کیک مرغ


کیک مرغ : (8 ماهگی به بالا)

فیله ران مرغ 1 تکه زرده تخم مرغ 1 عدد سیب زمین کوچک 1 عدد کدو حلوایی (یا هویج) 1 تکه آرد برنج خونگی 1 قاشق مرباخوری

طرزتهیه: ران مرغ و سیب زمینی و کدوحلوایی (یا هویج) رو با کمی آب بزارین بپزه و آبش تقریبا تموم بشه. بعدش این مواد رو له کنین و با زرده تخم مرغ و آرد برنج مخلوط کنین و بریزین توی قالب های مدل دار و بزارین توی فر (یا فر برقی یا ماکرو فر) تا کاملا بپزه. بسته به دمای فرتون حدودا 1 ربع تا 20 دقیقه طول میکشه تا آماده بشه. چون فقطباید آرد برنج و تخم مرغش بپزه زود آماده میشه.

نکته1: اگه از این غذا برای نی نی های بالای پ سال استفاده میکنین میشه از تخم مرغ کامل استفاده کنین.

نکته2: میتونین بجای مرغ از گوشت چرخکرده استفاده کنین .

نکته3: در ترکیبات این غذا میتونین چیزای دیگه مثل پیاز رنده شده یا کرفس پخته هم استفاده کنین.

نکته4: میتونین قالب های کوچک مدل دار( پروانه؛ ستاره؛ قلب و ...) تهیه کنین و از اونها برای پخت غذاهای نی نی تون استفاده کنین.

نکته5: داخل و دیواره های قالبتون رو با کمی روغن چرب کنین که راحت تر غذا از داخلش دربیاد. البته بزارین کاملا سرد بشه وگرنه به لبه های قالب می چسبه.

نکته6: این غذا رو میتونین برای نی نی های بزگتر هم استفاده کنین