نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1026Likes

موضوع: همبرگر

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 164
صفحه 3 از 21 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: همبرگر

    همبر گر با سس مخصوووووص

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: همبرگر

    افسون جون من هم همین مشکلو دارم همبرگر کوچک میشه البته من از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند
    استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه
    من همیشه به گوشت یک تا دو قاشق مخلوط مغز نون باگت و شیر میزنم خیلی خوب میشه ایندفعه هم از
    ادویه همبرگر استفاده کردم طعمش عالی شد

    reyhan777, باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: همبرگر

    دوستان من این دفعه حدود 4 تا 5 قاشق پودر نان زدم توی همبرگر هام که باعث شد هم نرم تر بشه و هم کوچولو نشه زیاد .

    اگر هم دوست ندارید خوب سایز برگرها رو از نونهاتون بزرگتر بگیرید که وقتی جمع شد اندازه نون بشه .
    من با یه بشقاب ملامین سایز میوه خوری قالب میزنم ( یه دونه از ظرفهای قدیمی مامانم برداشتم برای همین کار ). این دفعه از درپوش ظرفهای نگه دارنده استفاده کردم . یه کیسه فریزر رو باز می کنم تا یه مستطیل بزرگ بهم بده . یک طرفش رو میذارم روی ظرف و گوشت رو میذارم توش . طرف دوم رو بر میگردونم روش و صاف می کنم به قطر بشقاب یا ظرف .
    اینجوری تو همین کیسه ها هم یه وقتا فریز می کنم و آماده نگه میدارم .
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  5. #20
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: همبرگر

    مریم همون گوشت چرخ کرده مخلوط و پودر نان و ادویه و پودر سیر و پودر پیاز ( دیگه خود پیاز رنده نکردم ) + یه دونه فلفل دلمه خام که توش رنده زدم .
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    235

    Re: همبرگر

    گوشت چرخ شده +پو در نان باگت +پیاز +پودر سیر و نمک و فلفل



    در یک روز بهاری تک تنها ......چون همسرم نبود ساده و .......
    باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  7. #22
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: همبرگر

    همبرگر 202 آماده:دی

    reyhan777, باران67 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: همبرگر



    همبرگر کی نوآ:

    خوب قبل از ارائه ی دستور این همبرگر خوش طعم و متفاوت لازمه اول یک توضیح مختصری راجع به کی نوا بدم.... کی نوا یک نوع گیاه بسیار پرقدمت هست که تا جایی که من شنیدم از گیاهان بومی آمریکای جنوبیه....





    بسیار بسیار سبک هست برای هضم چون فاقد گلوتنه و فوق العاده غنی از مواد غذایی .... منبع سرشار کربوهیدرات های مفید و همین طور منبع غنی آهن، فیبر، پروتئین، پتاسیم، منیزیم، اسید فولیک، فسفر و ویتامین های ای، ب 2 هست.....نقش بسیار خوبی برای ثابت نگه داشتن قند خون ایفا می کنه و خیلی خوب به آدم احساس سیری می ده..... نام دیگر این گیاه طوری که من توی یکی از سایت ها دیدم، محک سلمه هست.....



    کینوا طعم ملایمی داره و در پخت نان خصوصا برای بیماران دیابتی، سالاد، انواع سس برای پاستاها، سوپ، آش و غیره می شه ازش استفاده کرد.... یکی از مهمترین استفاده هاش هم در تهیه ی همبرگرهای گیاهیه.....

    شما در صورت در اختیار داشتن این دانه ها خیلی راحت با اضافه کردن قارچ، کدوسبز، هویج رنده شده، موسیر یا پیازچه، سیر، مقدار کمی پیاز رنده شده که آب اون رو گرفتید، تخم مرغ، آرد ذرت، مقدار کمی آرد سوخاری، مقدار کمی سیر، مقدار کمی میخک در صورت تمایل و نمک و فلفل می تونید یک همبرگر فوق العاده خوشمزه و متفاوت داشته باشید.... البته به شرط اون که همبرگرتون رو زیاد سرخ نکنید و اگر با ذائقه تون سازگار هست اون رو در روغن زیتون سرخ کنید.....



    این توضیح رو هم بدم که کینوا رو باید طبق دستور روی بسته بندی خوب بپزید..... معمولا برای پختش یک ربع تا نیم ساعت زمان کافیه.... دانه ها رو در قابلمه می ریزید و روش رو آب ولرم و می گذارید تا بپزه.... وقتی پخت آبکش می کنین و در یک کاسه ی بزرگ می ریزین .... مواد دیگرتون رو هم باید در ماهی تابه ی جدا مقداری تفت بدید بعد اجازه بدید حدودا 5 دقیقه مواد تون با هم توی ماهی تابه بمونه و نرم بشه و بعد به کینوا اضافه می کنید.... بعد از اضافه کردن تخم مرغ و آرد ذرت و سوخاری و نمک و فلفل تون و ورز دادن، می تونید به شکل همبرگز درش بیارید و سرخ کنید.....

    نصف فنجان کینوای پخته نشده معمولا معادل دو فنجان پخته شده ی اون هست..... این اندازه رو که داشته باشید مواد دیگر رو هم می تونید بنا به سلیقه ی خودتون اضافه کنید و یک همبرگر سالم و گیاهی داشته باشید.....

    این همبرگر رو عموما در نان های پاکتی سرو می کنن.... البته سلیقه یی هست.... شما می تونین خودتون این نان های پاکتی رو آماده کنین یا یک عدد نان همبرگری بزرگ رو از وسطبه دو نیم کنین و داخلش رو خالی کنین و یک عدد همبرگر رو به همراه مخلفات و سسش داخل این نان بگذارید و سرو کنید....



  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۷
    نوشته ها
    63
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    33

    Re: همبرگر

    سلام دوستان. من همبرگر را با اين دستور درست ميكنم. امتحان كنيد مطمئنم كه خوشتون مياد.
    مواد لازم: گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند (500 گرم) - زرده تخم مرغ (4 عدد) - پودر نان تست (5 قاشق غذاخوری) - پیاز ريز خرد شده سرخ شده (5 قاشق غذاخوري) - نمک، فلفل، دارچین
    طرز تهیه: گوشت را دو تا سه بار چرخ کنيد. زرده هاي تخم مرغ، پودر نان تست، نمک، فلفل و در صورت دلخواه دارچین را به گوشت اضافه كنيد. پياز سرخ شده را نيز با گوشت مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا کاملاً چسبندگی پیدا کند. ته یک پیشدستی را کیسه فریزر انداخته و روی آن کمی پودر نان تست بپاشید. به اندازه یک پرتقال از گوشت برداشته و ته پيشدستي روي كيسه فريزر به شکل همبرگر باز کنید. روي آن هم پودر نان بپاشيد. تابه چدنی را کمی چرب کرده و همبرگرها را با حرارت متوسط در آن سرخ کنید.
    نكته. همبرگرها بايد يكي يكي با حرارت ملايم سرخ شوند تا آب نيندازند و جمع نشوند (قابل توجه دوستاني كه از جمع شدن همبرگرهايشان گله دارند!!) ـ بهترين گوشت مخلوط گوساله (70%) و گوسفند (30%) است. مقدار براي هر نفر 100 گرم است. به ازاي هر 100 گرم گوشت يك قاشق غذاخوري سرخالي پياز داغ خيلي ريز استفاده ميشود. به ازاي هر 100 گرم گوشت نصف تا سه چهارم زرده تخم مرغ لازم است. سفيده اصلاً استفاده نميشود چون گوشت را سفت ميكند. اگر گوشت سفت بود زرده اضافه كنيد. به ازاي هر 100 گرم گوشت 1 قاشق غذاخوري پودر نان تست هم لازم است ـ ادويه مورد نياز: نمك، فلفل و دارچين ـ همبرگر با طعمهاي مختلف: قارچ نگيني، فلفل دلمه اي، گوشت مرغ، پنير پيتزا ـ اگر افزودني دارد پودر نان را كمتر بزنيد.
    نوش جان
    باران67 و ماتی این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 21 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما