نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree76Likes

موضوع: سوپ دال عدس

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 59
صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس

    شامل جوی پرک + ورمیشل ریز + مرغ + آبلیموی تازه


    .............
     
    *سیندرلا* این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    340
    پسند کرده
    26

    Re: سوپ دال عدس

    سوپ ازوگلين
    دال عدس 1پيمانه
    برنج 2/1 پيمانه
    بلغور 2/1 پيمانه
    پياز 1 عدد
    رب گوجه فرنگي 1 ق م
    كره 25 گرم
    اب مرغ يا گوشت 1 ليوان
    نمك و فلفل بميزان لازم
    ارد ذرت 1 ق
    نعنا خشك 1ق غ
    پياز راخرد كرده با كره تفت ميدهيم و رب را اضافه مكنيم وقتي رب تفت خورد اب گوشت و3 ليوان اب را اضافه ميكنيم در صورتيكه اب گوشت يا مرغ در دسترس نبود از عصاره استفاده ميكنيم سپس بقيه مواد بجز نعنا را اضافه كرده وقتي كاملا پخته شد ميكس ميكنيم و نعنا را افزوده بعد از 10-5 دقيقه غذا اماده است .نوش جان

    maman fery این نوشته را پسندیده.
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: سوپ دال عدس

    سوپ عدس


    مواد لازم برای 4 نفر:
    فیله مرغ:چند قطعه پیاز خرد شده:1عدد بزرگ هویج پوست کنده و درشت خرد شده:3عدد متوسط سیر،ریز خرد شده:3حبه
    رب گوجه:2 ق سوپ خوری عدس:1/5 فنجان آویشن:نصف قاشق چایخوری استاک مرغ:3/5 پیمانه نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم

    طرز تهیه:فیله مرغ را به همراه پیاز و هویج تفت دهید وقتی نرم شدند سیر را افزوده و کمی دیگر تفت دهید در انتها رب را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید
    عدس،/اویشن،استاک مرغ و 2 فنجان آب را به مواد بیفزائید و بگذارید به جوش بیاید.آنگاه حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید تا عدسها بین 30 تا 45 دقیقه بپزند.اگر در حین پخت سوپ خیلی غلیظ شد 1 فنجان دیگر آب به آن بیفزائید
    در آخر نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید و داغ سرو نمائید
    منبع:فرهنگ آشپزی

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: سوپ دال عدس

    2 مشت ! دال عدس + 1 هویج + 1 پیاز + 1 کدو + 1 سیب زمینی که همه سایز متوسط اند رو با آب + 1 استاک گوشت می زارم خوب بپزه . بعد که پخت با بلندر پوره می کنم و کمی اب بهش اضافه می کنم . در یه ظرف دیگه روغن گرم می کنم و 1 ق رب + زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه و تفت می دم . 1 ق هم بهش سبوس گندم پودر شده اضافه می کنم. و در اخر 1 ق هم پودر نعناع خشک میزنم تفت که خورد با کمی آب رقیقش می کنم و به سوپ اضافه م یکنم می زارم بجوشه و به غلظت دلخواهم برسه و با آبلیمو سرو می کنم خیلی خوشمزه میشه . حتما امتحان کنین . من دستور اینو از یه آشپز ترک گرفتم

    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17143
    پسند کرده
    20225

    Re: سوپ دال عدس

    سوپ دال عدس

    [/IMG]

    پیاز داغ - سیر - پودر کاری- دال عدس- گوجه فرنگی رنده شده- رب- قرص عصاره مرغ - مرغ و در اخر روش جعفری ساطوری پاشیدم

    [/IMG]

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MARYAM.E آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    852
    میزان امتیاز
    127
    پسند شده
    5330
    پسند کرده
    4197

    Re: سوپ دال عدس

    سوپ عدس خوشمزه و فوق العاده راحت



    دو پیمانه عدس رو چند ساعت قبلش خیس می کنم بعد آبشو دور می ریزم. یک عدد پیاز نسبتاً درشت رو به صورت نگینی خرد می کنم و همراه با عدس و آب و روغن می ذارم روی حرارت بپزه. بعد از نیم پز شدن عدس بهش رب و در صورت تمایل کمی زغفران به همراه نمک (خیلی کم) و فلفل قرمز اضافه می کنم کمی بعد یک عدد سیب زمینی متوسط رو که نگینی خرد شده و چند عدد آلوچه خرد شده که هسته اش رو در آوردم بهش اضافه می کنم. به جای آلوچه می تونیم بهش تمبر هندی حل شده در آب یا لواشک ترش یا گوجه سبز اضافه کنیم. وقتی سیب زمینی و عدس پخت به سوپم قرص عصاره مرغ یا گوشت اضافه می کنم و برای لعاب دار شدنش گاهی اوقات ورمیشل یا از این ماکارونیهای کوچولوی شکل دار که مخصوص سوپ هستن می ریزم و می ذارم چند دقیقه هم بجوشن بعد یه قاشق آب غوره هم اضافه می کنم و می چشم اگه فلفلش کم بود بازم فلفل می ریزم و از روی گاز بر می دارم.
    توجه: قرص عصاره مرغ و گوشت خودشون نمک به حد کافی دارن واسه همین نمکشو خیلی کم بزنید یا اگه لازم نیست اصلاً نزنید. در ضمن به جای قرصش اگه آب مرغ یا آب گوشت بریزید خیلی خوشمزه تر میشه.
    این سوپ مزه ترش ملایمی داره و خیلی خوشمزه هست. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
    نوش جونتون

    به کسی اعتماد کن که بتواند اندوه پنهان شده در لبخندت،عشق پنهان شده در عصبانیتت و معنای حقیقی سکوتت را تشخیص دهد.

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    8260
    پسند کرده
    7857

    Re: سوپ دال عدس

    آش عدس(برنج) از هانی شف عزیز
    این آش ساده و آسون با عطر گشنیزش واقعا خوشمزه ست...واسه روزایی که هوس آش کردین و حبوبات رو خیس ندادین از قبل خیلی مناسبه

    مواد لازم برای 4 نفر:

    عدس: 10 قاشق غذاخوری

    برنج: 4 قاشق غذاخوری

    گشنیز خردشده: یک پیمانه و نیم (نیم کیلو پاک نکرده تقریبا)

    پیاز: 2تا بزرگ

    سیرداغ

    نعناع داغ

    نمک و فلفل و زرچوبه

    زیره

    طرز پخت:

    عدس رو گذاشتم نیم پز بشه...
    برنج خیس خورده رو وقتی عدس نیم پز شد اضافه کردم..
    پیاز خلالی رو هم با روغن و زرچوبه و نمک و فلفل و زیره تفت دادم و به آش اضافه کردم
    اجازه می دیم تا آش خوب جا بیفته .. گشنیزهای تر و تازه مون رو خرد می کنیم و وقتی برنج خوب وا شد می ریزیم
    و یه نیم ساعتی می ذاریم با شعله کم جا بیفته .... می چشیم و سیرداغ هم اگه دوست داریم بهش اضافه می کنیم و توی ظرف می کشیم و با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک تزیین می کنیم
    به جای کشک میشه با ماست میل کنین
    باوجود سادگیش خیلی خوشمزه ست این آش..

    خوشمزه بود به دلیل ضعف شدید بدون هیچ تزیینی!
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۱۵ در ساعت ۱۱:۴۱ بعد از ظهر
    گیتار این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  9. #48
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: سوپ دال عدس

    دال عدس: گذاشتم همراه سیر سرخ شده و پیاز سرخ شده و جو پرک بپذه بعد نمک و فلفل اضافه کردم .در آخر یه کوچولو میکسر زدم.

    maman fery و گیتار این نوشته را پسندیده.
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما