نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1026Likes

موضوع: همبرگر

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 164
صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8170
    پسند کرده
    18889
    برگر مرغ
    سینه مرغ- تخم مرغ- نمک و فلفل سیاه- پودر نان سوخاری- ماست چکیده 1 ق
    بسیار لطیف و دلپذیر رررر
    نام: DSC06416.jpg نمایش: 2390 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    zardin, m1361, zohre.a و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775
    برگر به روایت تصویر

    نام: 20140624_204529.jpg نمایش: 1209 اندازه: 23.0 کیلو بایت

    نام: 20140624_205453.jpg نمایش: 1204 اندازه: 24.2 کیلو بایت

    نام: 20140624_205800.jpg نمایش: 1202 اندازه: 23.3 کیلو بایت

    نام: 20140624_211020.jpg نمایش: 1211 اندازه: 25.0 کیلو بایت

    نام: 20140624_211032.jpg نمایش: 1205 اندازه: 25.4 کیلو بایت

    نام: 20140624_211415.jpg نمایش: 1207 اندازه: 25.1 کیلو بایت
    باران67, سوهی, *Afsaneh* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    تونا برگر

    نام: 050720142083.jpg نمایش: 1160 اندازه: 78.9 کیلو بایت

    باز هم با دستور شف طيبه عزيز

    واقعا روش خوبيه براي تن ماهي كه باز كرديم و نخورديم !!!

    تونا برگر – برگر ماهي تن رژيمي ~ کارگاه آشپزسازی

    خلاصه دستور
    كنسرو تن ماهي دو قوطيپياز متوسط 1 عددتخم مرغ دو عددسير سه حبهآرد سوخاري يك ليوانپودر تخم گشنيز يك چهارم ق چپودر خردل يك چهارم ق چفلفل سفيد يك چهارم ق چدو تا قوطي كنسرو رو خالي ميكنيم توي بلندر.تقريبا يه سايز دارن ولي زياد هم خودتون رو درگير وزن و سايزش نكنيد. در هر حالبرگرش خوب ميشهپياز و سير و تخم مرغ و ادويه ها رو هم اضافهكرده و چند پالس ميزنيم تا كمي مخلوط شن حالا كم كم آرد سوخاري رو اضافهميكنيمبسته به ميزان روغن (يا آب نمك) موجود در قوطيتن و سايز تخم مرغ ممكنه به ميزان بيشتر يا كمتري آرد سوخاري نياز پيدا كنيدبا اين مقدار من پنج تا برگر درست كردم كه متناسب با سايز نونهامباشه. سايز برگرها دست خودتونه. و حتي ميتونيد كپل بگيريدشونزير و روشون با برس روغن زيتون ميماليم و ميذاريم توي فر 180 درجهسانتيگراد به مدت بيست دقيقهبرگرها رو برميگردونيمو اجازه ميديم 15 دقيقه ديگه هم بپزه تا طلايي رنگ شه(من از كاغذ روغني كلفتي استفاده ميكنم كه چيزيبهش نميچسبه اگر شما تجربه نا موفقي در مورد استفاده از كاغذ روغني داريد توي همونسيني درستش كنيد كه خيالتون راحت باشه نميچسبه)با فر من با اين مدت زماني كه بهتون دادم برگرهاطلايي ميشن ولي مركزشون آبداره و خشك و بيمزه نميشه. اگه قلق فرتون دستتونه لطفادرجه و زمانش رو خودتون تنظيم كنيد
    monajoon, fariba joon, Haleh.K و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara24 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    798
    پسند کرده
    415
    من با مطالعه تجربیات دوستان و تلفیق اونا با هم همبرگری درست کردم که بسیار خوب بود و مورد استقبال قرار گرفت. فقط اینکه من سرخ کردم ولی اینبار شاید از تابه رژیمی استفاده کنم.
    چون نمیدونم از کیا ایده گرفتم پس بنابراین از همگی مرسی !!!!!
    گوشت چرخ کرده که مال من پیاز هم داره ( 1 بسته ) بسته های گوشت من به اندازه نصف کیسه فریزر های سایز معمولی هست که با ضخامت 1 تا 1.5 سانت توش گوشت پهن می کنم
    سویای خشک مارک مکسوی ساده (نصفه لیوان) که چند دقیقه در آب جوش خیس می کنیم و آبش را کامل می گیریم
    مغز نان همبرگری سایز معمولی ، منظورم از این نون های همبرگری سنتی هست نه این کوچیکا که شیرینه ( 1.5 نان ) که در کمی شیر خیس می کنیم
    پودر سیر و موسیر کمی در حدی که اصلا مزه سیر محسوس نباشد
    سس گوجه کمی
    نمک و فلفل سیاه
    سس خردل، سس سیب زمینی سرخ کرده و پنیر پارمسان کاله از هرکدام مقداری
    برای این مواد اندازه ندارم و چشمی بوده ولی باید طوری باشه که همبرگر فقط مزه سیر یا خردل یا... نده
    خلاصه تمام مواد را چند دقیقه در غذا ساز ریختم و با دور تند زدم تا کاملا چسبناک بشه. بعد از در سطل ماست که هر بار مرطوب می کنیم به عنوان قالب استفاده کردم و به اندازه نونام هبرگر درست کردم و سرخ کردم.
    بگذارید یک طرف کامل سرخ و برشته بشه بعد با کفگیر بر گردونید
    با این مقدار سه همبرگر بزرگ و یک کوچولو میشه. منظورم از بزرگ اندازه نون همبرگری هاست
    البته من از پنیر گودای ورقه ای کاله هم استفاده کردم که چیز برگر شد همراه با خیار شور و گوجه

    پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنید
    باران67, m1361, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    686
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8518
    پسند کرده
    9689
    اینم که با مرغه اسمش همبرگر میشه آیا ؟
    مرغ چرخ شده + پیاز رنده شده+ زردچوبه + فلفل+ پودر سیر+ نمک رو خوب مخلوط کرده و در بین یک نایلون به شکل گرد در میاریم و داخل روغن سرخ می کنیم. بعد مخلوط قارچ سرخ شده و پنیر پیتزا رو داخل نان باگت می گذاریم. همچنین روی همبرگرها یک ورق پنیر گودای بسیار خوشمزه. ینی عالی میشه! امتحان کنید. و با خیار شور و کاهو و گوجه هم سرو میشود.





    باران67, m1361, paria27 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    artemisam آواتار ها
    مژگان
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    347
    میزان امتیاز
    79
    پسند شده
    7117
    پسند کرده
    2703
    [QUOTE=*samir*;1131801]اینم که با مرغه اسمش همبرگر میشه آیا ؟
    مرغ چرخ شده + پیاز رنده شده+ زردچوبه + فلفل+ پودر سیر+ نمک رو خوب مخلوط کرده و در بین یک نایلون به شکل گرد در میاریم و داخل روغن سرخ می کنیم. بعد مخلوط قارچ سرخ شده و پنیر پیتزا رو داخل نان باگت می گذاریم. همچنین روی همبرگرها یک ورق پنیر گودای بسیار خوشمزه. ینی عالی میشه! امتحان کنید. و با خیار شور و کاهو و گوجه هم سرو میشود./QUOTE]
    واااااييييي چه هوس انگيزه!!
    نه عزيزم با مرغ ميشه چيكن برگر!!!
    دعا ميكنم تا اجابت بشه
    دعا ميكنم چون دلم روشنه

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3151
    پسند کرده
    7852
    دوستان سلام
    وقتتون بخیر
    قبل از اینکه دست به کار پختن همبرگر بشم نوشته های همه عزیزان در این تاپیک رو خوندم و بابت به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون از همه عزیزان وا.....قعا متشکرم چون درست کردن همبرگر خونگی به نظر من یه کثیفکاری اساسی بود ونتیجه هم چندان دلچسب نبود ولی این مرتبه یه پروسه لذت بخش و یه نتیجه خیلی خوب رو تجربه کردم. باز هم ممنونم


    گوشت چرخکرده- سویا(سویاخشک حدودا نصف میزان گوشت)- پیاز-سیر (فراموش نشه)ـپودر کاری- فلفل دلمه ای یا پاپریکا-نمک-فلفل سیاه

    سویا رو ۱۵ دقیقه خیس کردم وبعد از خالی کردن آبش مجددا خیس کردم واین بار حدود نیم ساعت با فلفل سیاه و کمی نمک طعم دار کردم و بعد آبش رو خالی کردم و کاملا آبش روگرفتم.
    پیاز روچرخ کردم و آبش رو کامل گرفتم و سویا و گوشت چرخ شده و فلفل دلمه رو با هم دو مرتبه چرخ کردم و در همین بین ادویه ها روهم بهش اضافه کردم.
    بصورتی که توی تصویر می بینید قالب زدم
    نام: 1.jpg نمایش: 909 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    و همبرگر های قالب زده رو در حالی که مابینشون نایلون بود روی هم گذاشتم و روشون رو پوشوندم و۳ ساعت توی فریزر گذاشتم
    نام: 2.jpg نمایش: 889 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط زینب سادات۲ : ۱۳۹۳/۰۶/۰۳ در ساعت ۱۱:۰۵ بعد از ظهر
    باران67, sara chef, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    148
    پسند شده
    3151
    پسند کرده
    7852
    بعد از فریزر درآوردم وبلافاصله توی تابه چدنی با روغن کم ولی حسابی داغ شده سرخشون کردم.بقیه مراحل توی عکس ها مشخصه:
    مخلفات
    نام: 3.jpg نمایش: 939 اندازه: 98.8 کیلو بایت
    نام: 4.jpg نمایش: 887 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    نام: 5.jpg نمایش: 888 اندازه: 89.1 کیلو بایت
    نام: 6.jpg نمایش: 904 اندازه: 91.1 کیلو بایت
    همونطور که گفتم نتیجه خیلی خوب بود.همبرگر ها توی تابه جمع نشدن واصلا هم سفت نشده بود وطعم همبرگرهای بیرون رو هم داشت. توی نوشته های خانم ها دیده بودم که نباید زیاد ورز بدیم و من هم ندادم و شاید به همین دلیل هم نرم بود وسفت نشده بود.
    nora1, باران67, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 16 از 21 نخستنخست ... 613141516171819 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما