مقادیر بسیاری روغن قابل خوردن شد.


    دوستم امیدوارم بتونم کمک کنم
    1) روغن اگر کم باشه حلوا نرم نخواهد بود؛مقدار زیادش هم که مسلما نیازی بهش نیست و حلوا چرب میشه و شل و ول
    2)نقش آب اینه که شکرو که نمیشه به تنهایی به خرود حلوا داد باید که شیره درست بشه؛حلواهایی که توش آب استفاده نمیشه حلواهای پودری هستن که بعد از تفت دادن آرد و روغن؛پودر قند با ادویه به خورد مخلوط داده میشه.کم بودنش یا زیاد حرارت دیدن شیره به تنهایی یا بخار شدن شیره وقتی که به حلوا اضافه شده و حرارت میدیم باعث شکرک شدن یه لایه رویی حلواو خشک شدن میشه.ممکنه یه مقدار زیادتر از دستور استفاده بشه .اونم بخاطر تفاوت نوع آردها در جذب آب هست. و اگر آب اضافه بود(البته نه تفاوت فاحش) با حرارت دادن حلوا به غلظت مناسب میرسه.
    3)اگر مخلوط آرد و روغن داغ باشه باید شیره ولرم باشه و برعکس .در مورد شیرینی هایی که بعدا شربت داده میشه هم همینه؛از خمیری شدن جلوگیری میکنه.در مورد حلوا اگر شربت داغ باشه میشه به مخلوط آرد و روغن اضافه کرد ولی مواظب باشید که به دست و صورتتون نپاشه.
    4)شیره بهتره کم کم اضافه بشه ...حلوا در ابتدا گلوله گلوله شده و سپس با اضافه کردن مقدار زیادتر شیره شل میشه
    5)اصطلاح قنداق پیچ یا گهواره استفاده میشه ؛وقتی که شیره حلوا جذب شد روی حرارت ملایم قابلمه رو به هر دو سمت کج میکنید و حلوا با خوردن به دیواره ها خودشو جمع کرده و به روغن می افته


    دوست عزیزم یعنی چه بافتی داشت که شما روغن اضافه کردین؟ خیلی خشک بود؟
    دستور مطمئنی استفاده کردین؟ از دستوری که شهرزاد جان یا سامره عزیز یا بقیه دوستان گذاشتن استفاده کردین؟
    مخلوط آب و شکرو نبایدجوشوند.همین که به جوش میاد باید خاموش کنید که آبش کم نشه.
    شاید آردی که استفاده میکنید آب زیاید نیاز داره.
    شیره رو که به خورد آرد دادید و روی حرارت گذاشتید ؛شعله رو ملایم کنید تا اصطلاحا دم بکشه
    باران67, ririjun و سامره این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #351
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim*
    بچه ها من همیشه حلوا که درست میکنم برای تذرم همیشه گوله گوله آردای سفید توش میمونه.الک هم میکنم همیشه.نمیدونم چیکار کنم:(
    اگر از همون ابتدا روغن رو با آرد تفت میدین که هیچ
    اما اگر آرد به تنهایی تفت داده میشه باید قبل از اضافه کردن روغن الک بشه

    نسیم جان شیره حلوا رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  8. #352
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط *nasim*
    آیلا جون همینکارو میکنم به خدا همیشه
    روغن رو میذارم یه کوچولو داغ شه بعد آرد و الک میکنم میریزم توش
    سرخ که شد شیره رو کم کم اضافه میکنم و هم میزنم ولی بازم گوله میشه
    راستی من از آرد نون سنگک استفاده میکنم نمیدونم درسته یا نه؟
    نسیم جان آرد سنگک که خوبه
    اما ذهنم به جایی نمیرسه؛تا حالا با این مشکل مواجه نشدم
    یعنی گلوله که میشه بعد بین دو انگشت مالش میدین آرد سفید دیده میشه؟؟؟؟؟
    اگر آره راستش ذهنم به جایی قد نمیده
    اما اگر که نه منظورتون زبری هست؛این بخاطر شربت سرد و آرد و روغن داغ هست
    اگر حالت خمیری دوس دارید باید شربت هم داغ باشه
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

صفحه 44 از 124 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما