نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1069Likes

موضوع: همبرگر

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 168
صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4049
    پسند کرده
    2986
    طرز تهیه غذای لاک پشتی:

    سوسیس هار و به حالت ضربدر میزاریم یک سوسیس رو هم سرش رو باز میکنیم وسط میزاریم گوشت چرخ کرده رو با پیاز ونمک وفلفل مخلوط میکنیم روش قرار میدیم سپس پنیر ورقه ای رو مانند شکل قرار داده و در آخر بیست دقیقه در فر می گذاریم
    نام: photo_2015-10-28_21-01-41.jpg نمایش: 1637 اندازه: 90.0 کیلو بایتنام: photo_2015-10-28_21-01-48.jpg نمایش: 1622 اندازه: 79.9 کیلو بایتنام: photo_2015-10-28_21-01-52.jpg نمایش: 1624 اندازه: 98.6 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ostooreh, باران67, *شمیم* و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  2. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,269
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1375
    پسند شده
    60523
    پسند کرده
    67411

    ویترین مدال ها

    من هم بالاخره بعد از دیدن همبرگر مامی رضا خانومی توی پیجشون ب هوس افتادم وبرای خودم بعد از یه مدتی درستش کردم
    کم هم نزاشتم واس خودم نونشم خودم درست کردم...
    دستورشم امون بدید بنویسم...اگه ننوشتم عصبی نشید حتما نتوستم...مینویسمش...
    ولی جاتون خالی اینقدر کیف کردم با خوردنش که نگو....عین قحطی زده ها افتادم ب جونش... ببخشید عکسم افتضاح شده...
    هیچم همبرگرم نسوخته دلم خواسته بیشتر سختی بکشه
    اون گاز زدش هم غزلم ترتیبشو داده ها

    kimiya 7, مامی سجاد, m1361 و 33 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  3. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    437
    پسند شده
    5159
    پسند کرده
    2733
    همبرگر

    نام: IMG_7639.jpg نمایش: 1336 اندازه: 101.5 کیلو بایت

    گوشت چرخ کرده 500 گرم تخم مرغ 1عدد پیازکوچک یک عدد ریزخورد شده یا رنده شده ارد سوخاری به میزان لازم (درحدی که گوشت خیلی شل نباشد و قابل فرم دادن) نمک و فلفل به میزان لازم

    طرزتهیه

    مواد رو به جز ارد سوخاری باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم سپس ارد سوخاری رو کم کم میریزیم تا گوشت نرم و قابل فرم دادن باشه به شکل همبرگر فرم میدهیم من واسه هر همبرگر 100 گرم گوشت در نظر میگیرم گریل رو روی حرارت داغ میکنم کمی با روغن مایع چرب و همبرگرهارو رو ی تابه میزارم و با حرارت متوسط رو. به بالا گریل میکنم بعد چند دقیقه پشتوروشون میکنم و پنیر گودا تست روشون میگزارم و
    از تابه برمیدارم
    روی نونها رو کمی سس مایونز میزنم تا نرم شه و بعد یه ردیف کاهو خیارشور گوجه +همبرگر+برش دیگه نون
    خیلی خوشمزه
    نام: IMG_7649.jpg نمایش: 1343 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    میس مهسا, sita-golam, افسونی و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    follow your dreams...................They know the way..

  4. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mina bayat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    270
    پسند شده
    1360
    پسند کرده
    170
    همبرگر
    گوشت چرخ كرده ، پياز رنده شده ، پودر سوخارى ، نمك و فلفل
    اين عكس مال قبله ولى خوب همه ى همبر گر اى من همينن ديگه
    نام: image.jpg نمایش: 1242 اندازه: 104.7 کیلو بایت

    ولى اين عكس مال همين دو سه روز پيشه كه نه كاهو داشتيم و نه سبزى نه قارچ!!! ولى بدون اينا هم خوشمزه بود جاتون خالى ! با نون خونگى
    نام: image.jpg نمایش: 1249 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    my soul, شکیبای من, آلیفاتیک و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    281
    پسند شده
    4104
    پسند کرده
    3389
    برگر مرغ

    سینه مرغ 500گرم........................................پیاز 1 عدد
    ابلیوم 2ق . غ................................................ .سبزیجات معطر { گشنیز . پیازچه } 2 ق . غ
    نمک و فلفل مقداری....................................ماست 1 ق.غ

    مرغ را با پیاز 3 بار چرخ کنید بعد با بقیه مواد مخلوط کنید .
    روی مواد را پوشانده در یخچال قرار دهید . تا طعم مواد جذب هم شوند به مدت 3ساعت.
    مواد را از یخچال خارج کرده به گلوله های یکسان تقسیم کنید .
    داخل دستگاه برگرساز گذاشتم .
    مواد میانی ( هویج سرخ کرده و سیب زمینی سرخ کرده و پیاز سرخ کرده ) را گذاشتم و گلوله دوم رو روی اون گذاشته و پرس کردم بعد داخل ماهیتابه دو طرفه سرخ کردم.

    نام: IMG_20160205_225419 - Copy.jpg نمایش: 1141 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    مامان غزل, mami2gool, zakizadeh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    398
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7636
    پسند کرده
    9357

    ویترین مدال ها

    رامن برگر(ب زبان ما همون نودل میشه)
    من خیلی خوشم اومد ،آسونم هست فقط کمی زمان بره
    برای هر نفر 1بسته نودل در نظر گرفتم(نودل گوشت) نودل رو با ادویه ای ک داخلش هست 3 دقیقه جوشوندم و آبکش کردم ،بهش زمان دادم تا آبش بره و کاملا سرد بشه بعد هر 2تا بسته نودل رو با 1تخم مرغ و ادویه و نمک کامل مخلوط کردم(دیدم درست مخلوط نمیشه از بس نودلا فرفری بود منم با دست وارد عمل شدم)
    قالبم رو 1کاسه پیرکس ک فکر کنم قطرش بین 10تا 15سانت بود انتخاب کردم ،کفش نایلون پهن کردم و 1مشت نودل ریختم توی کاسه، مرتبشون کردم و مابقی نایلون رو روش گذاشتم و فشار دادم( 4 تا ازینا درست کردم)
    گذاشتم یخچال بمدت 1ساعت سرد بشه و بعد با حرارت ملایم و روغن کم نون های نودلی رو سرخ کردم(من چون توی تابم هربار 1کی از نونای نودلی جا میگرفت طول کشید)
    برای گوشتم 150گرم گوشت برای هر نفر در نظر گرفتم ک با پیاز و ادویه ورز دادم و همون عمل قالب گیری نودلا و یخچال
    گوشتا رو گذاشتم تابه خوب داغ بشه و بعد درب تابه رو مبزاشتم تا 1کم آب بندازه و خوب مغز پخت بشه
    در آخر هم پنیر پیتزا رو ریختم توی تابه داغ و زود زود زیر رو کردم تا آب بشه
    پنیر های آب شده رو گذاشتم روی 1لایه نودل سرخ شده(این کف برگر شد) روی اون گوشتی ک آخرای پختش 2ورق پنیر گودا گذاشتم تا آب بشه رو گذاشتم بعد هم کاهو ،گوجه،پیاز و کمی کچاپ و قسمت دوم نون نودلی ساندویچ رو تکمیل کرد
    باید بگم ک اصلا نون نودلی خشک نبود ،کاملا هم پخته بود ،این ساندویچ با اون حلقه های پیاز خیلیییی خوب شده بود، همسرم از 1برگ بزرگ کاهو بعنوان کاغذ ساندویچ استفاده کرد ک با هر گاز اونم میخوردش
    خلاصه شمام درست کنید و مثل ما لذت ببرید
    نام: IMG_5476.jpg نمایش: 1015 اندازه: 87.8 کیلو بایت
    باران67, مهسا السلطنه, m1361 و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  7. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    1432
    پسند کرده
    29
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۵۰۳۳.jpg نمایش: 883 اندازه: 79.1 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, مامان غزل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    همبرگر
    گوشت چرخ کرده + نمک + فلفل قرمز + پودرسیر + زردچوبه + پیاز رنده شده + نون ساندویچی که کمی با آب نرم شده بود البته باید با شیر نرم میشد خونه شیر نداشتم
    برای اولین بار بود نون توش میریختم همسری خیلی دوست داشت میگفت خیلی نرم تر شده

    نام: 20160507_210316.jpg نمایش: 743 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, مامان غزل, zakizadeh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 20 از 21 نخستنخست ... 101718192021 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما