ته چین مرغ


ته چین مرغ : (8 ماهگی)

برنچ 4 قاشق غذاخوری
گوشت مرغ بدون استخوان به اندازه یک تخم مرغ
زرده تخم مرغ یک عدد
کره یا روغن یک قاشق غذا خوری
ماست دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه *:*
زرده تخم مرغ را بزنید و همراه با کمی زعفران حل شده در آب در ماست بریزید و مخلوط کنید در یک قابلمه برنج را با آب و قسمتی از کره به صورت کته در آورید ولی نگذارید که همه آب آن تمام شود تقریبا دو سوم این کته را با ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید
در قابلمه دیگری بقیه کره یا روغن را ریخته داغ که شد این مخلوط را در آن بریزید و تکه های پخته شده گوشت مرغ را نیز روی آن بچینید بقیه برنج را روی مخلوط تهیه شده بریزید و بگذارید دم بکشد

نویسنده: مامان زهرا

منبع: سایت دکتر سلطان زاده