نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1026Likes

موضوع: همبرگر

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 164
صفحه 15 از 21 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    3
    خانوم های هنرمند من نمیدونم چرا وقتی همبرگر هم سرخ میکنم خیلی خشک میشه.طعمش خوبه ولی مثل همبرگرهای بازاری آبدار نیستش.من با گوشت چرخ کرده گوساله آرد سوخاری پیاز رنده شده کمی روغن زیتون و ادویه های طعم دار درست میکنم.ولی همیشه خیلی خشک میشه.

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391
    دوستم به نظرم گوشت گوساله ات کم چربه و اینکه فکرنکنم وقتی گوشت گوساله باشه نیازی به پودر سوخاری باشه...بازم دوستان با تجربه کمکت میکنن
    --------------------
     
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  3. #115
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86649
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهور65 نمایش پست ها
    خانوم های هنرمند من نمیدونم چرا وقتی همبرگر هم سرخ میکنم خیلی خشک میشه.طعمش خوبه ولی مثل همبرگرهای بازاری آبدار نیستش.من با گوشت چرخ کرده گوساله آرد سوخاری پیاز رنده شده کمی روغن زیتون و ادویه های طعم دار درست میکنم.ولی همیشه خیلی خشک میشه.
    عزیز دلم صفحه قبل لینکی که دوست گلمون گذاشته رو دانلود کن و ببین
    عاااالی و با کلی نکته
    همه سوالات هم جواب داده میشه

  4. #116
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86649
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    همبرگر:
    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:
    همبرگر که در اوایل قرن در امریکا همبرگر استیک نامیده میشد..
    مایه این کباب مانند همان کباب کوبیده خودمان است ،بنابراین راز توفیق همبرگر را باید در صورت ظاهر و کیفیت عرضه آن پیدا کرد.
    مایه گوشتی و اجزا و سس ساندویچ همبرگر بسیار متنوع است،ولی نان آن همیشه یک جور است و برای همبرگر خانگی هم معمولا آماده خرید میشود،اگر چه درست کردن ان در خانه هم دشوار نیست.
    شکل رایج همبرگر گوشت گوساله خالص است که انرا در قالب گرد به کلفتی 1 تا 2 س شکل میدهند.
    به همبرگر خانگی گاهی اجزایی اضافه میکنند ،مانند کمی پیاز رندیده یا اب پیاز یا سبزی ساطوری (جعفری-نعنا-ترخون-پیازچه-تره)گرد نان(خیسانده در شیر یا آب قلم)،هویج رندیده و سیب زمینی پخته و رندیده (که همبرگر را تبدیل به کتلت میکند).
    مقدار این اجزا نباید از یک سوم حجم گوشت بیشتر باشد و گر نه مزه گوشت را میپوشاند.
    مایه همبرگر را نباید چنگ زد و مالش داد،کافی است ان را با چنگال زیر و رو کنید و به قالب بزنید.نمک همبرگر را پس از اتش دادن روی ان می پاشند.
    همبرگر را روی اتش مستقیم یا در تابه اتش میدهند.
    همبرگر تابه ای امروز رایج تر است.تابه همبرگر مانند استیک است و باید از پیش داغ شود ولی نه انقدر که گوشت به محض تماس به تابه بچسبد.
    اتش زیر تابه باید ملایم باشد
    معمولا در تابه روغن نمیریزند،مگر انکه گوشت همبرگر مطلقا بی چربی باشد در ان صورت تابه را فقط چرب میکنند.
    روی همبرگر پس از انکه در تابه انداخته شد نباید با کاردک فشار داد.برای روی اول همبرگر 4 دقیقه و برای روی دوم ان 3 دقیقه اتش کافی است.
    پس از برداشتن همبرگر باید کف تابه را بتراشید تا ریزه های گوشت سوخته به همبرگر قبلی نچسبد.
    ***
    m1361, bluesky, Nicole68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #117
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11700
    پسند کرده
    13348
    فایل پیوست 81100

    • نیم کیلوگرم گوشت گوساله
    • جعفری خورد شده به مقدار لازم
    • پیاز خشک خورد شده
    • خردل
    • سس کچاپ
    • 4 قاشق غذا خوری نمک
    • دو قاشق غذا خوری اکسنت یا نمک اسید گلوتامیک
    • یک قاشق غذا خوری فلفل سیاه
    • یک چهارم قاشق غذا خوری پودر پیاز
    • کاغذ روغنی
    .......
     
    باران67, Behjat, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20952
    گوشت چرخ کرده + سویا +سیر تازه+ جعقری تازه +ادویه کاری+پودر سیر+نمک و فلفل +پیاز رنده شده آب گرفته همه را ریختم توی غذاساز حسابی میکس شد قالب زدم و یک ربعی توی فریز استراحت دادم و سرخ کردم عالی شده بود


    نام: Hamberger.jpg نمایش: 3125 اندازه: 98.4 کیلو بایت




    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۴/۰۳/۰۳ در ساعت ۰۶:۱۳ بعد از ظهر
    sOhEiLa71, Behjat, باران67 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  7. #119
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86649
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    سلام دوستای گلم
    من طبق لینکی که دوست گلمون صفحه قبل گذاشتن همبرگر درست کردم و خیلی خیلی عالی شد
    همبرگر
    هر چی بگم کم گفتم
    خانم گل اور از برنامه به خانه برمیگردیم یاد داده و خیلی خوب هم گفتن
    قبلا خودم اموزش کتلت ایشون رو براتون گذاشته بودم و اونم عالی بود
    نام: 040.jpg نمایش: 4420 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    zardin, *شمیم*, sOhEiLa71 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #120
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,163
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86649
    پسند کرده
    76010

    ویترین مدال ها

    گفتم شاید کسی براش امکان دانلود نباشه
    برا همین توضیحات لینک زیر رو میذارم:
    همبرگر گوساله ـ خانم گل*آور
    همبرگر گوساله
    گوشت گوساله 3 بار چرخ شده بی چربی 600 گرم
    پیاز دو عدد رنده شده
    مغز نان باگت تازه 1 پ
    شیر یک چهارم پ
    آرد سوخاری 1 پ
    سس خردل 1 ق چ
    خامه 1 ق چ
    نمک فلفل هر کدام 1 ق چ
    زرده 1 عدد
    1 عدد آجر که با فویل پوشوندیمشخیلی مهمه جدی بگیرید

    ***
    گوشت را از شب قبل در ظرف در دار در یخچال بگذارید تا بیات شود و خونابه راه اندازد. بعد با همون خونابه ماساژش میدیم.
    حالا همون گوشت رو بدون اینکه چیزی بهش اضافه کنید تنها تو 1 ماهی تابه سرد بذارید
    بذارید رو حرارت ملایم تا 10 بشمارید
    بردارید و با دست ورز بدین(مثل لباس شستن از بالا به پایین بکشید.چنگ نزنید)
    مواظب باشین گوشت تغییر رنگ نده
    این کار رو 4 بار انجام بدین.
    بعد تو این مرحله گوشت ولرم شده
    پیاز و زرده و نمک و فلفل و سس و خامه رو اضافه میکنیم
    شیر رو در حد نرم شدن نون ها اضافه کنید و خمیرش نکنید
    اونم بزنید به مواد و کامل ورز بدین
    میتونید جعفری هم اضافه کنید(من زدم خیلی خوب بود)
    بعد بذارید تو ظرف در دار و تو یخچال استراحت بدین برا 1 ساعت یا حداقل نیم ساعت
    بعد از استراحت قالب میزنیم
    برا قالب میتونید از در دبه یا شیشه مربا یا هر چیز دیگه استفاده کنید فقط کفش صاف باشه و شیار نداشته باشه
    تو قالب نایلون بذارید و از مایه 1 گردی بذارید توش و صافش کنید کامل و 1 دایره خوشگل درست کنید و دورش ترک نباشه(با ضخامت نیم س)
    بردارید و تو ارد سوخاری بزنید و سرخ کنید
    برا سرخ کردن حرارت ملایم باشه
    ماهی تابه از قبل داغ باشه
    حالا قسمت جالب ماجرا:
    وقتی همبرگر رو گذاشتید تو ماهی تابه روش اجر بذارید
    خیلی مهمه و تو کیفیت خیلی موثر
    من خودم با همین دستور تست کردم بی اجر چقد تفاوت داره
    بعد اجر رو بردارید و اون رو کنید و 3 دقیقه دیگه با اجر بذارید
    واقعا خوشمزه ست
    حتما تست کنید
    برا من 15 همبرگر داد که 2 تاشو درست کردم و باقیشو فریز کردم
    بین هر لایه نایلون گذاشتن تو ظرف یه بار مصرف در دار گذاشتم تو فریزر
    اینم عکسای دیشب که باز درست کردم از فریزر
    نام: 027.jpg نمایش: 1407 اندازه: 88.7 کیلو بایتنام: 028.jpg نمایش: 1407 اندازه: 90.0 کیلو بایتنام: 029.jpg نمایش: 1379 اندازه: 103.5 کیلو بایتنام: 031.jpg نمایش: 1391 اندازه: 86.8 کیلو بایتنام: 034.jpg نمایش: 1377 اندازه: 99.2 کیلو بایتنام: 039.jpg نمایش: 1392 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    soormeh, sOhEiLa71, m1361 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 15 از 21 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما