نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree7770Likes

موضوع: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 986
صفحه 10 از 124 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    602
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    602
    پسند کرده
    676

    Re: سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی

    دوستان من همیشه واسه حلوا کفگیری طبق دستور خانم جنت دوست از 230 گرم کره استفاده میکنم ولی امسال با این گرونی کره و این که میخوام مقدار بیشتری درست کنم لطفا بگین چه مقدار از کره رو با روغن جامد جایگزین کنم و با چه نسبتی که حلوام همونجور خوشطعم بمونه .مرسی دوستای گلم لطفا امروز جوابمو بدین تا حلوا رو درست کنم و فریز کنم .

  2. #74

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    تزیین حلوا به شکل گل رز از شف طیبه

    با استفاده از کیسه و ماسوره خامه زنی مطابق تصویر دور ظرف رو تزئین می کنیم


    با حرکت دست به جلو و عقب ، موج ایجاد می کنیم


    البته می تونیم با استفاده از ماسوره های مختلف دور کار رو شکوفه بزنیم

    حالا ماسوره رو عوض می کنیم و کار رو با ماسوره گلبرگ شروع می کنیم

    من یک ماسوره رو روی یک بطری قرار دادم که روی کار تسلط داشته باشم. در ابتدای کار یک دور کامل دور تا درو ماسوره به عنوان غنچه حلوا می پیچیم. (با تشکر از آقای شوهر برای گرفتن عکسها)

    حالا توی این ردیف باید 3 گلبرگ ایجاد کنیم. هر گلبرگ باید کمی روی گلبرگ قبل را بپوشاند. پس بعد از اتمام هر گلبرگ , بعدی را از کمی عقبتر شروع می کنیم

    در اینجا من گلبرگ دوم را زدم

    و گلبرگ سوم

    حالا ردیف بعد را شروع می کنیم. باز با 3 گلبرگ اما اینبار بزرگتر و کشیده تر. برای انکار ماسوره را بالاتر (نزدیکتر به نوک غنچه) می گیریم

    و گلبرگ دوم

    اگر بخواهیم گل بزرگتری داشته باشیم باید ماسوره را عوض کرده ، با ماسوره گلبرگ بزرگتری کار را به همین ترتیب ادامه دهیم.

    به آرامی گل را بلند می کنیم. با یک تکان کوچک ماسوره را از درون رز خارج می کنیم. کمی ته رز را جمع کرده و آن را روی حلوا قرار می دهیم. به همین شکل هر تعداد رز که خواستید می تونید درست کنید

    من دور رزها رو پودر پسته پاشیدم.حلوای ما آماده شد
    باران67 و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  3. #75

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    اینم یک تزیین دیگه حلوا از شف طیبه
    البته حلوای با آرد برنج دستورش نذاشتم چون توی سایت بود فقط تزیینش به نظرم جالب اومد

    کافیه با نوک خلال دندون یه زره رنگ ویلتون بزنید به حلوا و شدیدا رنگیش میکنه

    قیف کاغذی رو هم قبلا آموزش دادم. چندتا درست میکنید و یالا



    این حلوا سریع میبنده پس راحت میشه بهش فرم داد. البته کل کار نقاشی رو من تو 5 دقیقه انجام دادم و زیاد انرژی کار کردن نداشتم. ولی کارای جالبی میشه روش انجام داد. به طور سنتی ولی از دارچین استفاده میکنن. شابلن هم تو بازار زیاده. شابل نداشتید هم با دست روش دارچین بپاشید. ولی بهتره یه ذره روش رو چرب کنید که دارچینش روش بچسبه و رنگش سیاه دیده بشه
    باران67 و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  4. #76

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    عزیزم من متوجه نشدم رنگ حلوا چه طور انقدر سفید و نرمه آخه من هروقت حلوا را می خوام با ماسوره بزنم حالت شکسته شکسته ( بریده بریده ) میشه ممکنه راهنماییم کنید تاپیک های قبلی رو هم خوندم ولی متوجه نشدم [/quote]



    فاطمه جون رنگ حلوا سلیقه ای...می تونی آردت کمتر تف بدی یا از زعفران کمتری استفاده کنی.....بعدم حلوا رو تا زمانی که گرم می شه اینطوری باهاش کار کرد....گلهای منم اول بریده می شد بعد متوجه شدم که به خاطر سر ماسوره ام...البته با راهنمایی شهرزاد گلی
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران من
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    سلام دوستان
    این هم حلوای من با تزئین اش که در مقابل استادان شرم آور است

    [HIGHLIGHT=#ffffff]شاید این جمعه بیاید... شاید .... برای تعجیل در فرجش .... صلوات[/HIGHLIGHT]

  6. #78
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2839
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط sarasim
    دوستان اهل فن
    منم سوال دارم بالاخره نفهمیدم روش اصولی افزودن شربت به ارد تفت داده چیه
    ارد سرد باشه شربت گرم
    شربت خنک ارد گرم
    هردو داغ داغ اضافه بشن
    یا هر دو از حرارت بیوفتن بعد اضافه بشن
    ساراسیم جون به نظر من بهتره که شربت ولرم رو به حلوای داغ اضافه کنید چون اگه شربت داغ باشه شربت بیشتری می بره و حلوا شیرین می شه
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,073
    نوشته های وبلاگ
    109
    میزان امتیاز
    760
    پسند شده
    38364
    پسند کرده
    58591

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    ببخشید کسی جواب مرا نمی دهد؟ لطف بفرمایید اگر کسی جواب نمی دهد بفرمایید من دیگر مزاحم نشوم دوستان این سایت نشوم
    با احترام
    هنگامه

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #80
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    1454
    پسند کرده
    2950

    Re: راز و رمزهای تهیه حلوا و تزئینات

    هنگامه عزیز ماه رمضونه و اکثر دوستان روزه دار . ضمن اینکه پنج شنبه و جمعه ها همیشه سایت خلوت تره و دوستان درگیر خانواده و مهمونی و اینجور چیزها هستند .
    خودت هم می بینی که بعد از سوال شما هم فقط یک سوال مطرح شده .

    در هر حال باید کسی که وارده تو این قضیه بیاد و جواب شما رو بده . وقتی هنوز جوابی نیومده یعنی اینکه دوستانی که بازدید داشتند تجربه این قضیه رو نداشتند و نمی نونستند پاسخگو باشند .

    فقط میشه صبر کرد عزیزم .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 10 از 124 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما